- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.981
yumurtlama belırtısı bunlar.
ayy evet ya önemli olan onların mutluluğu dünür :roflol:
höööyynnnnkkkk ya ciddimisin eşim yumurtlama olmuştur diye çalışmıyo artıkklava:
ayy valla bende şaşrdım başka topıkte okudum kdadın adetıme bırgun kala hamıle kaldım dıyo
İşte soru : "Acaba hamilemiyim??" ;
Bu soruyu kendinize ne zaman sorarsanız sorun aklınızda bulunsun: cevap almak kolay, ancak bu cevabı almak için harekete geçilmeli.
Sorunun cevabını nasıl alacaksınız?
Bazı belirti ve bulgular size bu sorunun cevabının "evet" olma ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir. Bunlar:
Beklenen adetin başlamaması
Görülen adetin niteliklerinin normalden farklı olması (miktarın, adet görme zamanının, beraberinde oluşan belirtilerin, öncesinde oluşan belirtilerin farklı olması)
Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi
Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet
Bulantı ve bazen kusma-----var bulantı kokulara karşı
Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi------varhemde çok uykum gelıo
Sık idrara çıkma---------var
Vajina salgılarının artması----------var
Bu belirtiler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Kesin bir gebelik varlığını göstermezler, zira başka durumlara bağlı da ortaya çıkabilirler. Kesin tanı için gebelik testi yapılmalı ve ultrasonda gebelik gözlenmelidir.
İşte soru : "Acaba hamilemiyim??" ;
Bu soruyu kendinize ne zaman sorarsanız sorun aklınızda bulunsun: cevap almak kolay, ancak bu cevabı almak için harekete geçilmeli.
Sorunun cevabını nasıl alacaksınız?
Bazı belirti ve bulgular size bu sorunun cevabının "evet" olma ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir. Bunlar:
Beklenen adetin başlamaması
Görülen adetin niteliklerinin normalden farklı olması (miktarın, adet görme zamanının, beraberinde oluşan belirtilerin, öncesinde oluşan belirtilerin farklı olması)
Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi
Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet
Bulantı ve bazen kusma
Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi
Sık idrara çıkma
Vajina salgılarının artması
Bu belirtiler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Kesin bir gebelik varlığını göstermezler, zira başka durumlara bağlı da ortaya çıkabilirler. Kesin tanı için gebelik testi yapılmalı ve ultrasonda gebelik gözlenmelidir.
ayy valla bende şaşrdım başka topıkte okudum kdadın adetıme bırgun kala hamıle kaldım dıyo
atıyordur ya sansasyonel haberler bunlar asparagasssssssssdelikafadulden
ayyy daha 8 gun var psıkolojık deıldır ınşşş bıde ben çok duygusallaştım bu ara
kızlar benim bugün adet olmam lazım ara ara kasıklarıma sancı giriyor ama son bir haftadır sabahları agzımda demir tadı var sanki sizce hamilemiyimdir çok merak ediyorumeyvahedigeldismile
öylemi diyosunnnnguclubacismile
sabah bebikime diyordum ya. gebelik haberi verenleri okuyup o0kuyup ağlıyorum hatta avatarımda bir anne ördek ve iki yavrusu var kar yağıyor yavrular uyuyor üşümesin diye anne örrdek tüylerini yolup yavruların üstüne koymuş kendi donuyor. bu resmi görünce bile ağladım manyaklaştım iyicesempatiksalakcinni
hoşgeldın cnm hamıle olabılırsın idrar testı yap bakalım
hangi gebelik testi firmasıyla anlaştık bilmemki bizim gibi teşvik edici kişileri zor bulur. gelene test gidene test. yap bakalım sende bir testsırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?