Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kmehtapcım ndni neymiş düzensizliğin sendemi pkolusun yoksa CADIARZU

canım ben d.k. hapını kestim geçen ay korunmasız ilk ayımdı bu ama adet görmedim henüz şimdi SAT itibaren 35. günüm pko kist falan yok herşey temiz[/QUOTE]

hayırlısı inş hamilesindir ama demin dediğim gibi d.k ilacı 3 aydaha korumaya devam ediomuş tabe rabbim isterse herşey olur belkide sen tutturmuşsundur

doğru söylüyon şekerim adet günüm 2 gün gecmeden test yapmam artık ztn adetlerm düzenli olduğu için 2 gün geçmesi çok anormal bişi bnm için hayrlısı

bende herseferinde öle diom ama insan dayanamıo ya ben bu ay 4 gün kala yaptırdım çıkmadı dr erken daha adetin bile geçmedi dedi gerçi bu sefer evlilik yıldönümüz die çok heveslenmiştim eşime süpriz yapacaktım ama olmadı neyse hayırlısı

kızlar ben kaçar eşim gelio sofrayı hazırlaım yemek yiyelim snr oğluşumuzu gezdirelim snr gelirim öptüm cocaman sizi çok sayfa yazmayın okuamıom snr :)

kızlar bakın biyerde ne buldum

Selam arkadaşlar, foruma bugün üye oldum. Ama daha önce de okumuştum burada yazılanları. Reglime 1-2 gün kala hamile olduğumu bugün öğrendim. 1 yildir evliyim. Aslinda hissediyordum bu ay bir değişiklik olduğunu, benim için çok sürpriz olmadi. Bendeki belirtileri sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler...
Bacaklarımda, burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batma
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra, Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma, ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı, adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme, pembe 1-2 damla, 2 gün üst üste.
Mide bulantısı, şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı, gün boyu.
Kirpik karışması, alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi, adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi, göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği, adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk, halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme, ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı, hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi, adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.

bnde okumuştm cnm bunu çok gzel takip etmiş kendni gzel dinlemiş belkde çok takmadı kafasına herks kendnden bişi buluodur bu belrtlerde:1closedeyes:

ya simdi dielim ki bugun ilişkiye girdik tuttu hemen 1 haftaya kaar belitieler baaslar mı

bilmiyorum ki canım şçyle bişey var beni adetime 14 gün var bende aşırı gaz ve mide yanması var arada nadir kasık ağrısı ama çok hafif bende anlamadım vallaha ama mide yanması beni delirtiyo şuan

kızlar bu belirtiler kişiden kişiye değişiyo. bende ne göğüs ağrısı ne ucunda karıncalanma o dönemde olmadı bunlar daha geç gerçekleşen şeyler. düşünüpte umutsuzluğa yada fazla umuda kapılmayın nolur. göğüs ağrısı zaten adset öncesi mutlaka olur fakat adet geçince (mesela benim şuan gecikeli 1 hafta oldu) göğüsler deli gibi şişiyo ve o zaman anlıyosunuz ama bunun için adet öncesi değil sonrasına bakmak gerekio

kızlar merhaba kaç gündür giremedim nete
nasılsınız ne var ne yok geçmişi okumadım sizi özlediğim için hemen geldim

yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz aramıza kızlar

burdayım canım beniiiiim. özledim geldim hemen. hep diorum ya kpss var die son zamanlar iice yoğunlaştım o yüzden giremiorum. dualarını eksik etme olurmu?

mide yanmasıda belirtidir diolar ama 14 gun varsa yumurtlama gunun deil mi suan

canım benim yumurtalama günüm dün bitti dünden beri midem çok yanıyo gaz da var deliricem kızlar yaaaaaaaa bennnnnnnnnnnn :roflol:

kızlar merhaba kaç gündür giremedim nete
nasılsınız ne var ne yok geçmişi okumadım sizi özlediğim için hemen geldim

yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz aramıza kızlar

canım nerdesin sen ya bugün bas bas bağırdım gönülll gönülll diye özledim kız seni zilli delikafadulden

burdayım canım beniiiiim. özledim geldim hemen. hep diorum ya kpss var die son zamanlar iice yoğunlaştım o yüzden giremiorum. dualarını eksik etme olurmu?

ayy evet cnm benim dualarım seninle hadi bakalım hakkında hayırlısı inş,ama bebiin sana büyük şans getircek b una eminim o yüzden kazanıcağından emin olabilirsin cnm.

canım bende sizi özledim kociş evdeydi izinliydi kaç gündür çok giremedim nette de sorun vardı bugünde bi bakayım size naptınız diye

güzel haberler varmı canım hamişlerimiz arttımıkaydirigubbakcemile3

çok saol cnm. umarım dediğin gibi olur iice stres yapmaya başladım bu aralar. allah yüzümü kara çıkarmaz inşallah. sen nasılsın? ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…