Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ilk ay bebek düştü ise hemen yapman doğrumu bi kaç ay dinlenmen gerekmiyormu? araştırdınmı canım?neden düştü bu arada?

Maşallah ilk aydan süpersiniz yani: Allahım hayırlısını versin canım.İnş n kısa sürede tekrar nasip eder Yarabbim!
O işlemleride yaptık valla: bakalım bu ay umutluyum: senin test tarihin ne zmaan,?

mektubun 14 ü filan
benim 21 i

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
BEN 21 ŞUBAT

Son düzenleme:
ilk ay bebek düştü ise hemen yapman doğrumu bi kaç ay dinlenmen gerekmiyormu? araştırdınmı canım?neden düştü bu arada?

hayırrr benım bebgım 3 aylıkken karnımda oldu mayıs ayında 9 ay olcak korunduk buzamana kadar aslında dr ıkı ay sonra normal olabılır dedı ama benım psıkolojım bozulmuştu uzuntuden.nedenı herşey olabılırmış ben hamıleyken çok hastalanıyordum mıdem bulanıyordu su bıle ıçemıyordum çapada uç gun yattım serum takıldı.arada ozel hastanede serum takıyorlardı serum dan sonra bı gun ıyıydım tekrar başlıyordu drlar bebek iyi dedıler her seferınde sorun yok dedıler.10.haftanın sonlarında duzelmeye başladım mıde bulantılarım durdu 12 haftayı beklıyorduk kontrol ıçn 12 haftalık oldu bırgun sonra dr gtcektık kanamam oldu ama çok az tuvalet kagıdından anladım dr aradım hemen gel dedı.sonra muayene kalbı atımları gozukmuyor dedı dunyam başıma yıkıldı sankı 9 haftalık bır bebek gıbıymış gelışmememiş yanı.allah kımsenın başına vermesın daha yenı yenı kendıme geldım

hyr ondan sonra 9 ay olcak korunduk ben test almdım bu ay bakalım bışe çıkmazsa alıcam enson adet tarıhım 12 ocak

gozunaydın canım. sen erken yumurtluyosun demişya dr

Son düzenleme:

Yok canım Doktor söylemedi: ben test yaptım dedim çift kalın çizgi gördüm dedim: Doktor testi duyunca söyledi.

Canım Benim çok geçmiş olsun : çok üzüldüm: allahım hayırlısını versin: her işte bir hayır vardır: Allahım yardımcımız olsun: acele etmeye gerek yok: Hayırlısıyla olsunda ne zaman olursa artık..

Kızlarr ben 13 ü veya 14 ünde regly olucam. Bu zamana kadar hep böyle oldu. Günüm geçmedi, bir gün oynadı en fazla. Merak ediyorum. Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin tez zamanda hepimize, isteyen herkese.

İnş Canım bende çok heyecanlandım: hemen dakkası dakkasına bilgi bekliyoruz: İnş hamilesindir: kız benide çok heyecanlandırdın..kaydirigubbakcemile2

saol canım.ole sağlıklı olsun elı aygı duzgun olsun tek dıleğim o hayırlısıyla

benımde aynı 12 şubat ama 14 buluo aynı zamana denk gelmışkaydirigubbakcemile5

Kızlar şimdi bir hayal kurdum sizinle paylaşayım hemen. 14 şubatta regly olmaz mışım. Eşime söylemedim zaten ne zaman olacağımı, bilmiyorum saymıyorum artık felan dedim.bilmiyorumkismile O gün akşama kadar olmazmışım sonra test yapar mışım. Bir bakmışım çift çizgi. Eşime sevgililer günü hediyesi olarak müjdelerim. Nasıl ama güzel demi. Ama benim arada karnım da ağrı var. Olucam sanırım. Daha önceki aylarda da böyle olmuştu galiba. Ümitli değilim pek yani ama Allah büyük.

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
BEN 21 ŞUBAT

Süper olur : İnş büyük bir sürpriz yaparsın eşine ve bize: karın ağrısı bebekte yapıyormuş: hatta bayağı gaz filanda yapıyormuş canım: İnş hamilesindir: ipin ucunu biri tutsun arkasından gelelim: Allah yardımcın olsun canım inş.

Ben 14 ünün akşama kadar olmazsam bir test yaparım. Ancak o zamana kadar dayanırım çünkü. Genelde sabah oluyor çünkü.

Allaaaah benim gazımda var. Ben üşütmeden sanıyroum belki bebektendir ama o gazlar bebek biraz büyüyünce olmaz mı acep. Ay kızlar ya inş. tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.

Canım öle duydum gazla regyli ağrısı bebeğin habercilerinden ...

ona göre dikkat et kendine şu sıralar: allaha şükür elimizde böyle bir özellik var: doğurganlık: allah nasip ederse...

Love rahatsız etmedi: bilmiyorumki bi kaç gündür yiyorum: ne dişmiş yav öle: olsun iki ay çok kısa bir süre hem bebek ilkbaharda olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…