- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.261
syavuz gördüm seni! nerelerdesin ne yaptın son durum nedir hamilemisin :uhm:
selam, asıl haberler sende??
canım yıllık izindeyim işte kafa dinliyorum bende sen nasılsın valla 12 nisnda regli oldum bebiş yok heral yarın kontrolüm var işte bakalım ne olacak olsun artık bebiş yeter yaaa bekle bekle
selam cnm iyiyimm valla bende haberler yok sizde durumlar nasıl bebiş haberleri varmı?
canım yıllık izindeyim işte kafa dinliyorum bende sen nasılsın valla 12 nisnda regli oldum bebiş yok heral yarın kontrolüm var işte bakalım ne olacak olsun artık bebiş yeter yaaa bekle bekle
şu an yok call dr a gitti adet olması için ilaç vermiş bebek yokmuş en yakın gün katrede bence o hamile olabilir sonra dküpçü renhava ve ben peşpeşeyiz:CüvCüv:
şu an yok call dr a gitti adet olması için ilaç vermiş bebek yokmuş en yakın gün katrede bence o hamile olabilir sonra dküpçü renhava ve ben peşpeşeyiz:CüvCüv:
üff üzülme dicem ama ben bile üzüldüm ya. bu ne böyle kara büyümü var üzerimizde nedir anlamadıki rasgele ilişki yaşasak çoktan birkaçımız hamile olmuştu bile. bende yarın dr çağırdı beklemedeyim bu ay ümitliyim bakalım ne olacak:kedi:
hayırlısı olsun syavuz, senin kilon kaç?
eftalya dan haber varmı?
kizlar yaa bilmiorum ama heralde psikolojik hamileyimkaydirigubbakcemile3 karnim bi garip,agrilar girip cikiyo,kasiklarimda da sanci var,gögüs uclarim rengi koyulasti ve hassaslasti,bide gögüslerim bi sisiyo bi iniyo bide böyle damarlar okadar belliki bi garip..ya regli olcam yada busefer :CüvCüv: bide hafif midem bulaniyo agzim suyla doluyo
kizlar yaa bilmiorum ama heralde psikolojik hamileyimkaydirigubbakcemile3 karnim bi garip,agrilar girip cikiyo,kasiklarimda da sanci var,gögüs uclarim rengi koyulasti ve hassaslasti,bide gögüslerim bi sisiyo bi iniyo bide böyle damarlar okadar belliki bi garip..ya regli olcam yada busefer :CüvCüv: bide hafif midem bulaniyo agzim suyla doluyo
inş hamilesindir cnmmmm psikolojikte olabilir doğruda olabilir kimbilir doktora git cnm
syavuzz canim hayirlisi olsun canim yaa bizde merak edip duruyoduk..ins diger aya..
bu kızın yarın regl tarihi hatta erken olduğu aylara göre dündü ya test aldı ama yapmıyo deli ediyor beni uleynnnnnnnnnnnnnnnnnklava:
ya lütfen git şu aldığın testlerden birini yapıp gel ya bak yoksa senden önce verecem hamilelik haberini ona göreklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?