Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

sizce ben hamile olabilir miyim adetim biteli 16 gün oldu ama iki gündür az bi kanamam geldi sizce bebek yerleşirken kanama oluyormuş ya ondan olabilir mi yani sizce ben hamile olabilir miyim

KIZ ÇOK DUYGULANDIM YA GÖZLERİM DOLDU ALLATTI BENİ KIZ: roflol:

TAMAM
CANIM NE ZAMANA EKLEYEYİM TEMMUZ AYININ KAÇINA CANIM

canım hiç sorma bende bi tuhaf oldum öğrendiğimden beri. heyecanlıyım endişeliyim mutluyum bir sürü duygu karıştı birbirine. her isteyen alsın bu haberi en kısa süre içinde inşallahholumunekankayizsmile

kızlar doktor ultrasonda baktı bebiş yok malesef rahim tertemiz yumurtalıklar tertemiz kist falanda yok
yani sorun yok 1 hafta daha bekleyecekmişim adet olmazsam fartutal diye bi ilaç verdi onu kullanacakmışım
bide folik asit verdi folbial diye
folik asit kullananlar bana bi açıklık getire bilirmisin nedir ne işe yarıyor faydaları ney?

taze fasulyen varmı? yani ana yemekten önce sebze yemeğide olabilir
canımsın yaa....:)fasulye yemeği yaptım,ama pek taze sayılmaz,buzlukta kalmış da,onu yaptım bide..heyyyyyt döktürdüm kızlar yemekleriiiiiii:)misafirlerim birazdan gelirler gelmeden naptınız diye bi bakem dedim
kızlar mrb şimdi test yaptım hanileymişimmmmmmmmmmmmmm

gelir gelmez de güzel haberi aldııııım .hayrlı olsun canııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...ne güzel liste kabarıyooooooor..bizde gireriz inşaallah en kısa zamanda o listeye

kızlar mrb şimdi test yaptım
hanileymişimmmmmmmmmmmmmm

canım benim çok sevindim ya gerçekten 3 gün geçmişti çünkü seninde allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım

kızzlar yeni okudum 2tane hamilemiz varmış çok sevindim allahım tamamını getirsin inş...ayy darısı bizim başımıza kızzlarr.

daha beninm günüme çoook vrken bile şuan merak ediyorum yani acaba varmı bişey diyee ay kızlar ya bu sefer ken testi yapmayı düşünüyorum günüm gelmeden,acaba kaç gün kala yapılıyo kan testi adete...

kızzlar yeni okudum 2tane hamilemiz varmış çok sevindim allahım tamamını getirsin inş...ayy darısı bizim başımıza kızzlarr.

evet canım öyle ama ben seni çoook yanılttım canım doktor baktı bişe yok ama bi sorunda yok rahim falan tertemiz bir hafta daha bekleyecekmişim olmazsa adetim gelsin diye ilaç verdi bide folik asit verdi
sinir küpü oldum vallaha
işin kötüsü adetim gelse bile ben yumurtlama günlerini falan nasıl anlayacam nasıl hesap edecem iyice şaştım kaldım

evet ayy çok doğru söylüyorsun cnm,bende bilmeden yapıyorum vallahi yumurtlama günlerini artık rabbimin elinde nasip edip etmiceği.kızlar netten ovulasyon günlerime baktılar ama bilemiyorum yani yine.de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…