Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Gazım var, kasıklarımda sancı gibi şeyler bir geçiyor bir geliyorbilmiyorumkismile
Acaba hepsi psikolojik mi

hepsimi sanmam ya regly yada bebek biliyorsun : ama sanki sen hamileisn banada öyle geliyor. erenhavada öyle diyor: hayırlısı olsun diyelim bence: sapasağlam olsunda: varsın sonraki aylar olsun.:icecream:

Bir arkadaşın hiç belirtisi olmamış hamile kalmış. Herkeste belirti olmuyor. En iyi anlamanın yolu adet gecikmesi sanırım.

şu pozitifliğe bak maşallah allah gönlüne göre versın canım

amin hepimize inş: tabiki pozitif düşüncez: kaçmıyorya afacanlar: Allahın izniyle olcaktır bebklerimiz: acelemiz ne canım: bu arada eskiden ninelerimiz kupa yaparlarmış bele: hamile kalsın diye: yani şu bardak içine kibritmi ne yakıyosunya: yaka diyolar.

Bu arada olmazsa eğer bana destek olun. Ben şimdi ister istemez depresyona girerim bir süre için. Kendimi toparlayım tekrar başlamam lazım.

hepsimi sanmam ya regly yada bebek biliyorsun : ama sanki sen hamileisn banada öyle geliyor. erenhavada öyle diyor: hayırlısı olsun diyelim bence: sapasağlam olsunda: varsın sonraki aylar olsun.:icecream:

evt sağlıklı olsunda bide hamıle kaldıktan sonrakıler var aslında ozamn daha kötu mide bulantısı,halsızlık aklıma bıle getırmek ıstemıyorum gercı herkeste farklı ama.sırf o yuzden duşukten sonra baya ara verdım.şimdi bol bol yemek yıyın kızlar ozamn aç kalınıyor valla ben su bıle içmiyıordum ozamn anladım açlık ne demekmiş

Bu arada olmazsa eğer bana destek olun. Ben şimdi ister istemez depresyona girerim bir süre için. Kendimi toparlayım tekrar başlamam lazım.

Şişt bu topicte moral bozukluğu istemiyoruz: herkes hevesli ve umutlu sağlıklı olsunda acele işe şeytan karışır: valla ben rüyamda gördümya: bazen diyorum özledim oğlumu hehe anne diyordu çok tatlıydı: tabi annem bakıyormuş:kimsenin annen oğlum diyorum anneme bakıp anne diyordu hehe

HAYIRDIR İNŞ.ben 1982 doğumluyum

Doğru söylüyorsun. Bazen çok umutlu oluyor insan olsun daha sonra olur diyor. Bir ara bozuluyor morali. ılk regly olduktan sonra birkaç gün düşünüyorsun "neden acaba" diye. Sonra geçiyor. Ama bana olacakmış gibi geliyor nedense bu sefer olmasa da birdahaki ay, daha sonraki ay. Moral bozukluğu çok etkiliyor zaten, yumurtlamayı bile etkiliyor. Bu arada ilk kimin regly günüydü?

ilk benim bugun 12 şubat

Ben 1979 doğumluyum. bu ikinci olacak: Ben bu ay sanki hamile olacakmışım gibi geliyor. Bir de arkadaşlar hamile olsak bile lütfen birbirimizden kopmayalım hatta eklesek birbirimizi nasıl olur? Burada sizlerle birşeyler paylaşmak bana çok iyi geliyor. :dance:

bende bu konuları çok araştırıyor ve takip ediyorum.bizde bakalım ocak 24te regl oldum 9gün akıntım gelmeye başladı şeffaf kıvamsız ogünden başladım 10gün nerdeyse aralıksız çalışmalar yaptık.umarım bu ay bişeyler vardır.18 tahmini regl günüm gerçi bellide olmuyor 25,26 günleri arası olabiliyor bazende daha geç oluyor.bu ay ama bebek bebek diye kafama takmadım gayet rahattım ama unutmadımda .allah banada ve isteyen herkesede nasip etsin.sağlıklı güzel bebekler versin rabbim herkese.

canım bilgi paylaşımın için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…