Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bende sıradan bır olaymış gıbı test yaptm çıkmadı dıyrm dayanamadın yıne ama daha erken dedı.asıklarım ağrıyr dıyorum ozamn regl olcaksın dıyr çozduler bu işi vallaşutarafagitti

Güldüm valla kendi kendime Biz eşimle sağlıkçıyız. Eşim 16 yıl kadın doğum hastanesinde çalıştı. Benden daha iyi biliyor her ayrıntıyı:kedi:

6 aylık evliyim ben hehe: ama kendimi 4 aydır isteyenlerin içersine aldım: çünkü 4 aydır istiyorum: eşim anca ikna oldu..sen kaç yıllık evliydin canım*

mayısın sonunda 2.senem bıtcek benım.ilk aylarda duşunseydık keşke bızde annelık duygusu çok gzlmış az olsada tattım bunu sonu husran oldu ama.

hayatım ilk sıramız erenhava ile mektubumda bana daha 9 gün var.. ben kızlara heyeanlanıyorum: dün çok kaptırdım kendimi 9 gün olmasına rağmen test yaptım: tabiki tek koskocaman çizgi hehe

Yaa ben de bugün işe gelmeden sabah test yapsam mı yapmasam mı arasında gidip geldim. Sonra vazgeçtim. 2 gün kaldı nasılsa. Ama çok sancı var kasıklarımda felan. Adet olucam gibi his var içimde ya niye öyle

Hapı ölece bıraka biliyormuyum yaaaa
kutu bitmeden ????????

Anlamadım canlarım ben ???
ya bir kız annesiyim kendimi cahil hissettim valla kaydirigubbakcemile3

mayısın sonunda 2.senem bıtcek benım.ilk aylarda duşunseydık keşke bızde annelık duygusu çok gzlmış az olsada tattım bunu sonu husran oldu ama.

Allahım en kısa sürede nasip eder inş: sağlıklı sıhhatli: seninde fazla olmamış zaten: tam zamanı 2 yıl çok güzel: ben 5 yıllık bir geçmişimiz olduğu için fazla sorun yaşamadım: ee yaşta ilerliyor: artık bebek lazım diye düşünüyorum.ne zaman yapıcaksın şimdi testi?

tabı ne zamn ıstersen bırakabılırsın senın hemen bırakman lazım.

dün bir yerde okudum ki hapın üzerine hamile kalınırsa daha iyi oluyor diye
benimde hapımın bitmesine 12 gün kaldı.
Ozaman bırakayım ve deneyeyim bir aksilik olmaz inşallah :kedi:

ALlahın izniyle kız sen hamilesin ya öyle hissediyorum: sebebini bilmiyorum ama: inş gebelik ağrılarıdır: moralimizi yüksek tutalım kızlar yav.gazında varmı* patlayacak gibimisin*

Hapı ölece bıraka biliyormuyum yaaaa
kutu bitmeden ????????

Anlamadım canlarım ben ???
ya bir kız annesiyim kendimi cahil hissettim valla kaydirigubbakcemile3

tabiki hemen bırakabilirsin: hemen bırak dışa boşalmayla korunun ay sonuna kadar: sonrası siteden takip edersin.
Anne olmaya hazırsanız üç ay öncesinden doğum kontrol haplarını bırakın. Haplardan üç ay sonra kadında tekrar yumurtlama başlar ve hamilelik şansı yüzde 80'e kadar yükselir. Ancak ilacı bıraktıktan sonra ilk ay içinde gebelik gerçekleşirse, ikiz bebeğiniz olma ihtimali hayli fazla!..
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu; yıllarca doğum kontrolüyle korunduktan sonra çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için farklı kontrol yöntemlerine göre neler yapmaları gerektiğini anlattı:
Doğum kontrol hapı kullanan kadın, bebek sahibi olmak istediğinde, hapı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalabilir? Doğum kontrol haplarının; doğumsal anomalilere, kısırlığa, cinsel yetersizliğe ve vücutta irileşmeye neden olduğu inanışı doğru değildir. Yaklaşık olarak hap kullanılması bitirildikten 2-3 ay sonra kadınlarda tekrar yumurtlama başlar. Bu süre sonucunda hamile kalma oranı yüzde 80 olarak gerçekleşir. Ancak doğum kontrol hapı ile korunan kadınların hapları kullanmaya devam ederken veya kestikten hemen sonra gebe kalmaları, bebeğin sağlığını olumsuz etkiler. Hatta ilacı bıraktıktan sonra ilk ay içinde gerçekleşen gebeliklerde ikiz görülme ihtimali fazladır. Hormon tedavisi gören kadınlarda da doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra ikiz doğurma olasılıkları yüksek. Hapla korunan kadınlarda, ileride elde edilecek gebeliklerde ise anomalili bebek (anormal bebek) doğurma riski artmaz.

Son düzenleme:
dün bir yerde okudum ki hapın üzerine hamile kalınırsa daha iyi oluyor diye
benimde hapımın bitmesine 12 gün kaldı.
Ozaman bırakayım ve deneyeyim bir aksilik olmaz inşallah :kedi:

nasıl oluyromuş hapın uzerıne hamıle kalmak benım bılgım hap hemılelıgı engeller canım sen bence hemen bırak.birde iyice araştır bılgı sahıbı ol hap konusunda ıçın daha rahat olur

Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT

MEKTUBUM, ERENHAVA haydi kızlar haydi! güzel haberler verin bize...nelerhissediyorsunuz? psikolojik ve fiziksel olarak çok merak ediyorum.

MEKTUBUM, ERENHAVA haydi kızlar haydi! güzel haberler verin bize...nelerhissediyorsunuz? psikolojik ve fiziksel olarak çok merak ediyorum.

kız sen boyle dahada çok heycanlanırıyorsun benıbayanssulusmile kasıklarım ağrıyor ozellıkle sağ taraf mıdemde bulanıyordu bır ara ama.ben rgl olucam sanırım oyle kasık ağrım var sankı.

kız sen boyle dahada çok heycanlanırıyorsun benıbayanssulusmile kasıklarım ağrıyor ozellıkle sağ taraf mıdemde bulanıyordu bır ara ama.ben rgl olucam sanırım oyle kasık ağrım var sankı.

gecen ay bır hafta once 2ıdrar testı yapmıstım birde 3 gun once kan testı ertesı gun rgl olmuştum 14 olmam gerekırken 12de oldu demkkı rahatladım ondan olduzemuszemus

Mektubum ve Erenheva...ben sizin yerinizde olsam 14 şubat öncesinde kan testi yaptırırdım. Eğer pozitifse eşimin iş yerine 14 şubatta bir çiçek gönderir üzerine de şu notu yazardım. Sevgilim bu yılki hediyem göbüşümde:lepi:

nasıl oluyromuş hapın uzerıne hamıle kalmak benım bılgım hap hemılelıgı engeller canım sen bence hemen bırak.birde iyice araştır bılgı sahıbı ol hap konusunda ıçın daha rahat olur

Cnm ben araştırdım hapı bırakmalı üzerine bir adet görüp denemelere başlamalı yazıııyooor
ben bu şekilde yapayım zaten hapımın bitmesine şurda 1,5 hafta var sonra rgl olur bir dahada korunmam
bakalım kısmet

1 Mart tan sonra her gün beklerim ben artık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…