Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Son düzenleme:
tabiki neden olmasın ben çalıştığım için fazla vaktim yok ama elimden geldiğince katılmaya çalışırım çalışırım canım

günayydınnn sabah test yaptım 2. çizgi daha belirgindi. öğleden sonra kan testi yaptırıcam...

dedik sana fıstık artık anne oluyosun negüsel canımm inşallah öğleden sonrada yaz sonucu canım dün gece aysenada test yaptı oda hamişşş

isterim canım 13 temmuz u bekliyorum bende :) inşallah olur ..zemuszemus

ok canım ekliyorum senide

inş pozitif çıkar tebrik ederim miss teacher rabbim bebeğine sağ sağlim kavuşturmayı nasip etsin canım

saol canım mutlaka özelden msj atarım arkadaşlara bu arada sana bir şey sorabilir miyim sağ kasığımda ara sıra bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor hamilelik betirtisi olabilir mi?belim falanda ağrıyor gögüslerimde sızlıyor adet öncesi, hiç olmazdı bende acaba ?

olabilir ama en net hamilelik belirtileri adet belirtisinin dışında mide yanması ağızdan acı su gelmesi gaz sıkıntısı ve uykusuzluk halsizlik hali

Ceylın canım ben Şımdı Çıkıorum bızım topık maŞallah boŞ kalmaz uyansınlar gelırler onlarlada tanıŞ canımm
haa bıde adet tarıhıne bayaa var senın bu dedıĞın belırtıler bebk ıŞaretı olabılıer ÇÜnkÜ bayaa Önce baŞlamıŞŞ

Günaydın herkese hafatsonu sohbet koyuymuş yine sayflar atlamış,benim bugün reglimin son günü ama hala leke geliyor ve bu ay kanamam çok oldu,incir kürünü yapıyorum sanırım ondan birde ne yesem midem bulanıyor ama aşırıda yeme isteği var dünden itibarende yanma hissi var midemde yemeklerden sonra,regli olduğum halde eşim sen hamilesin diye beni çıldırtıyor diyorum hastayım olmaz hemde öyle bişey olsa daha az rgli olurum bende tam tersi çok oldu sabah sabah yine çok yazdımkaydirigubbakcemile3

Ben geldim kimsecikler yok:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…