- Konu Sahibi CallCenter
-
banada mektubum hamıle olcakmış gıbı gelıyor
Geçen burda bir yerde okumuştum. Stresten hamile kalamamışta. En sonunda bırakmış uğraşmayı bir ay boyunca bir kere ilişkiye girmiş hamile kalmış.
Valla doğrudur. Allah ol diyor oluyor. Biz sabırsızlanıyoruz belki de. Kafam karışıyor benimde. Biz hesap yapıyoruz, test yapıyoruz. Olmazsa olmayacak, olursa da olacaktır zaten. Herkesin bünyesi farklı nebileyim. Belki spermler bazılarınında daha uzun süre kalıyordur. Bazılarında kısa. Bu arada arkadaşım bel ağrısı da hamilelik belirtilerinden ablamdan biliyorum. İlk zaman beli ağrıyordu. Sanki içimden sen hamileymişsin gibi geliyor ya nedense. Kendim öyle gelmiyorum ama. Adet olacak mışım gibi geliyor. İnş. hepimiz sağlıklı, hayırlı bebeklere kavuşuruz.
Ya hem seviniyorum sonrada üzülüyorum: sen niye hamile kalmayasın Allah Allah. spermin yaşama süresi en fazla 4 gün sanırım: işte bizim yumurtlamalarımızın günleri farklı oluyor: inş canım valla belim kopacak bu kadar ağrı hiç yaşamadım: bu psikolojik filanda değiil: bende hiç bişey hissedemiyorum bu ay: ama rüyamda oğlum olmuştu onu görmüştüm.
bişi diyeyim eskiler derler bel ağrırsa erkek olurmuş...inşllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rüyanı doğru çıkarır yaradan...
gerçektenmi canım: sağlıklı sıhhatli olsunda oğlum varmış yaşında filan yine hamileymişim : adınıda biliyodum unuttum: karnımı tutuyorum : bi oğlum var buda kız olur inş diyorum.
şimdi herkes karamsarlığı bır kenara bıraksın pozitif olalım test gunumuze kadar
ıkızlermı gelıyor nee
şimdi birinci sırada benmı varım 12 şubat ama ben nsl beklrım 14 une kadar yaa.
demıştın ya erken gebelık testı alcm dıye bulabıldınmı[/QUOTEcumartesi bakıcam kızılaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?