- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.581
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz...
canım hiç konuşmadın, neyin var, neden gidiyon...
bilmem..içim sıkıldı birden..çıkayım biraz..gene gelirim..öpüyorum çok...a.s.
bende kaçıyorum,,, 3 de ders bitiyo
son bi prova yapalım bayrama...akşama yazarım evden...iyi sohbetler...bol bebişler...
bende kaçıyorum,,, 3 de ders bitiyo
son bi prova yapalım bayrama...akşama yazarım evden...iyi sohbetler...bol bebişler...
heozu merak ettim ben saat kaç oldu hala yok gelmedi
kızlar heoz mesaj atmış aradım, kızı hastaymış bugün girememiş, Katreyle erenhavayı bebikimi merak etmiş! yarın nette! bir tane test almış ama yapamamış henüz! cumartesi sabah yapabiilir!
bize bak ya girmeyeni arıyoz valla, nasıl topik olduk böyle :roflol:
kızlar bugece felaket bir rüya gördüm, ağlayarak uyandım : mutfakta bir sürü pohaca börek filan var, parmaklarımı kesiyorum slatamı yapıyorum ne yapıyorum ama çoğunu kesiyorum on parmağın bir kanıyo bir kanıyo, ağlayarak uyandım.. sağ el namaza sol el alileyi ifade ediyomuş parmak görmek erkek çoçuk diyo ama benimkiler kanla doluydu.
kızlar bugece felaket bir rüya gördüm, ağlayarak uyandım : mutfakta bir sürü pohaca börek filan var, parmaklarımı kesiyorum slatamı yapıyorum ne yapıyorum ama çoğunu kesiyorum on parmağın bir kanıyo bir kanıyo, ağlayarak uyandım.. sağ el namaza sol el alileyi ifade ediyomuş parmak görmek erkek çoçuk diyo ama benimkiler kanla doluydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?