- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.741
tek cizgi canim malesefkimafoldumben
kızlar bugün 21. günüm sizce bişeyler olmuşmudur? bundan sonra devam etsemmi acaba çalışmalara? haftasonu kasıklarım yandı ve hep ağrıdı, kokulu akıntı oldu, ve dün akşam mide bulantım ve öğürmelerim oldu, üşüttüm mü? ama şuan hiç bişeyim yok, normalim, ne yapmalıyım?
bence idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin sen cnm yanma kaşıntı ağrı bulantı hepsi onun belirtisi
bence idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin sen cnm yanma kaşıntı ağrı bulantı hepsi onun belirtisi
slm bende siteye yeni giriş yapanlardanım. bende bu 4 ayım 2 gün geçmişti heveslenmiştim ama adet oldum. offf insna çok büyük strese giriyo. ben değil eşim vazgeçti çok üzülüyo insan ister istemez. 1 yıl ara verelim dedi. kısmet artık.
üzülme cnm seni çok seviyoruz:1hug:
dr. gittinmi cnm bende de aynı belirtiler vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. ilaçlarımı kullandım bide suyu fazla tükettim geçti çok şükür. bir an önce dr gidip muayene olmanı öneririm.
dr. gittinmi cnm bende de aynı belirtiler vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. ilaçlarımı kullandım bide suyu fazla tükettim geçti çok şükür. bir an önce dr gidip muayene olmanı öneririm.
bende sizi cok seviyorum canim:1hug:
selam, 2 hafta önce gittim doktora hiç bişeyim yoktu, smear testim de temiz çıktı, iltihapta yoktu, bi anda ne oldu anlamadım, sen ne durumdasın şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?