- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.241
dikkat dikkat!!!lütfen alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayınız heoz hanım aşırı doz çörekotundan kaynaklı kısa süreli bir nöbet geçirmektedir...kendisine acil şifalar diler mutluluğunu bizlerle paylaştığı için teşekkürü borç biliriz...:)))))
anaaa yaptın valla tebrikler hadi anlat bizede bakalımalkisalkisalkis
sailormoon kullanıcısından alıntı
çoşmuş baba bunlar...:)))
ben de 3 çocuk istiyorum ama ikizi düşünmem lazım ???sanki benim düşünce gücümle olacak daa...:)))neyse aslında fena da olmaz yahu çalışana zor olur ama 1 taşla 2 kuş gibim olur:)))hmmm ben bi düşüneyim...
kızlar sabahları aç karına çörek otu yiyorum enerji verir gün boyu zinde tutar diyordu. ben resmen kudurdum sağa sola sataşıp duruyorum. msnden yazmadığım adam kalmadı herkese bir laf atıyorum dozu azaltsammı acabakaydirigubbakcemile3
ilk alıntı yapacağım kişiyi alıntı yap dedim sonra yazı editörünün orada alıntı yap aracı var sarı bişey ona bastım. Oraya diye bi kod eklendi
sonra o kodun arasına aşağıdaki mesajlardan 2. alıntı yapacağım kişinin mesajını seçip yapıştırdım, böyle bişey oldu...
kızlar sabahları aç karına çörek otu yiyorum enerji verir gün boyu zinde tutar diyordu. ben resmen kudurdum sağa sola sataşıp duruyorum. msnden yazmadığım adam kalmadı herkese bir laf atıyorum dozu azaltsammı acaba
uvv ben de deniyorum bakalım mesaj içinde mesaj olacakkk!!!
oldu mu ki?
olmuşşş...başım göğe erdi:)thanks a lot bebikim..sayende yeni bişey öğrendik:)
h.b arkadaşlar
kardeşim 5. ayda hamile kalabildi çok stresli ve korkulu bir dönem geçirmişti.stres yapmaya gerek yok dicem ama olmuyor beceremiyoruz ki :) denilebilecek tek şey
Allah herkesin gönlüne göre versin
h.b arkadaşlar
kardeşim 5. ayda hamile kalabildi çok stresli ve korkulu bir dönem geçirmişti.stres yapmaya gerek yok dicem ama olmuyor beceremiyoruz ki :) denilebilecek tek şey
Allah herkesin gönlüne göre versin
5 ay ne ki?insanlar yıllarca uğraşıyolar kimi zaman...kafaya takma takarsan da gel buraya takıl gerçi insan burda daha bi çok takmaya başlıyo amaaa..:)))neyyyseee:))))
kız bizim kaç ay oldu sanki benim 3. ayım diyom olmazsa bırakacam artık diye
heoz cuğum şaka bi yana da senin Allah bağışlasın 1 tane kızın var ama biz daha yola yeni çıktık..bilmem anlatabildim mi bakiim?ööle şeyler söleme beni de üzme bakiiim??:)))
ne çok bakiiim demişim bakiim:)))
neyi bırakıyosun heoz?saçma saçma konuşma alırım ayağımın altına uleyyynnnnnnklava:
devam edeceksin bebeğin olana kadar konu kapanmıştır...nanlaştık mı uleyyynnn???
selam kızlarrrr nasılsınız görümceme geldim bende bir nete gireyim size bir bakayım dedim ne var ne yok bebiş haberlere veren varmı bende yarın doktora gidicem izindeyken kendime bir baktırayım ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?