- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.601
kızlar bugece felaket bir rüya gördüm, ağlayarak uyandım : mutfakta bir sürü pohaca börek filan var, parmaklarımı kesiyorum slatamı yapıyorum ne yapıyorum ama çoğunu kesiyorum on parmağın bir kanıyo bir kanıyo, ağlayarak uyandım.. sağ el namaza sol el alileyi ifade ediyomuş parmak görmek erkek çoçuk diyo ama benimkiler kanla doluydu.
heozun degerlerı yukselır bana kalırsa
ıyız bıdıkcım bebışımız nasl ıyı bak ona topıgın degrlı bebegı:ecrin_bebek:
Zaten özel bir ilaç filan kullanmıyosun hemen tartılmakla kilon fazla etkilenmez sen yavaş yavaş sağlıklı şekilde vermeyi düşündüğün için tartılsanda fazla kilonda değişiklik olmayacağını biliyosundur. şimdi yani gebelik testi aylık baskul yıllıkmı kullanılıyor :roflol::roflol
haklısın call..e yapın gari testlerinizi canım heyecanlı oluyo di miii????
valla canım çok zevkli oluyor! bu ay test grubuuza senide alıcaz bak ona göre hiç bişeyi bahane edemezsin!
saol canım iyiyiz şimdilik 10+2 olduk. geç döllenme dedi dr. 8 şubat SAT olarak alındı. ok kilo alıcam sanırım şimdiden 2 kilo aldım bile((
slm kızlar nbr? erenhava callcenter napıonuz bakim? özledim sizi çookkk...
evt bıdık test yaptım negatff
saol canım iyiyiz şimdilik 10+2 olduk. geç döllenme dedi dr. 8 şubat SAT olarak alındı. ok kilo alıcam sanırım şimdiden 2 kilo aldım bile((
erenhava sana daha erkenmiş datlum ya. evde yaptığın testler hemen sonuç vermeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?