Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

İşte soru : "Acaba hamilemiyim??" ;

Bu soruyu kendinize ne zaman sorarsanız sorun aklınızda bulunsun: cevap almak kolay, ancak bu cevabı almak için harekete geçilmeli.

Sorunun cevabını nasıl alacaksınız?

Bazı belirti ve bulgular size bu sorunun cevabının "evet" olma ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir. Bunlar:

Beklenen adetin başlamaması

Görülen adetin niteliklerinin normalden farklı olması (miktarın, adet görme zamanının, beraberinde oluşan belirtilerin, öncesinde oluşan belirtilerin farklı olması)

Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi

Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet

Bulantı ve bazen kusma

Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi

Sık idrara çıkma

Vajina salgılarının artması

Bu belirtiler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Kesin bir gebelik varlığını göstermezler, zira başka durumlara bağlı da ortaya çıkabilirler. Kesin tanı için gebelik testi yapılmalı ve ultrasonda gebelik gözlenmelidir.

ayyy daha 8 gun var psıkolojık deıldır ınşşş bıde ben çok duygusallaştım bu ara

bende karinalti dolgunluk sislik,gögüslerde degisim,hafif bulanti bazen,bunlar var kizlar

kızlar benim bugün adet olmam lazım ara ara kasıklarıma sancı giriyor ama son bir haftadır sabahları agzımda demir tadı var sanki sizce hamilemiyimdir çok merak ediyorumeyvahedigeldismile

ayyy daha 8 gun var psıkolojık deıldır ınşşş bıde ben çok duygusallaştım bu ara

sabah bebikime diyordum ya. gebelik haberi verenleri okuyup o0kuyup ağlıyorum hatta avatarımda bir anne ördek ve iki yavrusu var kar yağıyor yavrular uyuyor üşümesin diye anne örrdek tüylerini yolup yavruların üstüne koymuş kendi donuyor. bu resmi görünce bile ağladım manyaklaştım iyicesempatiksalakcinni

:gitme:bende ağlıyorum bazenn:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…