Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ne sakıncası olcak canım aşk olsun bende başka topikte buldum zaten sizlerle paylaşmak istedim

teşekkürler evhancım... yarın kan testi yaptıracağım çok heyecanlıyım şimdiden. bir de rüya gördüm test yaptırıyorum bi ses duyuyorum ikisi de kız diyo erkenden uyandım hala etkisindeyim...

bişey oldyu bu sabah,çok kötüyüm,esner gibi insan gerinir ya sabahları,öyle yaparken bi anda boynumdan bi ses geldi kırt diye,Allah dedim noluyo,bi daha da boynumu oynatamadım,sabahtan beri böyle,sıcak su tulumu koydum hala aynı.temizliği falan nasıl yapıyorm boyunduruk var gibi.çok acıyor yaaa oynatamıyoruuuuuuum.çok acıyoooooormafoldumben mafoldumben

kızlar ben geldim nasılsınız???

geçmiş olsun canım dikkat et kendine o halde iş miş yapma dursun boşverr

canım yumurtlama günün 3 temmuz ve bebek tutma olasılıklı günlerin 28haziran ile 3temmuz arası temmu

sıcak iyi gelmezz sanırım soğuk koy...sıcak zararlı bile olabilir diye biliyorum şekerr

canım çok çok geçmiş olsun bitanem ya bencede sıcak koyma aksine soğuk koyman lazım bence bi hastaneye git bi röntgen çeksinler canım ihmal etme

duruşa hoş geldin aramıza sen kendinden bahsetsene tanıyalım seni

canım günaydın hoşgeldin nasılsın çok güzel yazılar ve dua buldum gördünmü 1 yada 2 sayfa önce

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine fazla yorma kendini canım olmazsa acile bir git bende üzüldüm şimdi ((

ceylin sende hoşş geldinsenide tanıyalım tanıtt kendini

teşekkürler evhancım... yarın kan testi yaptıracağım çok heyecanlıyım şimdiden. bir de rüya gördüm test yaptırıyorum bi ses duyuyorum ikisi de kız diyo erkenden uyandım hala etkisindeyim...

canım hadi hayırlısı bakalım yarın biede mutlaka yaz canım sonucu bizim listemizin hamiş listesine yazarı adını zaten adın var bilion dimi?

:çok üzgünüm:
sağol canım bilmiyorum yaa yarın da misafirler gelecekti birsürü iş va rşimdi ben ne yapacam yaa:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:

sağol canım bilmiyorum yaa yarın da misafirler gelecekti birsürü iş va rşimdi ben ne yapacam yaa:çok üzgünüm:

canım yaşadıklarımı sana anlattım dün boşver pasaklı desinler canım yaaa ortalığı topla yeter senden bebeğinde önemli değil bide doktora git gerekirse misafiri ertele

normalde adet olucağım zaman 3 gün öncesinden kahverengi akıntım gelmeye başlar ve 3. gün kesin olurum ve adetin düzenlidir hep 26. gün adet olurum hiç şaşmaz sadece hamileyken gecikmişti hatta onda bile kahverengi lekem geliyodu bu kez ama hiç kahverengi lekem gelmede size adet oluyorum dediğim gün yani dün değil ondan önceki gün biraz pembemsi bi leke geldi ogün bugün lekem yok ve bugün tama adet günümm olmam lazımm ama hala bişi yok oda değil adet belirtim de yok noluyo şimdi anlamadım ha korunmasak hamileyim dicem ama bilionuz korunuyoruz tabii eşimede bahsedebiyorum bu konudan çok sıkılöış hamileleik bebiş konusundan bende bahsetmicem bidaha ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…