- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.701
Eskısını guncelledım dıgerını atamadım yıne bunada bakarız
sözün vardı pazartesi yapacaktın allah bilir ilk idrarını yapmışsındırda sen şimdiklava:
yok canim ya yapmadim daha biraz daha bekleyim diorum
valla bu seferde hamile değilsem bende his mis yok kardeşim nöfff nöf patlayacam yaaa aklım fikrim karnımda:1no2: elimi koyup kendi kendime konuşuyorum
- ordamısın?
-evet
-eminmisin?
yahu burdayım dedim ya
-bak rezil oluyom herkese hem tekmisin çift misin?
-............ burası muallak
:roflol::roflol:
yok canim ya yapmadim daha biraz daha bekleyim diorum
yaa tek cizgi cikarsa napcam ben eyvahedigeldismile korkuyorum..ayrica daha wc gitmedimkaydirigubbakcemile3
neeeeeeeeeeeeee hala beklicem diyor yaaaaaaaaaaaaaaklava: klava:
erenhava bilmiyorum kaçtımı kaçmadımı ama ben hamile olduğumu hissediyorum yani yanılmıyorsam eğer kanım çok şiş eteklerim olmuyor kilo almamışım ama birde kirpiklerime bakıp duruyorum gözlerim sürekli çapak yapıyor 5-6 gündür kirpiklerimde yapış yapış (bööğğ) bilmiyorum 21 inde kan testi vermeyi düşünüyorum. sen ne yapacaksın varmı hiç belirtin günlerimiz çok yakın seninle bu arada katre ne yaptı acaba meraktan öleceğim.eyvahedigeldismile
bekleyim yaa belirtimi yazdiklarim acaba bak umutlanmak iste´miyorum:çok üzgünüm:
günaydın kızlar! regyli oldum bugün sabah , hehe! beni 24/05/2010 olarak beni listeye eklermisiniz*
ust ustemı gelmış kırpıklerın.bu ara yok ama bı kaçgun once vardı halsızlık var bende bıde uykum çok gelıo.ben 21 test yapcm ıdrar ınşş sonuç alırz yaa
hem gecen ay 1 hafta gecikmisti ozamanda yapmadim sonra kirmiziciklar geldi((
heee bak gördünmü yapsanda yapmasanda kırmızııııııııııııııııı diyince geliyo:roflol: kırmızı bu beklemez işteee belkide hiç gelmeyecek bundan sonra 9 ay boyunca :roflol: geçen banyo dolabına baktım bir sürü günlük ped ve orkid depolamıştım 4lü 8 li paketlerden cotex falan dedim acaba boşamı depoladımki:roflol:
bekleyin beni bide dua edin gidiyorum test yapmaya
kırpıklerde karıştıysa tamam artık heoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?