Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bende 1 yıldır çocuk istiyorum bende adet düzensizliği var bu ay klmen kullanıdım çatlatma iğnesi oldum 23 ocakta bide progestan kullandım ve hale n adet olmadım test yapmaya korkar oldum tam iğne yapılalı 21 gün oldu iyimi sizcce

bencede canım bekle kan tetsi filan yaptırma: idrar testi yaprsan akşam bir daha yap: zaten eli kulağında belli olur yarın birgün.evet işte bende ovulasyon testi yaptığım zaman öyle bi gün arayla iki çift çizgi çıkmıştı.

bu konuda pek bılgım yok canım benım bıldığım tedavı olduktan sonra hemen değılde bı r kaç ay içinde tutuyormuş.doktorun ne zamn olabılır dedı.benım bır arkadaşım tedavı gordu kısa bır donem dr 6 ay sonra hamıle kalırsın demış oyle de oldu.tez zamanda hayırlı haberler verırsın inş.

yaptırmıycam zaten. bişey çıkmazsa yrn sabh idrar yaprım.benım 14 buluyo regl tarıhım not alıyorum ben tarıhlerı baktımda dun 14 u hıç gememiş yaklaşık bır yıldır gecen sene hamıle kalmadan oncekı son adet tarıhım 14 şubattı acaba yınemı aynı olur

Canlarım inşallah uğraşlarımızın sonucunu alırız opuyorumnanaktan

Ayy kızlar ya beni heyecanlandırdınız. Gerçekten hepimiz birbirimize benziyoruz ya. Duygular aynı olunca demekki. Erenheva sende yarın sabah yap ben de öyle yapıcam bakalım. Silik bir çizgi çıkabilir.

Ayy kızlar ya beni heyecanlandırdınız. Gerçekten hepimiz birbirimize benziyoruz ya. Duygular aynı olunca demekki. Erenheva sende yarın sabah yap ben de öyle yapıcam bakalım. Silik bir çizgi çıkabilir.

evt burda heyecan dorukta.evt yapıcam yarın sabah.ama nette oluyormusunuz pazar ya yarın.ben hemen yazarım sonucu

Pek bilgim yok canım ama. İnş. olur seninde bebeğin tez zamanda.

canım bende progesteron kullandım: ara kanamam olmuştu: sebebide yumurtanın olgunlaşmadan çatlamasıydı: işte stresten oluyor benimki: progesteronu 10 gün kullandım bittiği gün regly oldum zaten hamileler içinde öneriyorlar: progesteron ve östrojenmi iki salgı bebeğin dölleneceği zaman oluşması gerekn salgılar galiba. çok süper olmadıysan inş gebesindir canım.

olabilir canım: ama inş regyli olmassın yarın sabah bakalım belli olur inş. hayırlı haberlerini bekliyorum: heyecan sardı benide sizin kadar heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…