Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ayy cnaım inş Rabbim meleğini kucağına almayı nasip eder, üçüz olurmuş kız bide! dün hepimiz için dua ettim, Allahım kabul eder inş!

canım her işte bir hayır vardır! geçmiş olsun! sakın üzülme en azından bu ay göreceğin bazı şeyler varmış! Rabbim onlar için sana fırsat tanıdı! güzelce düşün taşın bu ay diye!

gunaydınn hayırlısı olsun sınav stresıde etkılemıştır senı

her ay olan belırtıler var psıkolojıktır dıye korkuyorum.gecmışe baktımda yumurtaların catlamıs dr dollenmeye hazr demış sevındım canımm ınşş tutar

inş. bugün bendede hiçbir belirti yok ne ağrı ne başka bişey acaba yokmu demeye başladım. oysa haftasonu mercimeğim için fazladan yumurtalar bile yiyordum:çok üzgünüm:

GEBELıK test tarihlerimiz-------------------------çck---------------------YAŞ------------SAT-------------AY----------------------------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARıHı.

EFTALYA-------------9 NıSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NıSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
KATRE06-----------16 NıSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
ERENHAVA--------21 NıSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NıSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELıNSEE----------24NıSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NıSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBıKıM-------------30 NıSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NıSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NıSAN----------3
D_KUPCU---------17MAYIS-------------------------------1-----------------------27---------17NıSAN--------4
CALL CENTER---24MAYIS------------------------------------------------------27----------24MAYIS--------4

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…