Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

dr demışya dolenmeye hazr demmkı kaçırmadınz yumurtlama zamanlarını

erenhava bilmiyorum kaçtımı kaçmadımı ama ben hamile olduğumu hissediyorum yani yanılmıyorsam eğer kanım çok şiş eteklerim olmuyor kilo almamışım ama birde kirpiklerime bakıp duruyorum gözlerim sürekli çapak yapıyor 5-6 gündür kirpiklerimde yapış yapış (bööğğ) bilmiyorum 21 inde kan testi vermeyi düşünüyorum. sen ne yapacaksın varmı hiç belirtin günlerimiz çok yakın seninle bu arada katre ne yaptı acaba meraktan öleceğim.eyvahedigeldismile

Kızlar hepinize günaydın... İyi haftalar diliyorum...

,

Listede eksik yada düzeltilecek yerler varsa lütfen söyleyin...

ahaklava::roflol: hoşgeldin test yaptınmı hep seni düşündüm ne oldu diyeeyvahedigeldismile

hosbuldum canim..test yapmadim daha.. bekliyorum..vücudumda olan seyleri söyleyim;1kere falan kasigima igne batmasi gibi agri girdi 1kerede kramp girdi bidaha bisey yok..gögüslerimde bi büyüyo damarlari cok net görünüyo uclari kapkara oluyo sonra tekrar normale dönüyo..suan adet sancisi falan yok gibi..belirtimi bilmiyorum ama böyle iste bide bayadir sol kolum uyusuyo elim falan sabah kalkinca bi garrip oluyo baska biseydenmi bilmiyorrum ama

ömrümü yedin ömrümüüüüüüüüklava: yap artık şu testi mahvettin hepimizi varsada sayende düşürecez haaaklava::roflol:

heozcum kendini hala hamile hissetmen beni mutlu ediyorrrr hihoyyyt

valla bu seferde hamile değilsem bende his mis yok kardeşim nöfff nöf patlayacam yaaa aklım fikrim karnımda:1no2: elimi koyup kendi kendime konuşuyorum
- ordamısın?
-evet
-eminmisin?
yahu burdayım dedim ya
-bak rezil oluyom herkese hem tekmisin çift misin?
-............ burası muallak
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…