Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

EVETTTTT HERKEZE İYİ AKŞAMLAR GÜZEL HAFTALARRR
PAZARTESİYE GÜZEL HABERLERLE GELİNNNNN

opuyorumnanaktanÖPÜLDÜNÜZZZopuyorumnanaktan

Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
SYAVUZ 18 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART

Son düzenleme:
günaydın callCenter ya akşam eve gidince dayanamadım test yaptım. oysa kendime söz vermiştim pazar günü yapıcam diye. Tabi sadece bir tek kalın çizgi çıktı. Bu sabahta regly olmadım ama çok sancım var anlamadım ya. Belki gün içinde olurum. Bu ay hep sancı vardı karnımda. Hamile kalırsam nasıl olduğunu anlamıcam.

canım zaten hamile kaldığın zamanda regyli gibi karnın ağrırmış: gazın olurmuş, halsiz olurmuşsun: yazıştğımızdan beri senin hamile olduğunu düşünüyorum: öyle hissediyorum:lçok karamsar yazmışsın: bence hemen kendini yopla: ılık bi su iç: biraz sakin ol: bebeğini filan düşün:sen hamile kalda nasıl olduğunu anlamayalaım::CüvCüv:aaaaaaa

Ay canım benim inş. öyleyimdir. Bana da sen hamileymişsin gibi geliyor. :CüvCüv:

bilmiyorum kendimi 10 ila 17 günlerim ilk ve son gün çalıştık: bu haft çok yoğunduk yani: olmazsam üzülmüycem: Allahım hayırlısını versinde canım: bu ayda olur, öbür ayda olur, diğer ayda, erken veip şımartmasın geç verip aratmasın dermişim: hayırlısını versin Rabbim.

Ben testi akşam yaptım ama sabah yapmak gerekiyormuş özellikle ilk zamanlar için sabah belli olma ihtimali yüksek sanırım. Aklında bulunsun.

Mektubum bu arada benim göğüslerim çok şişti ilk defa bu kadar sexy duruyo: hehe kız valla hem havada hemde sert bi görsen : neyin nesi anlamadım:

evet evet hatta 4 saat idrarını tutabilirsen daha net çıkabilir: şimdi ne zaman yapacaksın?

Eğer bugün ve yarın sabah regly olmazsam biraz erken kalkıp test yapıcam. Belki silik bir çizgi çıkar. Dün akşamkinde ikinci çizgiden esr yoktu. Ama bir arkadaş test sabah yapılır dedim. Şu anda da lavaboya gidip kontrol yapıcam.

yarın sabah test yaparken idrarını biraz boşa akıttıktan sonra kalan idrar üzerinde test yap: hı: bi git bak bakalım: bu arada gece benden bir damla kadar kıpkırmızı kan geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…