- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.641
bi kaç gündür giremedim nete.dr daydım.biliyosunuz ben bu ay iğne kullandım.8.gün 14 mm,10. gün 16mm,12.gün yani dün 19mm 3 tane yumurtam oluştu ve dr çatlatma iğnesi vurdu.bugün ve yarın ilişki verdi.1 mayısta tekrar gitcem.dr gebelik testi yapacak.bana dua edin nolur bu defa olur inş.:ecrin_bebek:
Günaydın Canlarım...opuyorumnanaktan
Offff... ben adet oldum. Hemde 4 gün önce. kafamçokkarıştı Neden böle oldu anlamadım.
Hesaplama sayacıyla hesapladım... Adet tarihimi.
Bir sonraki adetiniz tahminen 16/5/2010 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/4/2010 ile 2/5/2010 tarihleri arasıdır.
Öfff eşim bebiş istemiyor hala. 2 tane var onları büyütelim diyor. Kpss yi kazanman lazım
ders çalış diyor. Kafam çok karıştı. Allahım yardım et bana :Saruboceq: Bütün hafta sonu ders çalıştım. Şu an çalıştığım iş çok ağır. Devlete girebilirsem 2. bebekte olsa fazla zorlanmam. Bebek olmadan şu sınavdan yüksek almam lazım. Dua edin canlarım bana.:Saruboceq:
gunaydınn hayırlısı olsun sınav stresıde etkılemıştır senıGünaydın Canlarım...opuyorumnanaktan
Offff... ben adet oldum. Hemde 4 gün önce. kafamçokkarıştı Neden böle oldu anlamadım.
Hesaplama sayacıyla hesapladım... Adet tarihimi.
Bir sonraki adetiniz tahminen 16/5/2010 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/4/2010 ile 2/5/2010 tarihleri arasıdır.
Öfff eşim bebiş istemiyor hala. 2 tane var onları büyütelim diyor. Kpss yi kazanman lazım
ders çalış diyor. Kafam çok karıştı. Allahım yardım et bana :Saruboceq: Bütün hafta sonu ders çalıştım. Şu an çalıştığım iş çok ağır. Devlete girebilirsem 2. bebekte olsa fazla zorlanmam. Bebek olmadan şu sınavdan yüksek almam lazım. Dua edin canlarım bana.:Saruboceq:
günaydın kızlar! regyli oldum bugün sabah , hehe! beni 24/05/2010 olarak beni listeye eklermisiniz*
günaydın kızlar! regyli oldum bugün sabah , hehe! beni 24/05/2010 olarak beni listeye eklermisiniz*
günaydınnn
günaydın arkadaşlar
herkese iyi haftalar
bende regl olmak üzereyimsancım varr
günaydın arkadaşlar
herkese iyi haftalar
bende regl olmak üzereyimsancım varr
günaydın listede yoksun gamze istersen arkadaşlara bilgilerini ver seni eklesinler
günaydın ne durumdasın erenhava belirti heycan varmıboshayallersmile
hala adet olmadımm nie bu kadar geciktii bi test alıp yapmayada korkuorumm:bbo:
her ay olan belırtıler var psıkolojıktır dıye korkuyorum.gecmışe baktımda yumurtaların catlamıs dr dollenmeye hazr demış sevındım canımm ınşş tutar
heoz ben onu bilmiyorum nasıl vericem bilgilerimi
hala adet olmadımm nie bu kadar geciktii bi test alıp yapmayada korkuorumm:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?