- Konu Sahibi CallCenter
-
canım bende duşunuyorum ama gecen ay 3.gun once kan testı yaptırdım sonuç negatıf çıktı dr belkı gec dollenme olmuştur bekle gecıktıkten bı kaç gun sonra gel dedı.normalde kan testı kesın sonuç verır dıye bılıyordum ama dr oyle deyınce şaşırdım bide bunda da çıkmzsa ya gec olduysa yıne aklımızda kalcak
bende 1 yıldır çocuk istiyorum bende adet düzensizliği var bu ay klmen kullanıdım çatlatma iğnesi oldum 23 ocakta bide progestan kullandım ve hale n adet olmadım test yapmaya korkar oldum tam iğne yapılalı 21 gün oldu iyimi sizcce
bencede canım bekle kan tetsi filan yaptırma: idrar testi yaprsan akşam bir daha yap: zaten eli kulağında belli olur yarın birgün.evet işte bende ovulasyon testi yaptığım zaman öyle bi gün arayla iki çift çizgi çıkmıştı.
Canlarım inşallah uğraşlarımızın sonucunu alırız opuyorumnanaktan
Ayy kızlar ya beni heyecanlandırdınız. Gerçekten hepimiz birbirimize benziyoruz ya. Duygular aynı olunca demekki. Erenheva sende yarın sabah yap ben de öyle yapıcam bakalım. Silik bir çizgi çıkabilir.
bende 1 yıldır çocuk istiyorum bende adet düzensizliği var bu ay klmen kullanıdım çatlatma iğnesi oldum 23 ocakta bide progestan kullandım ve hale n adet olmadım test yapmaya korkar oldum tam iğne yapılalı 21 gün oldu iyimi sizcce
Yaptım, dün akşam dayanamadım. CallCentere söylemiştim. kaydirigubbakcemile2kapkalın bir tek çizgi çıktı.
Evet inş. Birde testin sabah yapılması gerekiyormuş.
yaptırmıycam zaten. bişey çıkmazsa yrn sabh idrar yaprım.benım 14 buluyo regl tarıhım not alıyorum ben tarıhlerı baktımda dun 14 u hıç gememiş yaklaşık bır yıldır gecen sene hamıle kalmadan oncekı son adet tarıhım 14 şubattı acaba yınemı aynı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?