Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

selam callcenter selam halev bende aranıza yeni katıldımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT

Son düzenleme:
İnş. hamilelikten oluyordur. Ayy günüm yaklaştıkça içimde bir heyecan oluyor sanki. Ama kendimi kaptırmamam lazım.

Mektubum benimde belim ağrımaya başladı iki gündür: maffolduum :bittim diyebiirim: 10 undan sonra fazla ilişkiyede girmedik ama: arakadaşım hamile hesaplamalara göre regylnin bittiği ilk günü hamile kalmış: bu nasıl olur diyo ayın 8inde hamile kalmış 7 sinde regylsi bitmiş.yumurtlamayla filan alakasaını göremedim diyor. bilmiyorumkismile

mrb kızlar yeni arkadaşlar hoşgeldınız ınş.en kısa zamanda ıyı hebrler alırız buı arada hemen hemen tarıhler bırbırıne yakın peş peşe haberler gelcek:ecrin_bebek:

mrb kızlar yeni arkadaşlar hoşgeldınız ınş.en kısa zamanda ıyı hebrler alırız buı arada hemen hemen tarıhler bırbırıne yakın peş peşe haberler gelcek:ecrin_bebek:

evet ya araka arkaya inş bebek haberleri alırız: okadar heyecanlıyımki anlatamam ilk ana anneyi seçicez belkide: ondan bilgiler alıcaz ve ona onun yaptığı adımları izleyerek kısa sürede hamile olma olasılığını arttırıcaz: KK iyiki varsın.

canım bende yumurtlamdan pek bişe anlamıyorum ya bırının gec başlıyor bırının erken.başka ne belırtılerın var benımde mıdem bulanıyo bır kaç gundur ama daha erkenbilmiyorumkismile ay benım yrn rgl tarıhım

ya evt bakalım kımın tutucak inş.hepımızın ıyı haberı olur

merhaba herkese.ben de inşllh ikinci defa anne olmayı isteyen yeni üyelerdenim.yalnız bu test tarihi nedir anlayamadım...teşekkürler..

Kız sus valla benide heyecanladnırıyorsun: eşim diyoki illa hamile bırakıcaksın kendini: sürekli sürekli hamilemiyim psikolojisindeydim: sabah afedersinde miğdem ağzıma geldi: bide banyodaydım zemin kayar gibi geldi: bunlar prikolojikte olabilir: üşütmüş olabilirm: yorgunum çok oda olabilir: sedece belim çok fena ağrıyo kopacak sanki: göğüslerimde havada bayağ: çok uykum var: halsizim..

merhaba herkese.ben de inşllh ikinci defa anne olmayı isteyen yeni üyelerdenim.yalnız bu test tarihi nedir anlayamadım...teşekkürler..

hoşgeldin , test tarihimiz regly olmamız gereken tarihler canım: ogün gebelik testi yapıcaz.. allahım sanada en kısa sürede sağlıklı bir bebek nasip etsin inş.

bunlar belırtı ay hadı hayırlısı:Saruboceq:benim eşimde bıktı artık ama bu ay pek çaktırmamaya çalışıyorum heycanımı bu sefer baktım o soruyo kaçgun kaldı dıye

seni sigara konusunda tebrik etmek istiyorum, benim gözümde en cok büyüyen sorun o , inşallah bende başarabilirim birgün,

bu agrılarınında; sana bebek müjdesi olmasını temenni ederim...

ben dün hcg testi yaptırdım sonuç negatif..( regl olmayalı da neredeyse 2 ay olacak..şimdi söktürücü kullanıyorum.o halde ben test tarihimi daha sonra ekleyeyim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…