- Konu Sahibi CallCenter
-
göğüs ucunda yanlarında var birkaç tane birde göğüs çevresi varya kahverengi yuvarlak kısım ordada kahverengi lekeler var böyle ara arada şeffaf çok az akıntılar geliyor idrar bulanık böyle garibim.göbeğimde şuan çizgi oluşmadı regl günüm 24 ocaktı 9.gün başladıkŞubat 1den bugüne kadar sürekli çalışmalar devam etti umarım olur bu ay çok umutluyum.ama başkada belirtim yok.ama göğüslerim çok ağrıyorrrrrrrr
hamile olma ihtimalin çok yüksek ozaman: bu kadar net kesin değişklik var diyosan hamilesin ozaman canım sen: çünkü bebek rahme yerleşirken göğüs gibi bazı yerlerde değişiklikler net oluyor..çatlamalar filanda tabi.
inşşşş öyledir ayın 18de regl olmam gerekiyor olmazsa bekleyip test yapıcam .ama bu kadar belirti yeterlimiki
bazılarında hiç belirti filan olmuyorki canım zaten: hamileliği belirtilere bağlama bence.. onlar oladabilir olmayadabilir: sadece olursa artısı oluyor işte: şüpheleniyoruz okadar: kişiden kişiye değişiryor çünkü.
gerçi oda doğru insan isteyince ne yapacağını ne düşüneceğini şaşırıyor.allah herkese nasip etsin günüm geçerse inşşş olmazsam size müjedemi vericemmmmm
son belirtilerinden, ruhsal yada fiziksel değişiklerin olursa en önemlisi Meleğine kavuşursan haber ver hemen bize..
Kızlar afedersiniz bende akıntı başladı bir kaç gündür ama sabah daha çok ve netti: ovulasyon testimi yaptım çift iki çizgi ama ikinci çok neet değil: ama çok silikte değil.
heee birde belki hamile olupta bunları yaşayanlar varmı bilmiyorum ama yinede söyliyim.benim 1 hafta boyunca başım ağrıdı yumurtlama dönemi boyunca tansiyonum düşüktü hep miğde karışıyordu sürekli bir de sinir çok var ufacık birşeye patlar olmuştum gerçi halada varda neyse
Kızlar afedersiniz bende akıntı başladı bir kaç gündür ama sabah daha çok ve netti: ovulasyon testimi yaptım çift iki çizgi ama ikinci çok neet değil: ama çok silikte değil.
evt baş ağrısı, sınır ve sıkıntı oluyor patlayacak gıbı oluyorsun.sen hamıle olabılırsın canım 18 sanırım test gunun azda kalmış
evt baş ağrısı, sınır ve sıkıntı oluyor patlayacak gıbı oluyorsun.sen hamıle olabılırsın canım 18 sanırım test gunun azda kalmış
Ben hep sinirliyim ya. Bide baş ağrım daima sık olursırnaşık şey
Ben hep sinirliyim ya. Bide baş ağrım daima sık olursırnaşık şey
adet tarıhı yakalşınca akıntı oluyor bendede ole oyle oldu ama şimdi azaldı yumurta akı gıbı belkı dollenıyordur ne dersınkaydirigubbakcemile3bıde şu ovulasyon testın hep çift çıktı vardır bırşeyler:dance:
adet tarıhı yakalşınca akıntı oluyor bendede ole oyle oldu ama şimdi azaldı yumurta akı gıbı belkı dollenıyordur ne dersınkaydirigubbakcemile3bıde şu ovulasyon testın hep çift çıktı vardır bırşeyler:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?