- Konu Sahibi CallCenter
-
Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
BEN 21 ŞUBAT
Hoşgeldin canım: soğan kürüyle hamile kalan yada tesadüfen olduğunu söyleyen bir anne adayımız var: inş sanada işe yararda en kısa sürede hamile kalırsın. bal,tarçın ve çörek otu dene birde adet düzensizliğin varsa yumurtalarını olgunlaştırabilir.
zaten 1 sene var önümüzde bu ay olmadı öbür ay inş. acelemiz yok: en kısa sürede oluruz inş Allahın izniyle..regyli tarihin ne zaman senide yazalım.. anne aday adayları olarak çok meraklıyızda..
Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
BEN 21 ŞUBAT
özlem130609 21 şubat
özlem130609 21 şubat
İnş. hamilelikten oluyordur. Ayy günüm yaklaştıkça içimde bir heyecan oluyor sanki. Ama kendimi kaptırmamam lazım.
mrb kızlar yeni arkadaşlar hoşgeldınız ınş.en kısa zamanda ıyı hebrler alırız buı arada hemen hemen tarıhler bırbırıne yakın peş peşe haberler gelcek:ecrin_bebek:
canım bende yumurtlamdan pek bişe anlamıyorum ya bırının gec başlıyor bırının erken.başka ne belırtılerın var benımde mıdem bulanıyo bır kaç gundur ama daha erkenbilmiyorumkismile ay benım yrn rgl tarıhımMektubum benimde belim ağrımaya başladı iki gündür: maffolduum :bittim diyebiirim: 10 undan sonra fazla ilişkiyede girmedik ama: arakadaşım hamile hesaplamalara göre regylnin bittiği ilk günü hamile kalmış: bu nasıl olur diyo ayın 8inde hamile kalmış 7 sinde regylsi bitmiş.yumurtlamayla filan alakasaını göremedim diyor. bilmiyorumkismile
evet ya araka arkaya inş bebek haberleri alırız: okadar heyecanlıyımki anlatamam ilk ana anneyi seçicez belkide: ondan bilgiler alıcaz ve ona onun yaptığı adımları izleyerek kısa sürede hamile olma olasılığını arttırıcaz: KK iyiki varsın.
canım bende yumurtlamdan pek bişe anlamıyorum ya bırının gec başlıyor bırının erken.başka ne belırtılerın var benımde mıdem bulanıyo bır kaç gundur ama daha erkenbilmiyorumkismile ay benım yrn rgl tarıhım
merhaba herkese.ben de inşllh ikinci defa anne olmayı isteyen yeni üyelerdenim.yalnız bu test tarihi nedir anlayamadım...teşekkürler..
KIZLAR! aşağıda gebelikle ilgili adımları belirten alman sitesi var: son reglynizin başladığı ilk günü girin kaç günde bir olduğunuzda aşağıya girin:ne zaman döllenme olucağını ne zaman kan tahlili, ne zaman idrar tahlili yapacağınızın bilgisini veriyor.
[ama gebelık oncesı muayene yaptıktan sonra dr gerek gorurse bu testlerı ıster canım ben ılk hamıle kalmadan oncede muayene oluyordum ozamanda dr test ıstemedı.şimdide.sadece semar testı ıstıyorlar temız çıkarsa bı sorun yok zaten orda çıkıyor ne varsa.sen yaptırdınmı
Kız sus valla benide heyecanladnırıyorsun: eşim diyoki illa hamile bırakıcaksın kendini: sürekli sürekli hamilemiyim psikolojisindeydim: sabah afedersinde miğdem ağzıma geldi: bide banyodaydım zemin kayar gibi geldi: bunlar prikolojikte olabilir: üşütmüş olabilirm: yorgunum çok oda olabilir: sedece belim çok fena ağrıyo kopacak sanki: göğüslerimde havada bayağ: çok uykum var: halsizim..
arkadaşlar merhaba bende siteye yeni üyeyim bende hamiş olmayı çoook istiyorumzemuszemus adetime 9 gün var ama 3 gündür sağ kasığımda ağrı var ara ara yokluyo incelemelerime göre kasık ağrısı hamileliğe işaretmiş öyle diyo arkadaşlar bakalım bekliyoruz. sigara içiyordum 1 ay önce tamamen bıraktım şuan için tek yaptığım iyilik bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?