- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.561
ben rejime başladım başlayalı hiç tartılmadım yalnız call...a.s
off içim daraldı kızlar
bir sürü işim var yapasım yokk((
listeyi atıp duruyon testmi yapsam ne :roflol::roflol:
okuldayken çok gezdim oralarda, manyas,erdek, bandırma, çok severim oraları...
öle yapayım barı.ama testi yapmak değil de sonrası korkutuyo beni...geçen rüyamda test yapıyom 2 çigi ağlıyarak uyandım..rüyalarımı bile giriyo
kampüste mi okudun
Zaten özel bir ilaç filan kullanmıyosun hemen tartılmakla kilon fazla etkilenmez sen yavaş yavaş sağlıklı şekilde vermeyi düşündüğün için tartılsanda fazla kilonda değişiklik olmayacağını biliyosundur. şimdi yani gebelik testi aylık baskul yıllıkmı kullanılıyor :roflol::roflol
haklısın call..e yapın gari testlerinizi canım heyecanlı oluyo di miii????
yapta can gelsin listeye..:ecrin_bebek:
inşş ruyan gercek olur
kırmızılar yarım saat önce merhaba dedi bana! test yapacak en son kişiyim şuan heralde ama bebeikim valla onunda tadı ayrı, hamile olduğumuzda bugünleri ararız gibi geliyo bana! ya alışkanlık oldu hee!
bugün ilacımın son günüydü canım biraz önce biraz döktü bi gelemediler sorma! ama geliyo yavaş yavaş sinsi sinsi hehenasıl kırmızlar geldi! yine mi geldiler??? defolsunlarr
canım ön muhasebemi seninki?
ben uludağda okudum ama bandırmada arkadaşlarım vardı, her hafta geçerdim oraya....
bugün ilacımın son günüydü canım biraz önce biraz döktü bi gelemediler sorma! ama geliyo yavaş yavaş sinsi sinsi hehe
evet canım
kafamçokkarıştı hayırlısı olsun atta şu içindekileri bu ay bi temizlen yahuu, gelecek aya bomba gibi olll..
ahhh inşallah..adaklar adadım valla...
bombayı bu kez elimizde değil topikte patlatıcaz bebeikim yürü beeee! kim tutar bizi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?