- Konu Sahibi CallCenter
-
amın canım sanırım kaçıncı aydaydın demıssın 2. ay ılk bebgım duştu benım onda ılk denememızde yanı ılk ayda tutmuştu ondan dolayı umıtlenıyorum.bırde ılışkıden sonra bacaklarını bır sure yukarı tut bırde yataktan kalkma sırtına yastık koy ustunu bıle yatarak gıyın.evet net ıyıkı var her konuda bılgı sahıbı oluyoruz ben ne duysam hemen nete bakıyorum zaten:1rolleyes:
amın canım sanırım kaçıncı aydaydın demıssın 2. ay ılk bebgım duştu benım onda ılk denememızde yanı ılk ayda tutmuştu ondan dolayı umıtlenıyorum.bırde ılışkıden sonra bacaklarını bır sure yukarı tut bırde yataktan kalkma sırtına yastık koy ustunu bıle yatarak gıyın.evet net ıyıkı var her konuda bılgı sahıbı oluyoruz ben ne duysam hemen nete bakıyorum zaten:1rolleyes:
ilk ay bebek düştü ise hemen yapman doğrumu bi kaç ay dinlenmen gerekmiyormu? araştırdınmı canım?neden düştü bu arada?
Maşallah ilk aydan süpersiniz yani: Allahım hayırlısını versin canım.İnş n kısa sürede tekrar nasip eder Yarabbim!
O işlemleride yaptık valla: bakalım bu ay umutluyum: senin test tarihin ne zmaan,?
mektubun 14 ü filan
benim 21 i
günaydın herkese: dün hormon test sonuçlarını Doktoruma gösterdim: her şey çok normal dedi: şükürler olsun bir problem yokmuş: bende ovulasyon testi yaptım: çift çizgi gördüm aynı kalınlıkta dedim: şaşırdı: hehe gün aşırı ilişkiye girmeniz lazım dedi: sen erken yumurtluyosun dedi: normalde 24 günde oldum 14 ü çıkarttığımda 10. gün yani testi yaptığım gün: her şey normal görünüyor. akşam yine ovulasyon testi yaptım: yine çift çizgi: ovulasyon oldu olacak: hehe yada çoklu mu ovulasyon yaşıyorum anlamadım: iki gün geçti yine iki çift çizgi.. doktor bu arada 1 yıl kadar bebek olmayabilirmiş: 1 yıla kadar gelmene gerek yok dedi. 1 yıl olmadan gitmeyin : 1 yıl kadar olmaması çok doğalmış.
gozunaydın canım. sen erken yumurtluyosun demişya dr ultrasonla baktıgındamı anladı.benım gorumcem ıkıncı çocugu hamıle kalmak ıstedıgınde ıkı sene olmadı baya drlara gttı en sonunda bahçelıevler medıcana dr duzgun beye gttı şuan aklıma gelmıo ama sanırım yumurtalık tuplerı tıkalıydı tedavı oldu 6 ay sonra hamıle olarak gelıceksın dedı verdıgı tarıhte hamıle kaldı
hayırrr benım bebgım 3 aylıkken karnımda oldu mayıs ayında 9 ay olcak korunduk buzamana kadar aslında dr ıkı ay sonra normal olabılır dedı ama benım psıkolojım bozulmuştu uzuntuden.nedenı herşey olabılırmış ben hamıleyken çok hastalanıyordum mıdem bulanıyordu su bıle ıçemıyordum çapada uç gun yattım serum takıldı.arada ozel hastanede serum takıyorlardı serum dan sonra bı gun ıyıydım tekrar başlıyordu drlar bebek iyi dedıler her seferınde sorun yok dedıler.10.haftanın sonlarında duzelmeye başladım mıde bulantılarım durdu 12 haftayı beklıyorduk kontrol ıçn 12 haftalık oldu bırgun sonra dr gtcektık kanamam oldu ama çok az tuvalet kagıdından anladım dr aradım hemen gel dedı.sonra muayene kalbı atımları gozukmuyor dedı dunyam başıma yıkıldı sankı 9 haftalık bır bebek gıbıymış gelışmememiş yanı.allah kımsenın başına vermesın daha yenı yenı kendıme geldım
Kızlarr ben 13 ü veya 14 ünde regly olucam. Bu zamana kadar hep böyle oldu. Günüm geçmedi, bir gün oynadı en fazla. Merak ediyorum. Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin tez zamanda hepimize, isteyen herkese.
saol canım.ole sağlıklı olsun elı aygı duzgun olsun tek dıleğim o hayırlısıylaCanım Benim çok geçmiş olsun : çok üzüldüm: allahım hayırlısını versin: her işte bir hayır vardır: Allahım yardımcımız olsun: acele etmeye gerek yok: Hayırlısıyla olsunda ne zaman olursa artık..
benımde aynı 12 şubat ama 14 buluo aynı zamana denk gelmışkaydirigubbakcemile5Kızlarr ben 13 ü veya 14 ünde regly olucam. Bu zamana kadar hep böyle oldu. Günüm geçmedi, bir gün oynadı en fazla. Merak ediyorum. Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin tez zamanda hepimize, isteyen herkese.
Kızlar şimdi bir hayal kurdum sizinle paylaşayım hemen. 14 şubatta regly olmaz mışım. Eşime söylemedim zaten ne zaman olacağımı, bilmiyorum saymıyorum artık felan dedim.bilmiyorumkismile O gün akşama kadar olmazmışım sonra test yapar mışım. Bir bakmışım çift çizgi. Eşime sevgililer günü hediyesi olarak müjdelerim. Nasıl ama güzel demi. Ama benim arada karnım da ağrı var. Olucam sanırım. Daha önceki aylarda da böyle olmuştu galiba. Ümitli değilim pek yani ama Allah büyük.
Allaaaah benim gazımda var. Ben üşütmeden sanıyroum belki bebektendir ama o gazlar bebek biraz büyüyünce olmaz mı acep. Ay kızlar ya inş. tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?