- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi CallCenter
-
EVETTTTT HERKEZE İYİ AKŞAMLAR GÜZEL HAFTALARRR
PAZARTESİYE GÜZEL HABERLERLE GELİNNNNN
opuyorumnanaktanÖPÜLDÜNÜZZZopuyorumnanaktan
Benim regl tarihim tahmini18-19 gibi bekliyorum bakalım umarım olmam çok umutluyu ama daha belirti falan yok göğüslerin değişti sadece acıyor ve çeresinde hafif kararmalar var üffff
benide ekleyin arkadaşlar 1 mart bekliyorum...inşallah olmaz tabii liste yapsak
günaydın callCenter ya akşam eve gidince dayanamadım test yaptım. oysa kendime söz vermiştim pazar günü yapıcam diye. Tabi sadece bir tek kalın çizgi çıktı. Bu sabahta regly olmadım ama çok sancım var anlamadım ya. Belki gün içinde olurum. Bu ay hep sancı vardı karnımda. Hamile kalırsam nasıl olduğunu anlamıcam.
canım zaten hamile kaldığın zamanda regyli gibi karnın ağrırmış: gazın olurmuş, halsiz olurmuşsun: yazıştğımızdan beri senin hamile olduğunu düşünüyorum: öyle hissediyorum:lçok karamsar yazmışsın: bence hemen kendini yopla: ılık bi su iç: biraz sakin ol: bebeğini filan düşün:sen hamile kalda nasıl olduğunu anlamayalaım::CüvCüv:aaaaaaa
bilmiyorum kendimi 10 ila 17 günlerim ilk ve son gün çalıştık: bu haft çok yoğunduk yani: olmazsam üzülmüycem: Allahım hayırlısını versinde canım: bu ayda olur, öbür ayda olur, diğer ayda, erken veip şımartmasın geç verip aratmasın dermişim: hayırlısını versin Rabbim.[/QUOTED
Dileklerini paylaşıyorum canım. Allah sağlıklı ve hayırlı nasip etsin inş. İyi yetiştirebilmeyi nasip etsin.
Mektubum bu arada benim göğüslerim çok şişti ilk defa bu kadar sexy duruyo: hehe kız valla hem havada hemde sert bi görsen : neyin nesi anlamadım:
bilmiyorum kendimi 10 ila 17 günlerim ilk ve son gün çalıştık: bu haft çok yoğunduk yani: olmazsam üzülmüycem: Allahım hayırlısını versinde canım: bu ayda olur, öbür ayda olur, diğer ayda, erken veip şımartmasın geç verip aratmasın dermişim: hayırlısını versin Rabbim.[/QUOTED
Dileklerini paylaşıyorum canım. Allah sağlıklı ve hayırlı nasip etsin inş. İyi yetiştirebilmeyi nasip etsin.
amin canım: tabiki doğurmakla bitmiyor: hayırlı evlat olsunlar inş.
evet evet hatta 4 saat idrarını tutabilirsen daha net çıkabilir: şimdi ne zaman yapacaksın?
Eğer bugün ve yarın sabah regly olmazsam biraz erken kalkıp test yapıcam. Belki silik bir çizgi çıkar. Dün akşamkinde ikinci çizgiden esr yoktu. Ama bir arkadaş test sabah yapılır dedim. Şu anda da lavaboya gidip kontrol yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?