Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

:roflol:

yaa tek cizgi cikarsa napcam ben eyvahedigeldismile korkuyorum..ayrica daha wc gitmedimkaydirigubbakcemile3

ya katrecim cnm benim tontiş gelinimiz kaçınılmaz son ya var ya yok ya varsa boshayallersmile hıı rahminin dolu tarafını gör yahuuuuuuuuuuusositososito

ust ustemı gelmış kırpıklerın.bu ara yok ama bı kaçgun once vardı halsızlık var bende bıde uykum çok gelıo.ben 21 test yapcm ıdrar ınşş sonuç alırz yaa

bekleyim yaa belirtimi yazdiklarim acaba bak umutlanmak iste´miyorum:çok üzgünüm:

belki seninki sessiz ama derinden gidiyordur ne biliyonlmaz: çocuk mecburmu cnm belirti vermeye alalalalala.klava: belkide bağırıyo ben burdayım diyegamyoncuiremsu ama sen kulaklarını tıkıyon ne belliiiiiiiiiii:jeyyar:

hem gecen ay 1 hafta gecikmisti ozamanda yapmadim sonra kirmiziciklar geldi((

heee bak gördünmü yapsanda yapmasanda kırmızııııııııııııııııı diyince geliyo:roflol: kırmızı bu beklemez işteee belkide hiç gelmeyecek bundan sonra 9 ay boyunca :roflol: geçen banyo dolabına baktım bir sürü günlük ped ve orkid depolamıştım 4lü 8 li paketlerden cotex falan dedim acaba boşamı depoladımki:roflol:

tamam yapayim hemen rahatlayalim ben olmayacak die hazirlayim kendimi de sonra hüsrana ugramayim

bu arada aklıma geldi şu vodafonun reklamı varya kırmızııııakannehir diye adam korkuyo:1shok: kırmızıdan çok gülüyorum aklımıza biz geliyor. ehehehehe:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…