Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar naptınız ya ben ne zamandır yazamıom.. hiçhalim yok midem acayip akşamları tamamen bulantılarım artıyo. bi yazayım dedim. call un ve sizin heyacanlı bekleyişinize ben de ortak olmak istedim...

beklemek cok zorrr yaaaa benimde az kaldı meraklardayım benimkoca ne zman alırsa ozman yapcam bende testtt

yok gitmedim canım daha ya karından görmek istiom da herşeyi o yüzden bekliom. bulantım çokkk...mide yanmalarım da çookkk...

ee cnm artık görünmesi lazımmoldu baya bence herşey görünüodurr git ve gör bebişini kalp atıslarını duyyopuyorumnanaktan

karnın sistimi biraz bıdık he bebiş bellioluomu ya ben hamileyken karnıma cok dikkat ediodumm böle artık bende hamile kalmak istiom böle karnım böle kocaman olsun istiommzemuszemus

karnın sistimi biraz bıdık he bebiş bellioluomu ya ben hamileyken karnıma cok dikkat ediodumm böle artık bende hamile kalmak istiom böle karnım böle kocaman olsun istiommzemuszemus

şiş hem de nasıl alt karın şiş üstüde kocaman oldu sanki 3 4 aylık gibiyim. kilo da vardı bende biraz da ondan canım. inş sen de güzel haberler verirsin ve göbüşün kocaman olur...kaydirigubbakcemile3

oooo görünmemzmiiii pıt pıt pıt atıodur kalbi simdi insallah saglıklıdır canımkalbini temiz tuttt

canım içimi rahatlattın kalbimi temiz tutmaya çalışıom ama işte korkuyom da olurmuş zaten böyle korkular doğuncaya kadar normalmiş de. bazen aklıma kötü şeyler de gelio işte. neyse hepsi Allahtan. pıt pıt pıt...minik meleğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…