- Konu Sahibi CallCenter
-
bende bu konuları çok araştırıyor ve takip ediyorum.bizde bakalım ocak 24te regl oldum 9gün akıntım gelmeye başladı şeffaf kıvamsız ogünden başladım 10gün nerdeyse aralıksız çalışmalar yaptık.umarım bu ay bişeyler vardır.18 tahmini regl günüm gerçi bellide olmuyor 25,26 günleri arası olabiliyor bazende daha geç oluyor.bu ay ama bebek bebek diye kafama takmadım gayet rahattım ama unutmadımda .allah banada ve isteyen herkesede nasip etsin.sağlıklı güzel bebekler versin rabbim herkese.
yok bayanssulusmilecallcenter dun benı heycanlandırdı o gazla test aldım yaptm negatıf çıktı:1rolleyes:
Ama kızlar bana burda olanlardan birinin olacakmış gibi geliyor nedense.
HAYIRDIR ıNŞ.ben 1982 doğumluyum
Erenheva bir de yarın yap bugün sabret edebilirsen bakalım. Çok merak ediyorum. Kızlar ben şimdi çıkayım gelirim yine biraz sonra.
sen yarın sabah yapacaksın değilmi canım* off çok heyecanlı..:içelim:
Yarın sabah mı yapayım, pazar sabahı mı. Garanti olsun diye eğer yarın olmazsam pazarı beklerim belki. Belki pazar olurum.
Pazartesi hayırlı haberlerinizle sizleri bekliyorum arkadaşlar.. Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle hayırlı akşamlar diliyorum.a.s.
Pazartesi hayırlı haberlerinizle sizleri bekliyorum arkadaşlar.. Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle hayırlı akşamlar diliyorum.a.s.
Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMİN1987 17 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
SYAVUZ 25 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
sadece sen değil bende heyecanlandım: Hemen eve girer girmez yaptım: Negatif ama koskoca 9 gün var.
pazar günü bende bakamam: Allahııııııım inş. müjdeli haberler olsunda geç duyalım: evet hamile olan çekip gitmeyecek inş. hemile adaylarının ay ay raporları biizm için çok önemli.
Ben 1979 doğumluyum. bu ikinci olacak: Ben bu ay sanki hamile olacakmışım gibi geliyor. Bir de arkadaşlar hamile olsak bile lütfen birbirimizden kopmayalım hatta eklesek birbirimizi nasıl olur? Burada sizlerle birşeyler paylaşmak bana çok iyi geliyor. :dance:
Benim regl tarihim tahmini18-19 gibi bekliyorum bakalım umarım olmam çok umutluyu ama daha belirti falan yok göğüslerin değişti sadece acıyor ve çeresinde hafif kararmalar var üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?