Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

merhaba..adetim geçeli 2 gün oldu,tek çizgi görürüm korkusundan test yapamıyorum.sol kasıkta batma var bide 2 kasığım şiş.ancak gögüslerde bi şişlik acıma yok...hamuile miyim acaba?ilk kez hamile gibi hissediym

merhaba hamile olma olasılığın yüksek, istersen idrar testi yap önce, sonuçta sen hissediyorsundur, bi farklılıklar vardır.

katre biraz bekle gelmezse kırmızı testi tekrarla umutsuzluk yok vakti gelince olacak inşallah

merhaba canım, tatil iyi geldi, kafam rahat şuan ama çalışma olmadı hiç, bu ayda bi beklentim yok şuan 21. günüm çalışa yapsamda fayda etmez sanırım,önümüze bakcaz artık sen naptın

bende hazırlanıyorum canım yavaş yavaş 3 hafta buralarda olmayacağım perşembe günü gidiyorum bu bir hafta tutma ihtimali düşük ama yinede boş geçirmedik artık önümüzdeki aya

heoz kız bir alt kata inip testi veremedin sabahı bekleyeceksin yarın testi ver çarşamba günüde sonucu alıp hemen bize bildir yoksa ben tatilde çatlarım meraktan erenhava sende yarın bir test yap ya beni çatlatmayın tatilde

bebikim eğer bıdıkın satı 9 martsa beklenen doğum tarihi 14 aralık oluyor canım bir yanlışlık var heralde

yaa kızlar sizin ne güzel belirtileriniz falan oluyo bende hiç bi belirti yok yaaa...senağlama
saldım çayıraaaaa mevlam kayıraaa...:teytey:

olsun gene de konuşacak bişey çıkıyooo...sengözlerimebaksanab laelaelaelaelae bende o da yoookkk:çok üzgünüm:

canım sana belirtilerimi sayıyım;lülülülülülü
Belden kasığa doğru gelen ağrı, bacaklarda sızlama, mide bulanması (sadece öğürme),
baş dönmesi,yemek kokularının gelmesi, patlıcakmış gibi durma, sağ yumurtalıkta sızlama...
bunlara bakarsan hamileyim, ama değilim biliyorum, bunların yarısı psikolojik yarısı da normal kadınsal ağrılar işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…