- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.621
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım! bizim için dua et! duaya çok ihtiyacımız var ! ayda bir kilo almak normald emi canım!
2 gün daha bekle bakalım gelmezse test yaparsın bidaha canım...evt bugun regl tarıhım.
saat gıbı oluyo bazı aylar gununde bakalım bugun olmazsam yaprın ıkı gun sonra2 gün daha bekle bakalım gelmezse test yaparsın bidaha canım...
bıdık hosgeldin canımkalpatıslarınıda duymussun bebşninn hadi hayırlısı
evet canım duydum yaaa... sağlıcakla da kucağıma almayı nasip etsin. dua ediyom hep Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları.
kızlar kız bebek için asel ismi nasıl sizce. erkek için de asil... hiç düşünmemiştim ya dün öyle bi bakayım dedim netten asel çok hoşuma gitti anlamı da "cenneteki dört sudan biri, bal." demekmiş.
eftalyacım dr sana güzel haberler verir inş. sen de bize...
dua etmem mi kız hiç. hep aklımdasınız. iyi dileklerin için teşekkürler canımcım...kaydirigubbakcemile3
ben de hiç duymamıştım şimdiye kadar asel ismini benim de çok hoşuma gitti eftalya. bi de size sorim dedim
ben de hiç duymamıştım şimdiye kadar asel ismini benim de çok hoşuma gitti eftalya. bi de size sorim dedim
kız için belfü de güzel kar tanesi demekmiş. erkek için yankı, yağız da hoş aslında. ya erken aslında bunlar için de düşünmeden de olmuyo ki!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?