Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

yaa aksam bi ara girdim pek bakamadim..cok merak ettim..kocisi ise gönderdim hemen netin basina geldim..neyse hayirlisi olsun ins call..hemen üzülme..daha adet olmadin nasilsa..gecen seferde 2 cizgi cikmissti testler dogru cikmiyo herzaman..ins hamissindir..

günaydın canım! malesef tek çizgi çıktı yine! bu ay benden umudu kesin Tds naptı acaba!

günaydın canım! malesef tek çizgi çıktı yine! bu ay benden umudu kesin Tds naptı acaba!

canım sakın moralini bozmaaa o tek cizgiyi görünceinsanın acayip morali bozuluo bizde bigün görüceess 2.cizgiyii insallah eeee adet olmadınmı hala ya adet olmayınca hep bi ümitoluyo demii?

selam canım, ya ilişkiden sonra sıvı geri çıkıyo benden neden acaba? işe yaramıyo mu?

canımbende aynıoluda okadar fazla cıkmıoo işe yarıomu oda soru işareti yarıodur insallah bide ilişkiden sonra kalkma hemen yastık koy altına ayaklarını dikk ben böleyapiorumm

canımbende aynıoluda okadar fazla cıkmıoo işe yarıomu oda soru işareti yarıodur insallah bide ilişkiden sonra kalkma hemen yastık koy altına ayaklarını dikk ben böleyapiorumm

ilişkiden sonra direk uyuyorum zaten canım bide dün belime yastık koydu eşim, geri çıkmasın diye, bakalım yaa fisfisfis

Merhaba kızlar, bugün smear testini aldım. İltihap varmış, klasik olur genelde dedi. Antibiyotik ve fitil verdi. Bitince gidicem yine. Hamile kalamamakta bir faktörmüş heralde.

Merhaba kızlar, bugün smear testini aldım. İltihap varmış, klasik olur genelde dedi. Antibiyotik ve fitil verdi. Bitince gidicem yine. Hamile kalamamakta bir faktörmüş heralde.

evt canım kesinlikle gebeliği engelliyo, kullan ilaçlarını da öyle devam et çalışmalara...

gecmış olsun mektubum aynı sorun bended vardı vajınal fıtıl vermştı dr banada ama bunu kullanırken ılışkıye grmyeceksn kullndııgm ay hemen hamıle kaldım.iltıhap kesınlıkle engelrmış gebe bkalmayı

bebkım benımde aynı ya gerı çıkıyor sabh kalkıyrm yatktn klkarklkmz yıne akıntı oluyo sabh bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…