Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Son düzenleme:
evhancığım beni silip bidahaki aya ata bilirsin ama ne yazıkki adet tarihim belli değil
ne komik bi durum sempatiksalakcinni

kızlar beni nie çıkardınız listeden dün vardım

canım daha önceki liste sanırım o ben yeniden günceledim o bakımdan efnan la ortaklaşa yaptığımız için kusura bakma tatlım bi daha söyle hemencicik ekleyeyim seni ok

evhancığım beni silip bidahaki aya ata bilirsin ama ne yazıkki adet tarihim belli değil
Ne komik bi durum sempatiksalakcinni

eee şimdi napayım ben canım kaçına yazayım seni

slm kızlar dün gece itibariyle kırmızılarla karşılaştım yine listedeki yerim 27 temmuza alınsın ltf

eee şimdi napayım ben canım kaçına yazayım seni[/QUOTE]

tebrik ederim çok güzel bir soru ama yanıtı belli değil ne bileyim temmuzun sonuna falan yaz günü belli değil soru işaret koy
halime güleyimmi ağlayayımmı bende bilmiyorum sengözlerimebaksanab

valla bende bilsem bi:sm_confused: pko var bende adet göremiorum oyüzden bilmiorumki 17sinde olmam lazımdı aslında ama olamadım yarın test yapcam baklım ama ümdim yok pekeyvahedigeldismile

tebrik ederim çok güzel bir soru ama yanıtı belli değil ne bileyim temmuzun sonuna falan yaz günü belli değil soru işaret koy
halime güleyimmi ağlayayımmı bende bilmiyorum sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

kmehtapcım ndni neymiş düzensizliğin sendemi pkolusun yoksa CADIARZU

slm dozturk sen de pkoluydun sanırım canım nezmandır var sende pko tedavi görüyomusun

buda güzelmiş benim gibisin yani ne zaman ne olduğu belli değil eee nasıl çalışma yapıyorsun gün aşırımı yumurtalama günü falan hesaplayamıyormusun canım arkadaşım

işte nete girip baktım ovulasyon gününe 25 30 arası dedi,am bilemiyorum cnm a yok öylegün aşırı filanda olmuyo cnm ne zaman isterse,rabbime bıraktım artık ama içimden bir sesde bu ay tutcak diyo oyüzden sordum tatlım,ama inan dzensiz olduğum için adet günümü bilmiyorum,o yüzden yorumlarınızı bekliyorumm.olumunekankayizsmile

halime güleyimmi ağlayayımmı bende bilmiyorum sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

EVET CANIM YA ÇOK HAKLISIN BAKALIM HAYIRLISI BE CANIM YA

slm dozturk sen de pkoluydun sanırım canım nezmandır var sende pko tedavi görüyomusun

canım pko ne zamandır var bunu tam olarak bilmiorum ama bekarkende düzensiz adetlerim olurdu ama ben stresten derdim evlendikten snr 1 sene kadar doğum kontrol ilacı kullandım bıraktıktan snr dr a gittim bişi yok dedi 1 seneyi doldurun eğer bebek olmazsa tedavine bakarız şimdilik bişi görünmüo dedi ama meğersem doğum kontrol ilacı benim kistlerimi geçirmiş ondan bişi görünmemiş snr tkr adet düzensizliği ndniyle dra gittim öyle öğrendim 3 ay boyunca diane 35 kullandım şimdide takip görürorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…