hayırdır tatlım niye kötüsünKİmse yokmuuuu(((
merhaba kızlar,kimse yok bu sabah erkenden temizlie başladım ama efnan in dediği aklıma geliyor çok yormamaya çalışıyorum kendimi,yumurtlama günümdeyim,belirtiler başladı zaten,çok gazım oluyor,üstten ve alttanbide akıntı da geliyor artık herhald eyumurtlamadanır busefer çözdüm sanırımhihoyyyt
yanlız kızlaar yaaa bana bişey oldyu bu sabah,çok kötüyüm,esner gibi insan gerinir ya sabahları,öyle yaparken bi anda boynumdan bi ses geldi kırt diye,Allah dedim noluyo,bi daha da boynumu oynatamadım,eşim de birazdan gelecek evde yok o da.temizliği falan nasıl yapıyorm boyunduruk var gibi.çok acıyor yaaa oynatamıyoruuuuuuum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::bbo:
benim SAT 19 haziran. beklenmeyen adet tarihi de 17 temmuz. son adet tarihimin bugün 9. günü. ve ben vajinamın girişinden sıvıyı parmağımla baktığımda, sanki içerden bir yumurta kırmışlar da, beyaz kısmı akmış gibi, beyaz cıvık ve yapışkan bildiğin yumurtanın beyazı gibi bir salgı ile karşılaştım ve sanki adet olcakmışım gibi bi gazım var ki gazman gibi geziyorum. bu yumurtladığıma işaret mi? 8. gün ilişkide bulunmuştuk bu hamileliğimi gerçekleştirir mi? Bugün çalışma yapmam mümkün değil, eşim müsait değil, ama 10.gün olabilir, bu durumda geç kalmış olmam değil mi?. gün aşırı ilişkide bulunmaya çalışıyoruz. Sizce hamiş kalmam mümkün müdür bu takvim ile ve belirtilerle?
sıcak iyi gelmezz sanırım soğuk koy...sıcak zararlı bile olabilir diye biliyorum şekerrbişey oldyu bu sabah,çok kötüyüm,esner gibi insan gerinir ya sabahları,öyle yaparken bi anda boynumdan bi ses geldi kırt diye,Allah dedim noluyo,bi daha da boynumu oynatamadım,sabahtan beri böyle,sıcak su tulumu koydum hala aynı.temizliği falan nasıl yapıyorm boyunduruk var gibi.çok acıyor yaaa oynatamıyoruuuuuuum.çok acıyoooooormafoldumben mafoldumben
sıcak iyi gelmezz sanırım soğuk koy...sıcak zararlı bile olabilir diye biliyorum şekerr
bişey oldyu bu sabah,çok kötüyüm,esner gibi insan gerinir ya sabahları,öyle yaparken bi anda boynumdan bi ses geldi kırt diye,Allah dedim noluyo,bi daha da boynumu oynatamadım,sabahtan beri böyle,sıcak su tulumu koydum hala aynı.temizliği falan nasıl yapıyorm boyunduruk var gibi.çok acıyor yaaa oynatamıyoruuuuuuum.çok acıyoooooormafoldumben mafoldumben
duruşa hoş geldin aramıza sen kendinden bahsetsene tanıyalım seni
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine fazla yorma kendini canım olmazsa acile bir git bende üzüldüm şimdi((
teşekkürler evhancım... yarın kan testi yaptıracağım çok heyecanlıyım şimdiden. bir de rüya gördüm test yaptırıyorum bi ses duyuyorum ikisi de kız diyo erkenden uyandım hala etkisindeyim...
canım çok çok geçmiş olsun bitanem ya bencede sıcak koyma aksine soğuk koyman lazım bence bi hastaneye git bi röntgen çeksinler canım ihmal etme
canım günaydın hoşgeldin nasılsın çok güzel yazılar ve dua buldum gördünmü 1 yada 2 sayfa önce
birde bunu buldum kızlar yarın erken giremezsemde mutlaka girerim lütfen okuyun ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar tekrar iyi geceler boshayallersmile
:çok üzgünüm:
sağol canım bilmiyorum yaa yarın da misafirler gelecekti birsürü iş va rşimdi ben ne yapacam yaa:çok üzgünüm:
evhannn canımmm ellerin dert görmesin
AMİNN AMİN AMİN AMİN
Rabim bizide affetsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?