Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım hamilelik istiyor musun ?

Evet canım istiyoruz 40 gündür korunmuyoruz:) Bu ikinci reglim

ınşaallah,sen ne kadardır korunmuyorsun kaç yıllık evlisin sorması ayıp olmazsa:)

canım 5 aylık evliyim 15 gündür korunmuyoruz ( pko lu olduğumu öğrendikten sonra ) siz ne kadarlık evlisiniz ?

Sen daha yeni evliymişsin,ben ikibuçuk yıllık ama yeni başladık bizde bebek çalışmasına.

Gurbetdemisin kendi memleketindemi?

yok canım gurbetteyim allahım hayırlısını nasip etsin inşallah sende gurbet yada memleket hangisi canım

Evet bende gurbetdeyim şimdide başka gurbete gidicez.

hımm hadi hayırlısı olsun biz turızmci olduğumuz için kışın memleketimize gidiyoruz biraz şanslıyım bu konuda :)

Memleket neresi ben sivaslıyım şimdi kütahyadayım.

Ablamlarda alanyadalar,senin ki gurbet sayılmaz yakın yerlermiş:)

Bizimde kimsemiz yok burda ilk evlenip geldiğimde hiç zorluk çekmedim eşim daha çok zorlandı ama eşim askerden yeni geldi o sürede ailemin yanındaydım buraya gelince zor oldu,yinede ben memleketiem gitmek istemiyorum gurbet en iyisi ama yakın olacak bizimki gibi uzak değil, nerdeyse üç sene olacak ama gurbetde olduğumuz için hala balayındayız.

senin adına sevindim uzak olunca hep balayı oluyor kışın eşimde gidecek askere bende evimde kalacağım annemlerden gelen olur sanırım yada en iyisi tek kalıp kafa dinlemek olur :))

günaydın kızlar naber ne var ne yok yeni haberler varmı
ben dün hiç giremedim
geçmiş çok uzun okumaya üşeniyorum şimdi

Sende asker yolu bekliyceksin ay kolay gelsin kısa dönem mi uzun mu?

günaydın kızlar naber ne var ne yok yeni haberler varmı
ben dün hiç giremedim
geçmiş çok uzun okumaya üşeniyorum şimdi

Bende pek okumadım haftasonuda girmediğim için bilmiyorum,sen nasılsın?Samsunluymuşsun giresun hakkında bir bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…