- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
günaydın Heoz: iyisin bugün değilmi? canınmı sıkkın kız yoksa?
amin inşallahkızlar ben hafta sonu test yapıcam en geç cuma günü regl olmam lazım olmazsa eğer pazar idrar testi yapayım dyrm varsa çıkar heralde dimi?sonucu pazartesi yazarım allahım isteyen herkese nasip etsinnn kucakları boş bırakmasın.
kızlar ben hafta sonu test yapıcam en geç cuma günü regl olmam lazım olmazsa eğer pazar idrar testi yapayım dyrm varsa çıkar heralde dimi?sonucu pazartesi yazarım allahım isteyen herkese nasip etsinnn kucakları boş bırakmasın.
Ya pazartesiden beri kurumda TSE eğitimleri var ara verildikçe geliyorum sizin yazdıklarınızı okumaya:sinifsinif:
Canım çok sıkılıyor derste. Hiç sevmiyorum Dersi kaynatıyorum. Bu yüzden 5 TL ceza ödemek zorunda kaldımsempatiksalakcinni
İyisinizdir inş. Güzel haberleri olan yokmu bugünsositososito
Kızlar bişey sormak istiyorum belki geçmiş yazışmalarınızda vardır bakamadım kusura bakmayın. Hamile kalmayı düşünüyorsunuz hepiniz doktora gidip muayne oldunuz mu?? Olmadıysanız bir an önce olmanızı ve ön testlerinizi yaptırmanızı öneririm bunlar çok önemli hemde bunun için doktora gittiğiniz an zaten doktorun ilk isteyeceği şey bazı tahliller olacaktır. Ayrıca hemen folik asit yazıcak hepinize bunu muayne etmeden veriyorlar bu arada ayrıca prospektüsünde de doğurma çağındaki her kadın kullanabilir yazıyor yan etkili bişey değil haberiniz olsun. Ama tabiki doktora gitmeniz şart bence.Özellike smear testi - toksoplazma testleri , hepatit ve tsh testleri çok önemli bunları hamilelik öncesi yaptırmak büyük avantaj oluyor bilginize
400 mcg Folik Asit kullanmalıymışızz bunun bir markası filan varmı arkadaşlar ???
Yoksa direk eczaneden alabilirmiyiz. bilmiyorumkismile
mesala fıstık ve beyaz peynirdede folik asit varmış ben çok tüketiyorum.benim yumrutalık kistim var 3cm boyunda over kist 1 hafta kadar ilaç tedavisi gördüm çocuk istediğimi söyledim hımm tmm dedi doktor sürekli hemogram testi yaptılar bana ilk hastaneye gittiğimde 4 cmdi 3cme düşürdüler gönderdiler sonra özele gitmem lazım aslında ssk pek ilgilenmiyor birde çok kaba davranıyorlar
ayy kızlarr dün görümcemin evine gittim 5 aylık kızı var okadar tatlıkı sürekli ağzı açık gülüyor içinize sokarsınız.benide yiğenim var öyle ama erkek 1,5 yaşında sarışın mavi gözlü heryeri karıştırıyor böyle olursa allahım bana renkli gözlü çocuk ver diyorum hep abimle yengem boşanacaklar işte davaları sürüyor ama kıyamıyorum çocuk hem anneden hem babadan mahrum kalacak görseniz dayanamazsınız
kendi çocuğum gibi hissediyorum böyle dayanamyorum ona çok özlüyorum bir sarılışı var ahhh yavrum özledim veleti valla
yıgenler.çok.sevılıyor.kendı.çocugun.gıbı.oluyor.bunları.bu.kadar.sevıyorsak.kendımızınkı.ne.olcak.bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?