Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hamilesinnnnnnnnnnnnnnn

yok cnm daha belli değil ama ben hani bahsetmiştim ya sol da22mm sağda 15mm yumurta var diye dr. geçen cuma demiştiki 15mm gelişip çatlaması çok zor demişti. bende ikiz çok istediğim için geçen cuma ve haftasonu incir kürü bal+tarçın+çörekotu yiyip durdum çok ağrım oldu sağlı sollu. az önce dr dediki sağdada soldada yumurta yok. ikiside çatlamış uterusun gebeliğe hazırlanıyor çok iyi durumda dedi hala ikiz ihtimalim var yani Rabbim kalbimin sesini duysun hakkımda hayırlı olanı nasip etsin. gönlümün dilediğini hakkımda hayırlı eylesin inş.

çok güzel haber heozcumm, inş..hayırlısıyla gebe kalırsın bu ay.. :Saruboceq:

çok dualar ettim bebikim ya allah inş. nasip eder. ama dr deseydiki 15mm olan çatlamamış yıkılacaktım resmen. belkide size çok saçma geliyordur. biz bitane istiyoz hanıma bak beğenmiyor diye düşünebilirsiniz ama inan öyle değil. ben bir tane daha yapamam ve üç olsun istiyorum ikiz hep hayalimde vardı benim

aminnnnnn aminnnnnnnn hadi ins canim bekliyoz haberlerini:1hug:

canım inşallah Allah gönlüne göre verir, canım bu ay sende uzayan akıntı oldu mu? kaç gün önce oldu?

slm kızlar...
heoz haberlerine çok sevindim:)))inşallah ikiz bebişlerin olur ne zaman belli olacakmış peki?döllenip döllenmediğini anlayamıyo mu doktorlar?

slm kızlar siteye yeni üye oldum 7 yıllık evliyim 5 yıl hiç bi sorunumuz olmadıgı halde hamile kalamadım asılama yaptırdım bi kızım oldu simdi 1 yıldır korunmuyorum yine hamile kalamıyorum tek korkum tekrar tedaviye gerek duyulması 5 yıl cok sıkıldım psikolojim bozuldu dra gitmeye korkuyorum simdi

call center nasılsın cancagızım ben çok mutluyum:sm_cool:

Allahım bozmasın mutluluğunu canım ! çok güzel valla! çalışmana gerek yok sürekli yumurtalarının durumunu öğrendiğine göre demi canım valla ben bugün 40.günüm ve reegli olmadım bu ay şuanda yumurta filanda yok, çatlamış doktor bir hap verdi söktürücü ama henüz eczaneye gitmedim bakalım bugün alıcam onu! dişlerim bu ay çok sızladı cnaım onlarla ilgilenirsem öbür ay bakalım hayırlısı!

heozz sana bişey sorcam canım, istanbul'da hangi doktorlar iyi kadın doğumda senin bilgin vardır? Op Dr Nevra Topalismailoğlu 'na gitmeyi düşünüyorum bu ay gebe kalmazsam, bana yakın çalıştığı hastane, senin bilgin varmı? bide kimler istanbulda yaşıyo kızlar ?

merhaba kızlar. Ne var ne yok. CallCenter ne yaptın. Dün okudum doktora mı gittin ne dedi. Bir şey sorucam ben bu fitillerde bitince doktora gidicem ya tekrar smear testi mi yapar. Mikrop gitmiş mi diye bakmak için bilginiz var mı.

slm kızlar...
heoz haberlerine çok sevindim:)))inşallah ikiz bebişlerin olur ne zaman belli olacakmış peki?döllenip döllenmediğini anlayamıyo mu doktorlar?

adete bir hafta kala eğer hamilelik olacaksa rahim duvarı kalınlaşıyormuş kadın çok çok iyi durumda rahim hazırlanıyor dedi. ayın 22 si regli günüm cnm

call dr a sordum bu saatten sonra çalışmamıza gerek yok dimi dedim. dekiki tıpta hiç bişey % 100 değil siz devam edin dedi. benim adetten hemen sonra hamile kalan hastam oldu dedi. şaşırdım eşim pazartesiden beri çalışmıyor ki. ya acaba senin durumun geç döllenme olabilirmi belkide geç yumurtladın biraz daha beklesen ilaç kullanmak için ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…