Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

benım gorumcemınde belı ağrıyordu ilk zaman.14 şubat ıçn erekn gebelık testı bakcam dıyordun ne yaptın call center

kızlar amin demek inandım demekmiş.herşeyin özünde inanmak var sanırım.biz inanalım gönülden inşllh olur..

Geçen burda bir yerde okumuştum. Stresten hamile kalamamışta. En sonunda bırakmış uğraşmayı bir ay boyunca bir kere ilişkiye girmiş hamile kalmış.

evt stres en buyuk neden ama oda daha yenıyız ondan ay ay azaltırız dıyorum ben napalım elımızde değil

Ya hem seviniyorum sonrada üzülüyorum: sen niye hamile kalmayasın Allah Allah. spermin yaşama süresi en fazla 4 gün sanırım: işte bizim yumurtlamalarımızın günleri farklı oluyor: inş canım valla belim kopacak bu kadar ağrı hiç yaşamadım: bu psikolojik filanda değiil: bende hiç bişey hissedemiyorum bu ay: ama rüyamda oğlum olmuştu onu görmüştüm.

bişi diyeyim eskiler derler bel ağrırsa erkek olurmuş...inşllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rüyanı doğru çıkarır yaradan...

love canım napıyorsun sen yav: oku oku: gidiyomusun hafytasonu diş muayenene: gitte bi an önce regly tarihini listemize ekleyelim: gerçi bu ay listede kimse kalmayabilir: herkes hamile kalacak gibi.
hehe

bişi diyeyim eskiler derler bel ağrırsa erkek olurmuş...inşllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rüyanı doğru çıkarır yaradan...

gerçektenmi canım: sağlıklı sıhhatli olsunda oğlum varmış yaşında filan yine hamileymişim : adınıda biliyodum unuttum: karnımı tutuyorum : bi oğlum var buda kız olur inş diyorum.

acreph nezamandır korunmuyorsunuz bı arkadışımın ılk çocktan sonra 2 yıl olmadı yumurtalık tuplerı tıkalıymış tedavı oldu bı kaç ay sonra hamıle kaldı sen baktırdınmı

kızlar ya, bu testler, aritmetikler, ihtimaller ben gercekten korkmaya başladım... bu nasıl bir ugras ya, hepinizi enerjiniz ve soguklanlılığınız için tebrik etmek istiyorum....

ıkızlermı gelıyor nee

neyn: yok yav beni güldürdünya helal olsun: biri kar beyaz biri melez isterdim vallada : Allahım hayırlısını versin: oğlum 3 yaşlarında vardı canım: çok tatlı aynı babası: diyorumki ya oğlumu özledim diyorum eşime: bakıyo şaşkın şaşkın: kafayı yedi hatun diyodur.

şimdi birinci sırada benmı varım 12 şubat ama ben nsl beklrım 14 une kadar yaa.

tek sen beklemiyorsunki hepimiz merakla dört gözle seni kendimiz takibe aldık: beklemedeyiz: sabret hayal et: dua et: ben senden çok heyecanlıyım: en geç özlemle biziz.ben zaten başlarım haftaya haftann başından test yapmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…