Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

syavuz gördüm seni! nerelerdesin ne yaptın son durum nedir hamilemisin :uhm:

canım yıllık izindeyim işte kafa dinliyorum bende sen nasılsın valla 12 nisnda regli oldum bebiş yok heral yarın kontrolüm var işte bakalım ne olacak olsun artık bebiş yeter yaaa bekle bekle

canım yıllık izindeyim işte kafa dinliyorum bende sen nasılsın valla 12 nisnda regli oldum bebiş yok heral yarın kontrolüm var işte bakalım ne olacak olsun artık bebiş yeter yaaa bekle bekle

üff üzülme dicem ama ben bile üzüldüm ya. bu ne böyle kara büyümü var üzerimizde nedir anlamadıki rasgele ilişki yaşasak çoktan birkaçımız hamile olmuştu bile. bende yarın dr çağırdı beklemedeyim bu ay ümitliyim bakalım ne olacak:kedi:

selam cnm iyiyimm valla bende haberler yok sizde durumlar nasıl bebiş haberleri varmı?

şu an yok call dr a gitti adet olması için ilaç vermiş bebek yokmuş en yakın gün katrede bence o hamile olabilir sonra dküpçü renhava ve ben peşpeşeyiz:CüvCüv:

şu an yok call dr a gitti adet olması için ilaç vermiş bebek yokmuş en yakın gün katrede bence o hamile olabilir sonra dküpçü renhava ve ben peşpeşeyiz:CüvCüv:

valla en kısa sürede kalıcaz inşş doktora gitmeyi ihmal etmeyelim bu ayda çıkaramadık mı ne bebiş üffff

allah zamanını biliyordur beee ne kadar acele etsekte olacağı varsa olur zaten

kizlar yaa bilmiorum ama heralde psikolojik hamileyimkaydirigubbakcemile3 karnim bi garip,agrilar girip cikiyo,kasiklarimda da sanci var,gögüs uclarim rengi koyulasti ve hassaslasti,bide gögüslerim bi sisiyo bi iniyo bide böyle damarlar okadar belliki bi garip..ya regli olcam yada busefer :CüvCüv: bide hafif midem bulaniyo agzim suyla doluyo

syavuzz canim hayirlisi olsun canim yaa bizde merak edip duruyoduk..ins diger aya..

inş hamilesindir cnmmmm psikolojikte olabilir doğruda olabilir kimbilir doktora git cnm

ya lütfen git şu aldığın testlerden birini yapıp gel ya bak yoksa senden önce verecem hamilelik haberini ona göreklava:

ya lütfen git şu aldığın testlerden birini yapıp gel ya bak yoksa senden önce verecem hamilelik haberini ona göreklava:

canim ya daha var günüme bekleyim hesaplarima göre yarin yada pazar günü olurum eger olazsam pazartesi yaparim..sen ver haberi canim topikten bi hamile daha ciksin lütfen moral olursositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…