ne oldum neyi kaçırdım ben ne sordun canım hemen cevap v
ereyim
cnm çok şekersin sen yaaaa,adetim düzensiz diyorum o yüzden şüpheli günden kaçıncı gün de kan testi yapılıyo dedim,adet başından beri hesaplarsak kaçıncı günde kan testi yapılıyo,adet günü gelmeden gerçi o günüde belli deil ya.neyyyyse
işte nete girip baktım ovulasyon gününe 25 30 arası dedi,am bilemiyorum cnm a yok öylegün aşırı filanda olmuyo cnm ne zaman isterse,rabbime bıraktım artık ama içimden bir sesde bu ay tutcak diyo oyüzden sordum tatlım,ama inan dzensiz olduğum için adet günümü bilmiyorum,o yüzden yorumlarınızı bekliyorumm.olumunekankayizsmile
canım benim bizim ovulasyon günlerimiz nete uymuo kist varsa eğer hala sende yumurtaların gelişimini engellio ondan tutturamıoz zaten
kızlar biri bana şu akıntı olayını anlatablrmi adetime 3 gün war çok akıntım war normalmi kuru günler olması gerekio bgnler normalde kafam karştıı
yok tatlım benim çok şükür rahimim tertemiz yok öyle kist filan.:teytey:
kızlar biri bana şu akıntı olayını anlatablrmi adetime 3 gün war çok akıntım war normalmi kuru günler olması gerekio bgnler normalde kafam karştıı
ne oldum neyi kaçırdım ben ne sordun canım hemen cevap v
ereyim
cnm çok şekersin sen yaaaa,adetim düzensiz diyorum o yüzden şüpheli günden kaçıncı gün de kan testi yapılıyo dedim,adet başından beri hesaplarsak kaçıncı günde kan testi yapılıyo,adet günü gelmeden gerçi o günüde belli deil ya.neyyyyse
canım kan testi adetten 3 yada 4 gün önce çıkıyo biliyorum geç döllenme olmadıysa tabi
peki dr kontrolü altındamısın her ay gidiomusun kontrol için
canım pko ne zamandır var bunu tam olarak bilmiorum ama bekarkende düzensiz adetlerim olurdu ama ben stresten derdim evlendikten snr 1 sene kadar doğum kontrol ilacı kullandım bıraktıktan snr dr a gittim bişi yok dedi 1 seneyi doldurun eğer bebek olmazsa tedavine bakarız şimdilik bişi görünmüo dedi ama meğersem doğum kontrol ilacı benim kistlerimi geçirmiş ondan bişi görünmemiş snr tkr adet düzensizliği ndniyle dra gittim öyle öğrendim 3 ay boyunca diane 35 kullandım şimdide takip görürorum
yok yok iltihap akıntısı değil su gibi kokusuz yumurtlama dönemndeki gbii yapışkan
canım kan testi adetten 3 yada 4 gün önce çıkıyo biliyorum geç döllenme olmadıysa tabi
amann yaa e ben düzensiz oluyorum nasıl yapcam peki şimdi,hani çalışmadan kaçıncı gün dolması gerekiyoki kan testi yapıyim diyorum...adet başından itibaren 10 filanmı.
valla gebeliktede çok oluomuş akıntı ama ölemi tam bilmiom inş hamişsindir canım
canım bende bekarkenden biliodum ve diana35 kullandım bi süre sonra yasmin kullandım evlendim 1yıl oldu 10ay yine yasmin kullandım 3aydır bişi kullanmıorum ama adet göremiorum farturalle adet ıoldum 2ay önce. şimdi günüm geçti yine adet olamadım.6ay 1sene kendi haline bırakalım olmazsa tedaviye başlarız dedi doktor
inş cnmda kestiremiyorm işte adetmi hamlelkmi mesela bel ağrıısında ara ara duramadığım oluo hafta sonu tatldeydk bn srekli yatıodm oldum yerde belrtler aynı oldu için kafası karşıo insanın işte..
evet ya belirtiler insanın kafasını karıştırıo bide beklediğimiz için psikolojik de yapıoruz herhalde bendede bu ay bi kasık ağrısı bel ağrısı vardıki sorma ama ne yazıkki kırmızılarla karşılaştım :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?