Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

saol canım çok zor inşaallah atlatır çok yıprandı bende ona üzüldüm diye sancım var düşük tehlikem vardı ilaç içiyordum inş.banada bişey olmaz

canım ya üzülme bukadar bbeğin ana sıkıca tutunsun .sende sıkı tut bebeğini...allahımmmm yüce rabbim sen arkadaşımızı koru...bebeğini düşürmesinnn..yat dinlen hep canım çok dikkatli ol...

canım ya üzülme bukadar bbeğin ana sıkıca tutunsun .sende sıkı tut bebeğini...allahımmmm yüce rabbim sen arkadaşımızı koru...bebeğini düşürmesinnn..yat dinlen hep canım çok dikkatli ol...

saol canım benim ALLAH razı olsun sizden daha yeni latıldım aranıza ama hemen size anlatmak istedim çok iyisiniz sizinle yüz yüzede görüşmek isterim ....

kızlar baŞka topıktekı yasın lıstesı ınceleyın

Son düzenleme:

saol canım benim allah razı olsun sizden daha yeni latıldım aranıza ama hemen size anlatmak istedim çok iyisiniz sizinle yüz yüzede görüşmek isterim ....

canım sen hamiş misin?

evhan canı yasin ve tefriciye listesi kaçta bulamadım son halini
canım 506 da liste

evhan bi müjdem var

tusemmm hamileymiş he çok sevindim canım sen listeye eklesene 454 de her ikisinide eceiremnuruda yani benim kociş geldi 10 dk molada ondan

saol canım çok zor inşaallah atlatır çok yıprandı bende ona üzüldüm diye sancım var düşük tehlikem vardı ilaç içiyordum inş.banada bişey olmaz

canım çokçok geçmiş olsun ALLAHIM kardeşine sana ve ailenize sabır versin inşallah bundan sonra beterinden korusun hepinizi

Son düzenleme:
canım beni şuan eklemeyin listeye 5 temmuz kesin olacak çok yüksek bi ihtimalle hamileyim ama düşük tehlikem var tutunma aşamasında kesinleşsin eklersiniz

canım ben ekledim seni ama istersen çıkarırız ama sen bi kere kafandan at şu tutunmayacak işini yat dinlen beslenmene dikkat et düşücek diye söyleme ok mi allah san bağışlasın inşallah

canım baktım iyi ve güzel olmuş eline sağlık zaten gereksizdi diğerleri zamanları geçmişti yani

41 YASİN-İ ŞERİF İÇİN

SİTEYE YENİ GELENLER VE HAMİLEKALMAYI BEKLEYENLER YENİ HAYATIMIZA BERABER BAŞLAYALIM TOPİĞİNDEN

EVHAN---------------------------------------------1
EFNANİM---------------------------------------------5
MELİSAX-------------------------------------------2
LİTTLE ANGEL-----------------------------------5

MASUM_PİSİ06---------------------------------?
REYYANNN-----------------------------------------?
SBR----------------------------------------------------1
HUMEYRAA----------------------------------------1
TOPLAM-------------------------------------------15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…