Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bu nöbet gün boyu geçmiyoorrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::dance:

anaaa yaptın valla tebrikler hadi anlat bizede bakalımalkisalkisalkis

ilk alıntı yapacağım kişiyi alıntı yap dedim sonra yazı editörünün orada alıntı yap aracı var sarı bişey ona bastım. Oraya QUOTE ile başlayan bi kod eklendi

sonra o kodun arasına aşağıdaki mesajlardan 2. alıntı yapacağım kişinin mesajını seçip yapıştırdım, böyle bişey oldu...

Son düzenleme:

bende çörek otu yağı içiyorum, dün başladım ...

uvv ben de deniyorum bakalım mesaj içinde mesaj olacakkk!!!

oldu mu ki?

h.b arkadaşlar

kardeşim 5. ayda hamile kalabildi çok stresli ve korkulu bir dönem geçirmişti.stres yapmaya gerek yok dicem ama olmuyor beceremiyoruz ki :) denilebilecek tek şey
Allah herkesin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
h.b arkadaşlar

kardeşim 5. ayda hamile kalabildi çok stresli ve korkulu bir dönem geçirmişti.stres yapmaya gerek yok dicem ama olmuyor beceremiyoruz ki :) denilebilecek tek şey
Allah herkesin gönlüne göre versin

5 ay ne ki?insanlar yıllarca uğraşıyolar kimi zaman...kafaya takma takarsan da gel buraya takıl gerçi insan burda daha bi çok takmaya başlıyo amaaa..:)))neyyyseee:))))

heoz cuğum şaka bi yana da senin Allah bağışlasın 1 tane kızın var ama biz daha yola yeni çıktık..bilmem anlatabildim mi bakiim?ööle şeyler söleme beni de üzme bakiiim??:)))
ne çok bakiiim demişim bakiim:)))

5 ay en az örneğimdi:)) yani aslında benim hiç umudum yok ilk aydan tutması gibi bişey ama ilerleyen zamanlarda stres sinir yapabilirm:))

selam kızlarrrr nasılsınız görümceme geldim bende bir nete gireyim size bir bakayım dedim ne var ne yok bebiş haberlere veren varmı bende yarın doktora gidicem izindeyken kendime bir baktırayım ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…