- Konu Sahibi CallCenter
-
Mektubum ve Erenheva...ben sizin yerinizde olsam 14 şubat öncesinde kan testi yaptırırdım. Eğer pozitifse eşimin iş yerine 14 şubatta bir çiçek gönderir üzerine de şu notu yazardım. Sevgilim bu yılki hediyem göbüşümde:lepi:
gecen ay eşimn dogum gunuydu ozamn duşunuştm sonucu faxlarım gorur sasırır demıştım ama olmadı yanı sadec çiçek gönderebildim:1no2:.şimdide 14 şubat pazara denk gelıyor birde gecen ay çok ümitliydim bu ay o kadar değil sankiMektubum ve Erenheva...ben sizin yerinizde olsam 14 şubat öncesinde kan testi yaptırırdım. Eğer pozitifse eşimin iş yerine 14 şubatta bir çiçek gönderir üzerine de şu notu yazardım. Sevgilim bu yılki hediyem göbüşümde:lepi:
süper bir fikir kızlar bencedebayanssulusmile ama 14 ü sabahda çaktırmdanidrar testi yapıp netliğe göre aynı şey yapılabilir belkide..
Kızlar.... Aklıma süper bir fikir geldi. Eğer hamile olduğumu öğrenirsem eşimin mail adresine benzer yani .......1@....... adresine benzer .....2@...... gibi bir mail adresi açacağım ve bebeğimden babasına bir mail atacağım. Bu şekilde haber vermeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir fikir yorumlarınızı bekliyorum..:teytey:alkisalkisalkis
Kızlar.... Aklıma süper bir fikir geldi. Eğer hamile olduğumu öğrenirsem eşimin mail adresine benzer yani .......1@....... adresine benzer .....2@...... gibi bir mail adresi açacağım ve bebeğimden babasına bir mail atacağım. Bu şekilde haber vermeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir fikir yorumlarınızı bekliyorum..:teytey:alkisalkisalkis
Püfff ağlayacam şimdi yahu:gitme::gitme::gitme:
erenhava d_kupce bizden daha çok heyecanlıhehe
Canım Babacığım;
Bana bu hayata gelme imkanını sunduğunuz için önce Allaha Sonra annem ve sana çok teşekkür ediyorum. Kısmetse Kasım ayı gibi yanınızda olurum. Bu kavuşma için en az sizler kadar sabırsızım... Senin gibi bir babam olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi. Eminim güzel şeyler alacaksınız benim içinyerimseniben
Seni çok seven ve hasretle anneciğinin karnındakavuşmayı bekleyen meleğin.....
gecen ay eşimn dogum gunuydu ozamn duşunuştm sonucu faxlarım gorur sasırır demıştım ama olmadı yanı sadec çiçek gönderebildim:1no2:.şimdide 14 şubat pazara denk gelıyor birde gecen ay çok ümitliydim bu ay o kadar değil sanki
zaten oluruna bırakmak lazım ama yapamıyoruz: bu ay iye ümitli değilsin canım* hayırdır? kendi kendini negatif düşüncelere sarma lütfen: bebeğin üzülmesin sonrabayanssulusmile
ALlahın izniyle kız sen hamilesin ya öyle hissediyorum: sebebini bilmiyorum ama: inş gebelik ağrılarıdır: moralimizi yüksek tutalım kızlar yav.gazında varmı* patlayacak gibimisin*
ama regl belırtılerı var sankı ondan
Gazım var, kasıklarımda sancı gibi şeyler bir geçiyor bir geliyorbilmiyorumkismile
Acaba hepsi psikolojik mi
mektubum sesız kalıyorsun arada gıdıp gelıyorsun şuphelenıyorum senın tuttu bana kalırsa içime ole doguyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?