bethesnaaaa tebrikler canım çoook sevindim yaaazemuszemus harika bi haber inş. en yakın zmanda tüm isteyenlerden alırız bu haberi.hihoyyyt
KIZ ÇOK DUYGULANDIM YA GÖZLERİM DOLDU ALLATTI BENİ KIZ: roflol:
TAMAM
CANIM NE ZAMANA EKLEYEYİM TEMMUZ AYININ KAÇINA CANIM
kızlar mrb şimdi test yaptım hanileymişimmmmmmmmmmmmmm
canımsın yaa....:)fasulye yemeği yaptım,ama pek taze sayılmaz,buzlukta kalmış da,onu yaptım bide..heyyyyyt döktürdüm kızlar yemekleriiiiiii:)misafirlerim birazdan gelirler gelmeden naptınız diye bi bakem dedimtaze fasulyen varmı? yani ana yemekten önce sebze yemeğide olabilir
kızlar mrb şimdi test yaptım
hanileymişimmmmmmmmmmmmmm
canımsın yaa....:)fasulye yemeği yaptım,ama pek taze sayılmaz,buzlukta kalmış da,onu yaptım bide..heyyyyyt döktürdüm kızlar yemekleriiiiiii:)misafirlerim birazdan gelirler gelmeden naptınız diye bi bakem dedim
canım benim ellerine kollarına sağlık banada bir yer aç akşama sendeyim
gelir gelmez de güzel haberi aldııııım .hayrlı olsun canııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...ne güzel liste kabarıyooooooor..bizde gireriz inşaallah en kısa zamanda o listeye
ne güzel hamileler arttı inşallah bizde bu duyguyu en kısa zamanda tata biliriz
kızzlar yeni okudum 2tane hamilemiz varmış çok sevindim allahım tamamını getirsin inş...ayy darısı bizim başımıza kızzlarr.
evet canım öyle ama ben seni çoook yanılttım canım doktor baktı bişe yok ama bi sorunda yok rahim falan tertemiz bir hafta daha bekleyecekmişim olmazsa adetim gelsin diye ilaç verdi bide folik asit verdi
sinir küpü oldum vallaha
işin kötüsü adetim gelse bile ben yumurtlama günlerini falan nasıl anlayacam nasıl hesap edecem iyice şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?