Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ha bir de kasık ağrısı kızımda bende de olmuştu.daha yeni hamileymişim ve haberim yoktu.doktora gittiğimde öğrendim.inşllh bu ağrılarda siz de bir bebeğin işaretçisidir..

bunlar belırtı ay hadı hayırlısı:Saruboceq:benim eşimde bıktı artık ama bu ay pek çaktırmamaya çalışıyorum heycanımı bu sefer baktım o soruyo kaçgun kaldı dıye

bilmiyorum işte belirtmi psikolajik mi? eşimde gamsız: biz biraz pinpirikliyiz: o verdiğim site canım ne zaman ilişkiye girmemiz gerekiyor: ne zaman döllenme oluyor, ne zaman bebek iiçin kan tahlili yapmamız gerekiyor: ne zmaan idrar testi yapmamız gerekiyor onu veriyor. hehe çaktırma çaktırma: soracak tabi: baba oalcakya...sen hangi testen bahsediyorsun ben sadece hormon testiyle testesteron testi yaptırdım: onlarda normal çıktı.

ha bir de kasık ağrısı kızımda bende de olmuştu.daha yeni hamileymişim ve haberim yoktu.doktora gittiğimde öğrendim.inşllh bu ağrılarda siz de bir bebeğin işaretçisidir..

ama gecen ay benı kasıklarımda ığne batar gıbı agrıyordu 14 ocakta regl olcaktım ozaman 7 sınde dr oradım ağrım var dıye yumurtlaman gec başlamıştır gun aşırı ılışkıye gırın gunun gecınce gel dedı bışe olmadı.anlayamadım bende kasık ağrısının neden olduğunu

iş hiiç bu kadar ağrıım olmadı bu ay kadar: ama pvulasyon tarihimde hiç ilişkiye giremedik: çok yorgun oluyorz..

belırtıdır inş. aslında onlar daha meraklı ama çaktırmıyolar nasıl olsa bız uğraşıyoruz şu tarıh bu tarıh onlar uyguluyor lmaz:doktorun mu ıstedı bunları.sımır testını dıyorum

kızımda uzun süren ve çok şiddetli ağrılar giriyordu kasıklarıma.bu defa ise adet gecikmesinden kaynaklanan(dr ööle söledi) ağrılar çektim.bu regl kaynaklı ağrılar daha kısa ani girip çıkan iğne batması şeklindeydi.iki türlüsünü de yaşayan biri olarak farklardan bahsetmek istedim.

ozaman benımde reglden dolayı agrım vardı demekkı

sağol cnaım bilgin için benim ağrım sırtımı yaslayamıyorum düşünün ilginç bakalım.

ben dün hcg testi yaptırdım sonuç negatif..( regl olmayalı da neredeyse 2 ay olacak..şimdi söktürücü kullanıyorum.o halde ben test tarihimi daha sonra ekleyeyim (

öbür ay devam ederiz canım hayırlısı olsun: bu tarihler beni çok heyecanlandırıyor inş aynı anda ilerleriz bilgi paylaşımı için süper olur: bende pek umutlu değilim bu ay ama işte yine ufak ufak umutlarım var..

bende bu ay umutlu değilm pek neden acaba

kız sus niye umutlu olmuyosun: biz pek ilişkiye giremedik 10 uncu güncen sonra hiç diyebilirm: u ay birimiz hamile olalaım: ana anne olsun: ondan yardım alalım: bu sende olabilirisn: lütfen böyle düşünme topiğimiz hepimize şanslı gelsin ve olumlu düşünelim hepimiz karamsar olmayalımlütfen

Valla doğrudur. Allah ol diyor oluyor. Biz sabırsızlanıyoruz belki de. Kafam karışıyor benimde. Biz hesap yapıyoruz, test yapıyoruz. Olmazsa olmayacak, olursa da olacaktır zaten. Herkesin bünyesi farklı nebileyim. Belki spermler bazılarınında daha uzun süre kalıyordur. Bazılarında kısa. Bu arada arkadaşım bel ağrısı da hamilelik belirtilerinden ablamdan biliyorum. İlk zaman beli ağrıyordu. Sanki içimden sen hamileymişsin gibi geliyor ya nedense. Kendim öyle gelmiyorum ama. Adet olacak mışım gibi geliyor. İnş. hepimiz sağlıklı, hayırlı bebeklere kavuşuruz.

Geçen burda bir yerde okumuştum. Stresten hamile kalamamışta. En sonunda bırakmış uğraşmayı bir ay boyunca bir kere ilişkiye girmiş hamile kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…