- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 38
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.901
slm kızlarr
canım sana belirtilerimi sayıyım;lülülülülülü
Belden kasığa doğru gelen ağrı, bacaklarda sızlama, mide bulanması (sadece öğürme),
baş dönmesi,yemek kokularının gelmesi, patlıcakmış gibi durma, sağ yumurtalıkta sızlama...
bunlara bakarsan hamileyim, ama değilim biliyorum, bunların yarısı psikolojik yarısı da normal kadınsal ağrılar işte...
slm kızlarr
slm kızlarr
peki daha önceden hiç farketmiyo muyduk acaba normal kadınsal ağrılarımızı???ayy ne bileyim ben artık araştırma falan yapmıyorum öğrendikçe daha kafam karışıyo açıkçası...bende en ufak farklı bişey yok her zamanki gibiyim..yani bu ay da foss...
selam ne yaptın canım
TDS, eftalya22, Gamze_g, katre06, janedoe79, CallCenter
kızlar burdasınız şutarafagitti görüyorum siziklava: lmaz:
bende onu anlamıyorum 2 ay önce reglimi bile wcde öğrenirdim, günlerimi bile bilmezdim, hele yumurtlama olayından hiç haberim olmazdı.. ama şimdi nedense içimde ne olsa tahmin ediyorum yada öyle sanıyorum :roflol:
hala adet olmadım canım yaaa testte yaptımm 3gün önce negatiftii bi kac gün durup yine yapıcam adet olmazsam eger doktora gidicemm
TDS, eftalya22, Gamze_g, katre06, janedoe79, CallCenter
kızlar burdasınız şutarafagitti görüyorum siziklava: lmaz:
slmm nasılsınn
cooooook kötü bi gün geciriyorum kizlar yaaa yeni geldim eve fatura falan yatirdim sonrada alisverise gittim kadinin biri musallat oldu kavga ettik offfffff manyak kari yaaa bagirdi cagirdi bende söylüyorum kes diye bagiriyo manyak yaaaa moralim zaten bozuk deli etti beni aglamaktan öldüm gelene kadar hersey herkes bana karsi yaaaaaaaaaaaaa
cooooook kötü bi gün geciriyorum kizlar yaaa yeni geldim eve fatura falan yatirdim sonrada alisverise gittim kadinin biri musallat oldu kavga ettik offfffff manyak kari yaaa bagirdi cagirdi bende söylüyorum kes diye bagiriyo manyak yaaaa moralim zaten bozuk deli etti beni aglamaktan öldüm gelene kadar hersey herkes bana karsi yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?