- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.061
yaa aksam bi ara girdim pek bakamadim..cok merak ettim..kocisi ise gönderdim hemen netin basina geldim..neyse hayirlisi olsun ins call..hemen üzülme..daha adet olmadin nasilsa..gecen seferde 2 cizgi cikmissti testler dogru cikmiyo herzaman..ins hamissindir..
günaydın canım! malesef tek çizgi çıktı yine! bu ay benden umudu kesin Tds naptı acaba!
herkes çalışıyo galiba, kimselere yok, gelin ya bişey sorcam.. :uhm:
ben varım cnm ne sorcan bakemm
selam canım, ya ilişkiden sonra sıvı geri çıkıyo benden neden acaba? işe yaramıyo mu?
canımbende aynıoluda okadar fazla cıkmıoo işe yarıomu oda soru işareti yarıodur insallah bide ilişkiden sonra kalkma hemen yastık koy altına ayaklarını dikk ben böleyapiorumm
Merhaba kızlar, bugün smear testini aldım. İltihap varmış, klasik olur genelde dedi. Antibiyotik ve fitil verdi. Bitince gidicem yine. Hamile kalamamakta bir faktörmüş heralde.
Merhaba kızlar, bugün smear testini aldım. İltihap varmış, klasik olur genelde dedi. Antibiyotik ve fitil verdi. Bitince gidicem yine. Hamile kalamamakta bir faktörmüş heralde.
bebkım benımde aynı ya gerı çıkıyor sabh kalkıyrm yatktn klkarklkmz yıne akıntı oluyo sabh bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?