- Konu Sahibi CallCenter
-
ben dün hcg testi yaptırdım sonuç negatif..( regl olmayalı da neredeyse 2 ay olacak..şimdi söktürücü kullanıyorum.o halde ben test tarihimi daha sonra ekleyeyim (
bunlar belırtı ay hadı hayırlısı:Saruboceq:benim eşimde bıktı artık ama bu ay pek çaktırmamaya çalışıyorum heycanımı bu sefer baktım o soruyo kaçgun kaldı dıye
ha bir de kasık ağrısı kızımda bende de olmuştu.daha yeni hamileymişim ve haberim yoktu.doktora gittiğimde öğrendim.inşllh bu ağrılarda siz de bir bebeğin işaretçisidir..
ha bir de kasık ağrısı kızımda bende de olmuştu.daha yeni hamileymişim ve haberim yoktu.doktora gittiğimde öğrendim.inşllh bu ağrılarda siz de bir bebeğin işaretçisidir..
bilmiyorum işte belirtmi psikolajik mi? eşimde gamsız: biz biraz pinpirikliyiz: o verdiğim site canım ne zaman ilişkiye girmemiz gerekiyor: ne zaman döllenme oluyor, ne zaman bebek iiçin kan tahlili yapmamız gerekiyor: ne zmaan idrar testi yapmamız gerekiyor onu veriyor. hehe çaktırma çaktırma: soracak tabi: baba oalcakya...sen hangi testen bahsediyorsun ben sadece hormon testiyle testesteron testi yaptırdım: onlarda normal çıktı.
iş hiiç bu kadar ağrıım olmadı bu ay kadar: ama pvulasyon tarihimde hiç ilişkiye giremedik: çok yorgun oluyorz..
kızımda uzun süren ve çok şiddetli ağrılar giriyordu kasıklarıma.bu defa ise adet gecikmesinden kaynaklanan(dr ööle söledi) ağrılar çektim.bu regl kaynaklı ağrılar daha kısa ani girip çıkan iğne batması şeklindeydi.iki türlüsünü de yaşayan biri olarak farklardan bahsetmek istedim.
belırtıdır inş. aslında onlar daha meraklı ama çaktırmıyolar nasıl olsa bız uğraşıyoruz şu tarıh bu tarıh onlar uyguluyorlmaz:doktorun mu ıstedı bunları.sımır testını dıyorum
iyi bişey aslında aklında bışe kalmaz .bu kadar ayrıntıya gırmenede gerek yokkı dr zaten ıster bı sorun olsa.hayır ben kendim yapıp bakıyorum.
kızımda uzun süren ve çok şiddetli ağrılar giriyordu kasıklarıma.bu defa ise adet gecikmesinden kaynaklanan(dr ööle söledi) ağrılar çektim.bu regl kaynaklı ağrılar daha kısa ani girip çıkan iğne batması şeklindeydi.iki türlüsünü de yaşayan biri olarak farklardan bahsetmek istedim.
hayırlısı olsun uzulme en kısa zamanda beklerız canım
tabiki
ben dün hcg testi yaptırdım sonuç negatif..( regl olmayalı da neredeyse 2 ay olacak..şimdi söktürücü kullanıyorum.o halde ben test tarihimi daha sonra ekleyeyim (
sağol cnaım bilgin için benim ağrım sırtımı yaslayamıyorum düşünün ilginç bakalım.
bende bu ay umutlu değilm pek neden acaba
Mektubum benimde belim ağrımaya başladı iki gündür: maffolduum :bittim diyebiirim: 10 undan sonra fazla ilişkiyede girmedik ama: arakadaşım hamile hesaplamalara göre regylnin bittiği ilk günü hamile kalmış: bu nasıl olur diyo ayın 8inde hamile kalmış 7 sinde regylsi bitmiş.yumurtlamayla filan alakasaını göremedim diyor. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?