Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kizlarrr demin kapiya bi teyze geldi yardim istiyodu,kapiyi actim direk bana Allah belalardan korusun seni bide EVLAT versin dedi baska bisey demedi bi acayip oldum kadina para verdim gitti agliycaktim nerdeyse.....

kizlarrr demin kapiya bi teyze geldi yardim istiyodu,kapiyi actim direk bana Allah belalardan korusun seni bide EVLAT versin dedi baska bisey demedi bi acayip oldum kadina para verdim gitti agliycaktim nerdeyse.....

çok ilginç ben inanırım böyle şeylere sabah benimde başıma tuhaf bişey geldi. metrobüste oturarak gidebilmek için eşim evimizden 4 durak önce olan ilk durağa bırakıyor. 3 durak sonra bir çocuk ve kadın bindi ayakta kalmışlar çocuk yanımda diyorki ben ayakta kaldım anne. kalkmak ve yer vermek istedim. anneside kucağınıza alırmısınız dedi. ismi yalın 3,5 yaşlarında kıvırcık şeker bişeydi gelene kadar kucağımda dışarıyı seyretti cnm benimboshayallersmile

yaaa cok garip oldum..nerden bilcekki cocugumun olmadigini kapiyi acar acmaz allah evlat versin sana yavrum dedi ben sok oldum...dua et teyze dedim

ama dha günüm gecmediki ve hic bir belirtide yok yapip moralimi bari bozmayimsenağlama

ya katre benim göğüslerimde ne şişlik var ne renk değişmesi nede ağrıma hamile değilmiyim acaba. karnımdaki batma ağrılarıda dünden beri yok:1no2:

ya katre benim göğüslerimde ne şişlik var ne renk değişmesi nede ağrıma hamile değilmiyim acaba. karnımdaki batma ağrılarıda dünden beri yok:1no2:

canim ya bende sastim kaldim bendede bi oldu kasik agrisi gögüslerde agri sislik falan suan hic bir belirti yok hafiften bi bel agrisi bide regli olcak zamani agrirya kasiklar cok az bide öyle agri var galiba ben hamile deilim yaaaasenağlama

kilolarimi düsündükce bebekten vazgeciyorum biraz ara versem kilolarimi versem sonrami devam etsem die ´karmasadayim suan..

canım ya misafirlerin birde memnun kalmasaydı valla! içim gitti bende o leziz şeylerden yararlanmak istemiştim.
akıntı hiç bir şey ifade etmiyormuş katre!
spora başladınmı canım? ya kilo için bebekten filna vazgeçme sakın!
ne zaman test yapmayı düşünüyosun*

canimm gelseydin yararlanirdin sende:))spora baslamadim daha(((((((((((bikacgün gecsin de öyle yaprim test ins

dr dan geldim şimdi ama sana söylemeyeceğimklava::roflol:

call center nasılsın cancagızım ben çok mutluyum:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…