Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

yaaaaa ins canim ayy heycanlandim simdi..busefer ins olur kizlar dua edin bana 2 3 günüm kaldi Allahim nolur duy sesimizi hepimize evlat nasib eyle...:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ya üfff test yapın yaaa bu topiğin morale ihtiyacı var acilennnnn:1no2:

evet bende öyle biliyorum yumurtama belirtisi olması için çok geç adete 1-2 gün kalmış üstelik 30-31 günde oluyorsun bence hamile olabilirsin:CüvCüv:

insallah insallah dua edin bana..siz böyle yazdiniz ya icim kipir kipir oldu..ins hamileyimdir kizlar :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

rus cinsiyet takvimi.... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz? kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...(tabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama...... linki veriyorum....http://testforall.narod.ru/t_o_pol.html sayfasının çevirisi

oglum oluyoooooookaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…