- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.521
kız yok kendımı dınlıyorum yok bugun kaç gundur ağrıyoduyok artık o kadarda değil kaydirigubbakcemile3 güzelim psikolojik kasık ağrısı olurmu ya...
kız yok kendımı dınlıyorum yok bugun kaç gundur ağrıyodu
benim hala ağrıyo, bi test yapsamda geçse kaydirigubbakcemile3
iyilik ne olsun yemeğim geldi hem onu yiyorum hem sizi takip ediyorum
bak nedicem sana biz hamile kalırsak hangi hastaneye gitcez
sen araştırma yapıyomusun
olmazsa beraber giderizkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ben gecen aylarda kan testı yaptrmstm akşm sabah reg olmuştu m
benı rahatlatıyokaydirigubbakcemile3
tatlım ben devlet hastanesine giderim büyük ihtimal lakin ben istanbulda doğum yaparım büyük ihtimal...
benim hala ağrıyo, bi test yapsamda geçse kaydirigubbakcemile3
testkolik olduk kaydirigubbakcemile3
şaka gibi ama benimde öle oluyo test yaptım negatifi görünce ağrı falan kalmadı.sonra gene arttı.sol kasığım çok batıyo.bide karnık davul gibi...
hmm tamam canım
bahar hastanesini tavsiye ediyolar ama bilemiyorum
gcen ayı bı testle kapttım eama bakalım bu ay ne olack ruyamda ıkı gormştum ıkı olack heralde
sen call bi de heoz zaten 2 testle zor kurtarırsınız kızııımmm:roflol::roflol::roflol:[/QUOT
bebıkımde gelıo bak oda 21 gununde test yapmışşşdelikafadulden
bursadaki doruk da iyidir..önemli olan yeni doğan ünitesinin yeterli olup olmadığı..zübeyde hanımı düşünmez misin ki?
bişey sorcam gögüste damar belirtisi diyo benim gögüs ucu etrafı mavi oldu.yanı damarlar çok belirgin ama önceden de olurmuydu bilmiyom.böyle bişey olur mu?
sen call bi de heoz zaten 2 testle zor kurtarırsınız kızııımmm:roflol::roflol::roflol:[/QUOT
bebıkımde gelıo bak oda 21 gununde test yapmışşşdelikafadulden
grubumu kurarım testlerimi yaparım diyosunuz yaniiii:roflol::roflol:delikafadulden
bişey sorcam gögüste damar belirtisi diyo benim gögüs ucu etrafı mavi oldu.yanı damarlar çok belirgin ama önceden de olurmuydu bilmiyom.böyle bişey olur mu?
gogus uçları kararıyormuş sende de olemı
grubumu kurarım testlerimi yaparım diyosunuz yaniiii:roflol::roflol:delikafadulden
heycandan duramıyrz kaydirigubbakcemile2
şuan bile düşünmüyo değilim yani gidip test alıyım diye :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?