Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bazı testler gebeliğin başlarında düşük hcg seviyesini algılayamıyor biraz zaman geçmesi gerek onun için adetiniz birkaç gün geçsin hemen ümitsizliğe kapılmayın

günaydın Heoz: iyisin bugün değilmi? canınmı sıkkın kız yoksa?

Ya pazartesiden beri kurumda TSE eğitimleri var ara verildikçe geliyorum sizin yazdıklarınızı okumaya:sinifsinif:
Canım çok sıkılıyor derste. Hiç sevmiyorum Dersi kaynatıyorum. Bu yüzden 5 TL ceza ödemek zorunda kaldımsempatiksalakcinni
İyisinizdir inş. Güzel haberleri olan yokmu bugünsositososito

kızlar ben hafta sonu test yapıcam en geç cuma günü regl olmam lazım olmazsa eğer pazar idrar testi yapayım dyrm varsa çıkar heralde dimi?sonucu pazartesi yazarım allahım isteyen herkese nasip etsinnn kucakları boş bırakmasın.

amin inşallah

canım bende cumartesi ve pazartesi sabhaları yaıcam testlerimi bakarmısın şimdiden cumartesi çıkmayacakmış gibi hazırlanmışım: Ozmana annelerimiz belli olur inş.

henüz mektubumda girmedi: erenhavada itoo bee hiç birisnden haber yok: ama heran müjdeli haberler gelebilir.

canım muayene oldum , testlerimide yaptı: sorun yokmuş: bir yıla kadar hamile kalmazsan gelme dedi: bu arada ne folik asite nede prospektus onerdibilmiyorumkismile

ssk evet sanki görevleri değil nazlı nazlı yav senin görevin kardeşim maaşını alıyorsun: versene hizmetini: özele gittim ben canım ama doktorum ilgisiz çıktı galiba.

Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
SYAVUZ 18 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TDS270542 5 MART

mrb.annemlere.geldım.ablamdayım.yazdıklarınızı.okudum.benımde.işaret.parmagım.acıyor.çok.uğraştım.bır.damla.kandanda.çıkmıyor.hee.parmagım.parçalandıfolıc.asıtı.kullanın.mutlaka.ben.hala.regl.olmadım.eger.olmzsa.cumaya.kadar.kan.testı.yptrcam

ayy kızlarr dün görümcemin evine gittim 5 aylık kızı var okadar tatlıkı sürekli ağzı açık gülüyor içinize sokarsınız.benide yiğenim var öyle ama erkek 1,5 yaşında sarışın mavi gözlü heryeri karıştırıyor böyle olursa allahım bana renkli gözlü çocuk ver diyorum hep abimle yengem boşanacaklar işte davaları sürüyor ama kıyamıyorum çocuk hem anneden hem babadan mahrum kalacak görseniz dayanamazsınız

allah.bağışlasın.yazık.yavrum.benım

kendi çocuğum gibi hissediyorum böyle dayanamyorum ona çok özlüyorum bir sarılışı var ahhh yavrum özledim veleti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…