Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hamile olma ihtimalin çok yüksek ozaman: bu kadar net kesin değişklik var diyosan hamilesin ozaman canım sen: çünkü bebek rahme yerleşirken göğüs gibi bazı yerlerde değişiklikler net oluyor..çatlamalar filanda tabi.

inşşşş öyledir ayın 18de regl olmam gerekiyor olmazsa bekleyip test yapıcam .ama bu kadar belirti yeterlimiki

Hava ya bende mektubumunda bahsettiği akıntı geliyor: bir kaç gündür: hemde bayağı netleşti dün akşam: şu aralar üşütmedğimden eminim: bu arada dün son ovulasyon testimi yaptım: iki çizgi çıktı fakat ikinci çok net değildi: ama yinede netti..

inşşşş öyledir ayın 18de regl olmam gerekiyor olmazsa bekleyip test yapıcam .ama bu kadar belirti yeterlimiki

bazılarında hiç belirti filan olmuyorki canım zaten: hamileliği belirtilere bağlama bence.. onlar oladabilir olmayadabilir: sadece olursa artısı oluyor işte: şüpheleniyoruz okadar: kişiden kişiye değişiryor çünkü.

gerçi oda doğru insan isteyince ne yapacağını ne düşüneceğini şaşırıyor.allah herkese nasip etsin günüm geçerse inşşş olmazsam size müjedemi vericemmmmm

gerçi oda doğru insan isteyince ne yapacağını ne düşüneceğini şaşırıyor.allah herkese nasip etsin günüm geçerse inşşş olmazsam size müjedemi vericemmmmm

son belirtilerinden, ruhsal yada fiziksel değişiklerin olursa en önemlisi Meleğine kavuşursan haber ver hemen bize..

Kızlar afedersiniz bende akıntı başladı bir kaç gündür ama sabah daha çok ve netti: ovulasyon testimi yaptım çift iki çizgi ama ikinci çok neet değil: ama çok silikte değil.

heee birde belki hamile olupta bunları yaşayanlar varmı bilmiyorum ama yinede söyliyim.benim 1 hafta boyunca başım ağrıdı yumurtlama dönemi boyunca tansiyonum düşüktü hep miğde karışıyordu sürekli bir de sinir çok var ufacık birşeye patlar olmuştum gerçi halada varda neyse

son belirtilerinden, ruhsal yada fiziksel değişiklerin olursa en önemlisi Meleğine kavuşursan haber ver hemen bize..

regl tarihin ne zamandı senin akıntı varsa yumurtlama döneminde olabilirsin bence bu günleri kaçırma derim ama sadece 1 kere ilşki öneririm.yumurtlama dönemi boyunca öyle diyorlarrr.

Kızlar afedersiniz bende akıntı başladı bir kaç gündür ama sabah daha çok ve netti: ovulasyon testimi yaptım çift iki çizgi ama ikinci çok neet değil: ama çok silikte değil.

evt baş ağrısı, sınır ve sıkıntı oluyor patlayacak gıbı oluyorsun.sen hamıle olabılırsın canım 18 sanırım test gunun azda kalmış

Ya kaç gündür senin ovülasyon testin çift çizgiyerimseniben
HAMİLESİNNNNNN:CüvCüv:

18-19u regl günüm eğer olmazsa biraz daha bekleyip test yapıcam bu ara kendimi dinliyorum izliyorum.değişiklik yada belirtiler varmı diyeeee

evt baş ağrısı, sınır ve sıkıntı oluyor patlayacak gıbı oluyorsun.sen hamıle olabılırsın canım 18 sanırım test gunun azda kalmış

adet tarıhı yakalşınca akıntı oluyor bendede ole oyle oldu ama şimdi azaldı yumurta akı gıbı belkı dollenıyordur ne dersınkaydirigubbakcemile3bıde şu ovulasyon testın hep çift çıktı vardır bırşeyler:dance:

kızlar ben akşam kan testi yaptırsammı aslında yarın vermesi lazım: yarın asıl günüm benim ama akşam 7 gibi yaptırırsam yarına bir kaç saat kalmış olacka: benimde bugün başım çatlıyacak gibi..

evet canım: akıntıya baktım siz aklıma geldiniz: hehe: bende normalde çok akıntı olmaz: çok nadirdir..

Kızlar ben yokken kaynatmışsınız da kaynatmışsınız. Benimde işim var biraz daha. Erenheva adet dönemine yakın akıntının rengi koyu oluyor. O şekilde mi oluyor akıntın. Benim öyle oluyordu. Geçtiğimiz 3 ayda. Anlıyordum bu ayda olmadım diyordum. Bu sefer öyle değil hala akıntım var, rengi açık. Beklemek ne zormuş kızlar ya. Allah herkese yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…