- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.361
iyiyim saol sen nasılsın
sitenin içinde dolaşıyorum.bursada doğum yapan arkadaşların doktor ve hastane tavsiyelerine bakıyordum.
ya çok zor karar vermek her aşama stres dolu bana göre.
birde bişey sorucam.psikolojim biraz tuhaflaştı.ya bebek özürlü olursa ya herşey kötü giderse diye düşünüyorum sürekli. olumlu bişeyler aklıma gelmiyor sizede böyle oluyormu ben normal miyimhem henüz hamile değilken neden böyle şeyler düşünüyorum ki anlamadım
bizlerde o şekil stresliyiz ve her aşamada farklı kaygılar oluyor, şuan hamileliğe ve bebeğe odakladığın için bu tür kaygıların oluyor, aklına kötü şeyler getirme, iyi düşün iyi olsun yerimseniben
günaydın bebikim, günaydın gamze! herkese günaydın!
günaydın bebikim, günaydın gamze! herkese günaydın!
günaydın canım nasılsın bugün?
günaydın canım nasılsın bi gelişme varmı?
günaydın callcenter hoşgeldin
tşk ederim cnm heyecandan ölüyorum dr a indim bol su içip idrara sıkışıp öyle gidecem. acaba belli olurmuki?eyvahedigeldismile
tşk ederim cnm heyecandan ölüyorum dr a indim bol su içip idrara sıkışıp öyle gidecem. acaba belli olurmuki?eyvahedigeldismile
heoz bugündü demi kontorulunn kaçta gideceksin, çatlamak üzereyim!
Canım regyli olmadım bugün tam 40.günüm eczaneye gidip ilacaıda alamadım, bugün öğle arası yada akşam üstü gidiyim bari!
Canım progesteronu kaç gün kullanacaksın?
Eyüp sultana gitmişisn canım Allah razı olsun Allahım dualarını kabul etsin inş!
duygusallığın devam ediyormu? nasılsın?miğde bulantın varmı? sağ kasığında batman noldu canım? devam ediyormu? Çörek otu yağı nedir cnaım yaa? ne işe yarıyormuş?
canım o iki günü sakın düşünme zaten sperm 4 gün yaşadığı için sorun yok: iki gün çalışmadım diyorsunya o iki günden bir önceki gün çalışmıştın demi sperm kesin o iki günün ilk gününde yaşamıştır.ilk gününü böyle kurtardık ikinci günü ise bu ilk 2 günden sonraki gün çalıştıysan yumurta 24 saat yaşadığı için o günüde kurtarmış oluyosun ..
yarım saate kadar giderim. ya şu duayı okudukça ağlayasım geliyor. rezil oldum ofistekilere:gitme::çok üzgünüm:
günaydinnnnn...
canım ikiz içinde dua var onu oku bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?