Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

tamam canım, bende kaçıorum şimdilik. yarın görüşürüz. aysena da gitti sanırım ona da hoşçakal diyemedim. öpüorum sizleriii.

* Tüm gönderiler : 814
* Ödül puanları : 0
* Katıldı: 01 January 0001
* Durum: çevrimdışı

* Mesaja cevap ver
* Mesaj seçenekleri

Ynt: Ateş yontemıyle hamıle kaldım - 28.09.2006 1540 ( #512 )
canlarım yumurtlamadan sonra vücut ısısı yükseliyor ve bir dahaki regle kadar hamile olsakta olmasakta yüksek kalıyor eger hamilelik yoksa regl olunca ısı düşüyor, eğer hamilelik varsa 9 ay yüksek kalıyor. yani sonuçta yine regl olmayı beklemek gerekiyor. kızlar ben bütün metodları okadar denedim o kadar yanıldım sonra arştırıp doğrusunu öğrendim ki artık canıma yetti.

kızlar bu ne ya çok afedersiniz ama oha diyorum ne güzel kaynatmışınız öyle hemde bensiz senağlama ama çok sevindim ya ne güzel haberler var öyle tüm hamişlerimizi gönülden tebrik ediyorum sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin ALLAHIM.... bizede nasip etsin tabiiiiiiii aminnnn :Saruboceq: kızlar yokluğum anlaşıldımı bakayım bu arada?????????? bu arada efnancım ağzına yüreğine sağlık duaaların için bide listeler için tabi keşke bende olsaymışım dedirttiniz bana ya neyse ben yatıyorum iyi geceler

GÜNAYDIN HERKESEE KAHVALTIMI YAPTIM KOCıŞıMı ıŞE GÖNDERDıM ŞıMDıDE TEKRAR UYUCAM

evhancım yokluğunu aradık tabii canım neden yoktun neden bıraktın bizi nereye gittin niye söylemedin evet yaa keşke olsaydım çok güzel 2 haber geldi bugünnn VE HABERRıN OLSUN LıSTE SAYFA 607 DE

hoşbulduk tanışalım canım ben 23 yaşındayım 5 aylık evliyim mersinliyim başka sormak istediğin varsa cevaplarım canım

Bebk ıstıyosun heralde bızım lıstelerımız var takı edıyosan sÜreklı senıde ekleyelım ne dersın bak senın ıÇın yayınlayalım

Son düzenleme:
MaŞallah 13 hamıŞımız var canım baya ınanıyorum gelen hamıŞ ınŞallah bızde bırgÜn alta atlıcaz hamıŞ lıstesıne

Bıde dua lıstemız var 41 yasın ve4444 tefrıcıye okuyoruz duasını cumalerı edıcez herkese edıcez okuyan okumayan ona katılmak ıster mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…