- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.221
onu da yazcam valla tam takip edebilsem şakkıdı
sen nie bu kadar istiyosun ikiz?zor olma mı ya? ya bu nie sailormoon alıcısı vericisi dio ki yaaa?bu cümle benim diil ki?
ne bilim ya son bir aydır ikiz ikiz diye yedim bitirdim kendimi niye istediğimi bir bilsem:roflol: bazen kafayı yiyor ondandır düzelir bir süre sonra takılma boşver:teselli:
:roflol::roflol:bugün çok iyisiniz ya her okuduğum msja gülmekten kırılıyorum:roflol::roflol:
çatlak anam bu heoz:)))))))))))))))
bide çalışıyo, bide kızı var, bu hatun canına susamış...-tatlicadiarzu-
sizin beni tek çocuğa ikna etme çabanız beni deli ediyor uleynnnnnnnnnnnnnklava:
tayyip babam 3 çocuk demiş tamamlamaya çalışıyoruz acele tarafından herahldekaydirigubbakcemile3
heozcum maşallah sana Allah bozmasın, hamileliğin verdiği mutluluktur inş..
sizin beni tek çocuğa ikna etme çabanız beni deli ediyor uleynnnnnnnnnnnnnklava:
tayyip babam 3 çocuk demiş tamamlamaya çalışıyoruz acele tarafından herahldekaydirigubbakcemile3
hadi bakalım inş. olurda görürsün .......
kızlar şu iki kere alıntı nasıl yapılıyo?
hadi bakalım inş. olurda görürsün .......
zorlanırsam yardımlaşırız artık dimi teyzeleriŞeniz
zorlanırsam yardımlaşırız artık dimi teyzeleriŞeniz
evet benimkini de sana bırakırım, yardımlaşırız, nasıl olsa damadın olcak :roflol:
evet benimkini de sana bırakırım, yardımlaşırız, nasıl olsa damadın olcak :roflol:
valla inş. bir kız bir oğlan için dua ettim hangisini alırsan artık
valla bilmiyorum yapanada imrenerek bakıyorumkaydirigubbakcemile3
deneme1
deneme2
çoşmuş baba bunlar...:)))
ben de 3 çocuk istiyorum ama ikizi düşünmem lazım ???sanki benim düşünce gücümle olacak daa...:)))neyse aslında fena da olmaz yahu çalışana zor olur ama 1 taşla 2 kuş gibim olur:)))hmmm ben bi düşüneyim...fisfisfis
kızlar sabahları aç karına çörek otu yiyorum enerji verir gün boyu zinde tutar diyordu. ben resmen kudurdum sağa sola sataşıp duruyorum. msnden yazmadığım adam kalmadı herkese bir laf atıyorum dozu azaltsammı acabakaydirigubbakcemile3
sailormoon cuğum memur olduğum için ücretsiz izne ayrılıp yan gel,ip çocuklarıma bakmayı ve evimin kadını olmayı düşünüyorum. kocam ikinci işe girsin napim yaninaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?