- Konu Sahibi CallCenter
-
Gazım var, kasıklarımda sancı gibi şeyler bir geçiyor bir geliyorbilmiyorumkismile
Acaba hepsi psikolojik mi
zaten bebek sancısıda regly sancısı gibi canım: öyle diyolar: dau et bol bol: sağlıklı sıhhatli şirin bebeklerimiz olsun inş.
İnş. inş. tutmuştur. İş yerindeyim de sürekli giremiyorum. O yüzden arada giriyorum. Ama takip ediyorum sizi.
şu pozitifliğe bak maşallah allah gönlüne göre versın canım
hepsimi sanmam ya regly yada bebek biliyorsun : ama sanki sen hamileisn banada öyle geliyor. erenhavada öyle diyor: hayırlısı olsun diyelim bence: sapasağlam olsunda: varsın sonraki aylar olsun.:icecream:
Bu arada olmazsa eğer bana destek olun. Ben şimdi ister istemez depresyona girerim bir süre için. Kendimi toparlayım tekrar başlamam lazım.
Bu arada olmazsa eğer bana destek olun. Ben şimdi ister istemez depresyona girerim bir süre için. Kendimi toparlayım tekrar başlamam lazım.
Ama kızlar bana burda olanlardan birinin olacakmış gibi geliyor nedense.
Şişt bu topicte moral bozukluğu istemiyoruz: herkes hevesli ve umutlu sağlıklı olsunda acele işe şeytan karışır: valla ben rüyamda gördümya: bazen diyorum özledim oğlumu hehe anne diyordu çok tatlıydı: tabi annem bakıyormuş:kimsenin annen oğlum diyorum anneme bakıp anne diyordu hehe
Doğru söylüyorsun. Bazen çok umutlu oluyor insan olsun daha sonra olur diyor. Bir ara bozuluyor morali. İlk regly olduktan sonra birkaç gün düşünüyorsun "neden acaba" diye. Sonra geçiyor. Ama bana olacakmış gibi geliyor nedense bu sefer olmasa da birdahaki ay, daha sonraki ay. Moral bozukluğu çok etkiliyor zaten, yumurtlamayı bile etkiliyor. Bu arada ilk kimin regly günüydü?
canım bilgi paylaşımın için sağol.
Erenheva sen bugün test yapmış mıydın? Söyledin de ben kaçırdım mı acababilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?