Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Erenheva bir de yarın yap bugün sabret edebilirsen bakalım. Çok merak ediyorum. Kızlar ben şimdi çıkayım gelirim yine biraz sonra.

aminn herkese.

Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
SYAVUZ 25 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT

Üff ben sizden nasıl haber alacağım ya evde internet yok. Neyse pazartesi ilk işim sizin haberlerinizi okumak olacak. Hamile olursanız lütfen bizleri bırakıp gitmeyin biryerlere:sinifsinif:

Yarın sabah mı yapayım, pazar sabahı mı. Garanti olsun diye eğer yarın olmazsam pazarı beklerim belki. Belki pazar olurum.

pazar günü bende bakamam: Allahııııııım inş. müjdeli haberler olsunda geç duyalım: evet hamile olan çekip gitmeyecek inş. hemile adaylarının ay ay raporları biizm için çok önemli.

Pazartesi hayırlı haberlerinizle sizleri bekliyorum arkadaşlar.. Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle hayırlı akşamlar diliyorum.a.s.

Benim regl tarihim tahmini18-19 gibi bekliyorum bakalım umarım olmam çok umutluyu ama daha belirti falan yok göğüslerin değişti sadece acıyor ve çeresinde hafif kararmalar var üffff

evet eklerız bırbırımızı

Ne güzel çoğunlukta hep 2. ci için buradayız..
Aslında çok tereddüt ettim bu devirde 2. için ama
şimdi sizleride görünce
bir güven geldi valla Şeniz

Benim regl tarihim tahmini18-19 gibi bekliyorum bakalım umarım olmam çok umutluyu ama daha belirti falan yok göğüslerin değişti sadece acıyor ve çeresinde hafif kararmalar var üffff

gögus çevresındekı kararmalarda hamılelık belırtısıymış canım :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…