- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.381
günaydinnnnn...
günaydın canım varmı gelişme??
kizlarrr demin kapiya bi teyze geldi yardim istiyodu,kapiyi actim direk bana Allah belalardan korusun seni bide EVLAT versin dedi baska bisey demedi bi acayip oldum kadina para verdim gitti agliycaktim nerdeyse.....
heozcum hadi herkesten önce ver su haberi yaw...topigimiz bi anneye daha kavussun :Saruboceq:
heozcum hadi herkesten önce ver su haberi yaw...topigimiz bi anneye daha kavussun :Saruboceq:
sen konuşma sıra sendeydi oyun bozancılık yaptınklava:
hadi sende şu testi yapta, bi anneye daha kavuşalımklava: a.s
ama dha günüm gecmediki ve hic bir belirtide yok yapip moralimi bari bozmayimsenağlama
ya katre benim göğüslerimde ne şişlik var ne renk değişmesi nede ağrıma hamile değilmiyim acaba. karnımdaki batma ağrılarıda dünden beri yok:1no2:
ya katre benim göğüslerimde ne şişlik var ne renk değişmesi nede ağrıma hamile değilmiyim acaba. karnımdaki batma ağrılarıda dünden beri yok:1no2:
kilolarimi düsündükce bebekten vazgeciyorum biraz ara versem kilolarimi versem sonrami devam etsem die ´karmasadayim suan..
canım ya misafirlerin birde memnun kalmasaydı valla! içim gitti bende o leziz şeylerden yararlanmak istemiştim.
akıntı hiç bir şey ifade etmiyormuş katre!
spora başladınmı canım? ya kilo için bebekten filna vazgeçme sakın!
ne zaman test yapmayı düşünüyosun*
canim ya bende sastim kaldim bendede bi oldu kasik agrisi gögüslerde agri sislik falan suan hic bir belirti yok hafiften bi bel agrisi bide regli olcak zamani agrirya kasiklar cok az bide öyle agri var galiba ben hamile deilim yaaaasenağlama
canım ya misafirlerin birde memnun kalmasaydı valla! içim gitti bende o leziz şeylerden yararlanmak istemiştim.
akıntı hiç bir şey ifade etmiyormuş katre!
spora başladınmı canım? ya kilo için bebekten filna vazgeçme sakın!
ne zaman test yapmayı düşünüyosun*
dr dan geldim şimdi ama sana söylemeyeceğimklava::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?