Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

çoşmuş baba bunlar...:)))
ben de 3 çocuk istiyorum ama ikizi düşünmem lazım ???sanki benim düşünce gücümle olacak daa...:)))neyse aslında fena da olmaz yahu çalışana zor olur ama 1 taşla 2 kuş gibim olur:)))hmmm ben bi düşüneyim...fisfisfis

kızlar sabahları aç karına çörek otu yiyorum enerji verir gün boyu zinde tutar diyordu. ben resmen kudurdum sağa sola sataşıp duruyorum. msnden yazmadığım adam kalmadı herkese bir laf atıyorum dozu azaltsammı acabakaydirigubbakcemile3

sailormoon cuğum memur olduğum için ücretsiz izne ayrılıp yan gel,ip çocuklarıma bakmayı ve evimin kadını olmayı düşünüyorum. kocam ikinci işe girsin napim yaninaniknanik

dikkat dikkat!!!lütfen alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayınız heoz hanım aşırı doz çörekotundan kaynaklı kısa süreli bir nöbet geçirmektedir...kendisine acil şifalar diler mutluluğunu bizlerle paylaştığı için teşekkürü borç biliriz...:)))))

öffff msn den eşime kızdım sonra kızdınmı diye sordum oda hayır kızarmıyım hiç dedi bende hamileyim ya olur böyle gelgitler dedim hayırlısı dile dedi bende diledim hayırlısı böyleymiş haber geldi dedim. süprizzzzz hemen aradı. sen ciddimisin hamilemisin diye bir heyecanla. bende ben öyle hissediyorum ama henüz elimde bir kanıt yok dedim kızdı gelemiyorum böyle şeylere diyip kapattı naptım ben şimdi yaaa şaka yapmıştım sadeceklava:

sailormoon cuğum memur olduğum için ücretsiz izne ayrılıp yan gel,ip çocuklarıma bakmayı ve evimin kadını olmayı düşünüyorum. kocam ikinci işe girsin napim yaninaniknanik

aah ahhh!!!memur olmak vardı anacığım:)))özel sektör insanın ömrünü yiyo valaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…