Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

TDS, eftalya22, Gamze_g, katre06, janedoe79, CallCenter
kızlar burdasınız şutarafagitti görüyorum sizi klava:lmaz:

peki daha önceden hiç farketmiyo muyduk acaba normal kadınsal ağrılarımızı???ayy ne bileyim ben artık araştırma falan yapmıyorum öğrendikçe daha kafam karışıyo açıkçası...bende en ufak farklı bişey yok her zamanki gibiyim..yani bu ay da foss...

bende onu anlamıyorum 2 ay önce reglimi bile wcde öğrenirdim, günlerimi bile bilmezdim, hele yumurtlama olayından hiç haberim olmazdı.. ama şimdi nedense içimde ne olsa tahmin ediyorum yada öyle sanıyorum :roflol:

bende onu anlamıyorum 2 ay önce reglimi bile wcde öğrenirdim, günlerimi bile bilmezdim, hele yumurtlama olayından hiç haberim olmazdı.. ama şimdi nedense içimde ne olsa tahmin ediyorum yada öyle sanıyorum :roflol:

oldu olacak kamera mı taktırsak acaba?sempatiksalakcinni

cooooook kötü bi gün geciriyorum kizlar yaaa yeni geldim eve fatura falan yatirdim sonrada alisverise gittim kadinin biri musallat oldu kavga ettik offfffff manyak kari yaaa bagirdi cagirdi bende söylüyorum kes diye bagiriyo manyak yaaaa moralim zaten bozuk deli etti beni aglamaktan öldüm gelene kadar hersey herkes bana karsi yaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun tatlım takma boşver...ne diye bağırıyo ki?

neymiş derdii??

sıkmna canını diycem ama dışarda böyle olaylar insanın canını sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…