- Konu Sahibi CallCenter
-
gunaydın kızlaropuyorumnanaktan
yarın sabah test yaparken idrarını biraz boşa akıttıktan sonra kalan idrar üzerinde test yap: hı: bi git bak bakalım: bu arada gece benden bir damla kadar kıpkırmızı kan geldi.
CallaCenter ben birde ısımı ölçüyorum ya. Düşmedi hala. Normalde regly olacağın zaman düşmesi lazımmış. Eğer düşmüyorsa bebek var o yüzden vücut kendini sıcak tutuyor. Bebiş üşümesin diye
CallaCenter ben birde ısımı ölçüyorum ya. Düşmedi hala. Normalde regly olacağın zaman düşmesi lazımmış. Eğer düşmüyorsa bebek var o yüzden vücut kendini sıcak tutuyor. Bebiş üşümesin diye
acaba neden geldı agır bişey kaldırdınmı.şimdilik bişey yok.dayanamadım akşm test yaptm negatıf çıktı.
acaba neden geldı agır bişey kaldırdınmı.şimdilik bişey yok.dayanamadım akşm test yaptm negatıf çıktı.
bilmiyorumki neden geldi acaba:iş stresinden olabilir: çok strese giriyorum: bu yüzdendir heralde: önceki aylardan bir iki ayda ara kanaması yaşamıştım: stresten : doktorum hormon testimle testesteron testi istedi: problem çıkmadı şükür: gayet iyiymiş: 1 yıl kadarda bebek olmazsa gelme dedi.
canım sen neden sabah yapmıyorsun: akşama kadar zaten bayağ sıvı şeyler almış oluyoruz: yarın sabah Mektubumla yazıştık gerçide idrarının ilk kısmını boşa akıttıktn sonra ortadaki kısmıyla test yapmalıymışız: biliyorsunuzddur gerçide yine ne olur ne olmaz: bende bugün hassas testlerden alıp yapabilirm.
evt stres ınsanı mahfedıyor.bende olurda hamıle kalırsam dıye çalışmıyorum zaten bırde benım hamılelık donemım çok kotu gecıyor.sabah soğan kokusuyla uyandım kıracılardan bırı soğan kavurmuş benı oldurdu koku zaten hassasım kokuya dıgerınde de boyle oluyordu yatak odasından çıkmadım 2 ay çok zor gectı çok o yuzden korkuyorum
dun ozellıkle gunduz dışarı çıktım dolaştım bıraz yapmamak için.akşmda eşim geldı dışarı yemege çıktık oyalanırım dedım olmadı yıne geldım gece yaptm.eger regl olmzsam bugun sadece bır tane test alcm yarın sabah yapmak ıçn
kız dur bizi korkutma burda okadar anne adayı varki herkes meleklerini bekliyor: hehe
canım ozaman hamile olabilrisn ilk üç ay bu tarz şeyler yaşanıyormuş: miğde bulanması, tiksinme vb şeyler.. korkma lütfen ilk üç ay melekler için ..
kendimi görür gibi oldum: hehe : hepimiz aynıyız kızlar aynı şeyleri yaşıyorum evet canım yemeğin üstüne zaten test hemen yapmışsın: regyli günün geçmediği için olabildiğince idrarını tutup: fazla sıvı almadan yapman lazım.akşamda al sabahta al : meleklere feda olsun: ben test delisiyim: yani alışkanlık oldu bende: 15 inci günden başlıyorum: bebek daha döllenmeden: canım isteyince bi yapıyım : hehe
eşimde oyle dedı dun koleksıyon yap barı dıyorkaydirigubbakcemile3 senınde çook az zamanın kaldı heycan dorukta:ecrin_bebek:
napalım : anne olcaz heralde alıcaz demi yani:düşünsene ufazık bir melek senin meleğin annesi sensin tek üvendiği birde off çok harika bir duygudur eminim senin ve sevdiğinin bir parçası: evet canım bi haftam kaldı haftaya bugünde bende sıra tabi hasta olmazsam : olursamda diğer ay: artık siz varsınız konuşuruz işte.
evt annelık duygusu çok gzl bışey.olursakta bırhafta dınlenıcez rahatlıycaz sonra hadı baştan yınehihoyyyt
evt annelık duygusu çok gzl bışey.olursakta bırhafta dınlenıcez rahatlıycaz sonra hadı baştan yınehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?