Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ciddimi cnm ya sabah bir kaza atlattım bir taksi çarpıyordu nerdeyse eşime söyledim telaşlandı vay be diyor bir değil iki değil tam üç kişi gidiyordu diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gecmış olsun obı anda okuyunca 3 kışıyı anlamadım kaydirigubbakcemile3 eşinde demmekkı ıkıze odaklandı

kizlarrr size doyum olmuyo valla bagimlilik yaptiniz bende net basindan kalkip hic bi ise bakamiyom sayenizdekaydirigubbakcemile3 ben cikayim yemek yok ev toplancak duruyo poataneye gidip fatura yatircam birsürü isim var aksam üstü girerim ins kendinize ii bakin öptüm hepinizi :1hug:

görüşürüz kolay gelsin sana:a015:

ayy kızlar kafam allak bullak oldu kafamçokkarıştı ay ne çok gevezelik yapmışsınız:)))heoz cuğum bu arada ben de tırnaklarımı yiyorum ve annem bana sinir olur özellikle sıkıntılı zamanlrımda akannehir
katreciğim kafaya takma canım belki de kızların dediği gibi geç döllenme olmuştur:)))
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu arada..topic genişliyo

offf kendimi kötü hissediyorum ya yanaklarım kıpkırmızı oldu halsizim çörek otumu yemedim iki gündür:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…