- Konu Sahibi CallCenter
-
bende sıradan bır olaymış gıbı test yaptm çıkmadı dıyrm dayanamadın yıne ama daha erken dedı.asıklarım ağrıyr dıyorum ozamn regl olcaksın dıyr çozduler bu işi vallaşutarafagitti
6 aylık evliyim ben hehe: ama kendimi 4 aydır isteyenlerin içersine aldım: çünkü 4 aydır istiyorum: eşim anca ikna oldu..sen kaç yıllık evliydin canım*
evet canım 2 ay beklemke lazım diye biliyorum bende.
Evet bende çle duydum bakalım bünyeden bünyeye değişiyorumuş
belki ilk aydada olur ya kısmet..
İlk aydada ikiz riski çok varmış ama nasip ya
hayatım ilk sıramız erenhava ile mektubumda bana daha 9 gün var.. ben kızlara heyeanlanıyorum: dün çok kaptırdım kendimi 9 gün olmasına rağmen test yaptım: tabiki tek koskocaman çizgi hehe
Hapı ölece bıraka biliyormuyum yaaaa
kutu bitmeden ????????
Anlamadım canlarım ben ???
ya bir kız annesiyim kendimi cahil hissettim valla kaydirigubbakcemile3
mayısın sonunda 2.senem bıtcek benım.ilk aylarda duşunseydık keşke bızde annelık duygusu çok gzlmış az olsada tattım bunu sonu husran oldu ama.
tabı ne zamn ıstersen bırakabılırsın senın hemen bırakman lazım.
bende 1 yıldır anne olamadım 1 negatif aşılama ne yazıkki sebepsizler gurubundayım
Yaa ben de bugün işe gelmeden sabah test yapsam mı yapmasam mı arasında gidip geldim. Sonra vazgeçtim. 2 gün kaldı nasılsa. Ama çok sancı var kasıklarımda felan. Adet olucam gibi his var içimde ya niye öyle
Hapı ölece bıraka biliyormuyum yaaaa
kutu bitmeden ????????
Anlamadım canlarım ben ???
ya bir kız annesiyim kendimi cahil hissettim valla kaydirigubbakcemile3
dün bir yerde okudum ki hapın üzerine hamile kalınırsa daha iyi oluyor diye
benimde hapımın bitmesine 12 gün kaldı.
Ozaman bırakayım ve deneyeyim bir aksilik olmaz inşallah :kedi:
MEKTUBUM, ERENHAVA haydi kızlar haydi! güzel haberler verin bize...nelerhissediyorsunuz? psikolojik ve fiziksel olarak çok merak ediyorum.
kız sen boyle dahada çok heycanlanırıyorsun benıbayanssulusmile kasıklarım ağrıyor ozellıkle sağ taraf mıdemde bulanıyordu bır ara ama.ben rgl olucam sanırım oyle kasık ağrım var sankı.
nasıl oluyromuş hapın uzerıne hamıle kalmak benım bılgım hap hemılelıgı engeller canım sen bence hemen bırak.birde iyice araştır bılgı sahıbı ol hap konusunda ıçın daha rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?