Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım benim bizim ovulasyon günlerimiz nete uymuo kist varsa eğer hala sende yumurtaların gelişimini engellio ondan tutturamıoz zaten

kızlar biri bana şu akıntı olayını anlatablrmi adetime 3 gün war çok akıntım war normalmi kuru günler olması gerekio bgnler normalde kafam karştıı

canım bende bekarkenden biliodum ve diana35 kullandım bi süre sonra yasmin kullandım evlendim 1yıl oldu 10ay yine yasmin kullandım 3aydır bişi kullanmıorum ama adet göremiorum farturalle adet ıoldum 2ay önce. şimdi günüm geçti yine adet olamadım.6ay 1sene kendi haline bırakalım olmazsa tedaviye başlarız dedi doktor

valla gebeliktede çok oluomuş akıntı ama ölemi tam bilmiom inş hamişsindir canım

inş cnmda kestiremiyorm işte adetmi hamlelkmi mesela bel ağrıısında ara ara duramadığım oluo hafta sonu tatldeydk bn srekli yatıodm oldum yerde belrtler aynı oldu için kafası karşıo insanın işte..

Beklenen adetin başlamaması,
Görülen adetin niteliklerinin normalden farklı olması (miktarın, adet görme zamanının, beraberinde oluşan belirtilerin, öncesindeoluşan belirtilerin farklı olması),
Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi,
Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet,
Bulantı ve bazen kusma,
Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi,
Sık idrara çıkma,
Vajina salgılarının artması. Bu belirtiler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Kesin bir gebelik varlığını göstermezler,zira başka durumlara bağlı da ortaya çıkabilirler. Kesin tanı içingebelik testi yapılmalı ve ultrasonda gebelik gözlenmelidir.

. Hamilemiyim ? | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü

bende yasmin kullanmıştım canım doğum kontrol ilaçları bıraktıktan snr 3 ay daha korumaa devam ediomuş vücuttan atılması uzun sürüomuş ondan olabilir canım ayrıca bence sen yinede pkolu olduğun için ara sıra kontrole git kist kendini tkrlamasın zaten hiç bizaman tam anlamıyla biter die bişi yok pko da

inş cnmda kestiremiyorm işte adetmi hamlelkmi mesela bel ağrıısında ara ara duramadığım oluo hafta sonu tatldeydk bn srekli yatıodm oldum yerde belrtler aynı oldu için kafası karşıo insanın işte..

evet ya belirtiler insanın kafasını karıştırıo bide beklediğimiz için psikolojik de yapıoruz herhalde bendede bu ay bi kasık ağrısı bel ağrısı vardıki sorma ama ne yazıkki kırmızılarla karşılaştım :bbo:

kmehtapcım ndni neymiş düzensizliğin sendemi pkolusun yoksa CADIARZU[/QUOTE]

canım ben d.k. hapını kestim geçen ay korunmasız ilk ayımdı bu ama adet görmedim henüz şimdi SAT itibaren 35. günüm pko kist falan yok herşey temiz

doğru söylüyon şekerim adet günüm 2 gün gecmeden test yapmam artık ztn adetlerm düzenli olduğu için 2 gün geçmesi çok anormal bişi bnm için hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…