Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar bugün 21. günüm sizce bişeyler olmuşmudur? bundan sonra devam etsemmi acaba çalışmalara? haftasonu kasıklarım yandı ve hep ağrıdı, kokulu akıntı oldu, ve dün akşam mide bulantım ve öğürmelerim oldu, üşüttüm mü? ama şuan hiç bişeyim yok, normalim, ne yapmalıyım?

ugrasmiycam bundan sonra olursa olur olmazsada yapacak biseyim yok bende olagan seyler bunlar her testten sonra olur:)neyse napalim vardir bi vakti deyip kendimi avutuyorum simdi..moralim bozuldu ya mutfakta ne bulduysam aldim yedim simdi offffff

bence idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin sen cnm yanma kaşıntı ağrı bulantı hepsi onun belirtisi

AYYY saat 11 olmuş gene
çalış çalış işler bitmiyor.
Canım benim sınavım Eylülde deli gibi
Tarih çalışıyom . İş ev kurs ders kafayı yiyeceğim
eeee tabi bu sitrese ve yorgunluğa ne zaman istiyorsa
ozaman gelsin bebiş
eylüle yakın gelse daha iyi olacak galiba
oluruna bıraktım artık :lepi:

slm bende siteye yeni giriş yapanlardanım. bende bu 4 ayım 2 gün geçmişti heveslenmiştim ama adet oldum. offf insna çok büyük strese giriyo. ben değil eşim vazgeçti çok üzülüyo insan ister istemez. 1 yıl ara verelim dedi. kısmet artık.

bence idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin sen cnm yanma kaşıntı ağrı bulantı hepsi onun belirtisi

dr. gittinmi cnm bende de aynı belirtiler vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. ilaçlarımı kullandım bide suyu fazla tükettim geçti çok şükür. bir an önce dr gidip muayene olmanı öneririm.

hosgeldin aramiza canim...stresi hepimiz yasiyoz malesefki...ara vermeyin bence beklemeyinde bekleyince olmuyo cünkü..siz yine calismalara devam edin olur ins

dr. gittinmi cnm bende de aynı belirtiler vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. ilaçlarımı kullandım bide suyu fazla tükettim geçti çok şükür. bir an önce dr gidip muayene olmanı öneririm.

selam, 2 hafta önce gittim doktora hiç bişeyim yoktu, smear testim de temiz çıktı, iltihapta yoktu, bi anda ne oldu anlamadım, sen ne durumdasın şuan?

senağlama allahım her gün kendime ağlayacak yeni bir şey nasıl buluyorum anlayamadım yaaamafoldumbenmafoldumben[/QUOTE]

merak etme yanlız değilsin bende hergün kendime ağlayacak birşeyler buluyorum...hiç bişey bulamazsam doğum yapan arkadaşlarımın resimlerine bakıp ağlıyorum..... ama eminim burdaki her arkadaşım birgün meleklerini kucaklarına aldıklarında mutluluktan ağlıyacaklar....

hoşgeldin cnm üzülme herşeyin hayırlısı artık. o belirtiler bana ait değil bebikime ait bende idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşündüm

selam, 2 hafta önce gittim doktora hiç bişeyim yoktu, smear testim de temiz çıktı, iltihapta yoktu, bi anda ne oldu anlamadım, sen ne durumdasın şuan?

iyiyim bende smear testi yaptırdım herşey temiz çıktı. ilaçlarımı kullandım şükür geçti. bebek olmasınada engelmiş enfeksiyon.suyu fazla tüketiyorum ii geliyo.

arkadaşlar buarada benimde adet olmama henüz 15 gün var ama aceyip kasık ağrım,akıntım var sanki adet olcakmışım gibi.test yapsam çıkmaz demi daha...offf şu belirsizlikler beni mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…