- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.941
benim de öööle oldu bu ay yumurtlama belirtisi diye biliyorum ben...:ecrin_bebek:
yumutluyommu acabaCADIARZU bugun basladi yaa simdi agriyo kasiklarim igneler bi batiyo duruyo sonra tekrar napmam lazim bilmiyorumkismile
yumutluyommu acabaCADIARZU bugun basladi yaa simdi agriyo kasiklarim igneler bi batiyo duruyo sonra tekrar napmam lazim bilmiyorumkismile
katre test yapsan çıkarmı acaba kaç günde bir oluyordun sen:uhm:
test yapmak istemiyorum canim yaaa cok kötü oluyorum negatif cikinca.bekliycem.30-32 gün degisiyo canim..1 -2 gün ya erken yada gec oluyom ben
katrecim az önce nette araştırdım hamilelik belirtisi de olabilir diyolar...:)))
katrecim az önce nette araştırdım hamilelik belirtisi de olabilir diyolar...:)))
yaaaaa ins canim ayy heycanlandim simdi..busefer ins olur kizlar dua edin bana 2 3 günüm kaldi Allahim nolur duy sesimizi hepimize evlat nasib eyle...:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
evet bende öyle biliyorum yumurtama belirtisi olması için çok geç adete 1-2 gün kalmış üstelik 30-31 günde oluyorsun bence hamile olabilirsin:CüvCüv:
ya üfff test yapın yaaabu topiğin morale ihtiyacı var acilennnnn:1no2:
rus cinsiyet takvimi.... Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz? kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...(tabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama...... linki veriyorum....http://testforall.narod.ru/t_o_pol.html sayfasının çevirisi
benimde
kızlar nerden anlıyorsunuz cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?