- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.641
eftalya dr gtcen ya yarn ınşşş benım ruyam çıkrr
insallah canımm umarımcıkar ilk ben vercem sonra sen he az dur tamammıkaydirigubbakcemile3
olduuuuu.kaydirigubbakcemile heycanlımısnn.ayy benım hıç umudum yok yaa ınşşş senn olur ayyy hemne gel bıze haber ver kaçta gtceksn
öglen vardıı amasimdi yokk sabah gidicem canımm geldikten sonra size haber veririm eşime telefon actım gelirken test al diee sabah yapıp öle gidicem ki orda hayal kırıklına ugramim hazırlıklı olim diee herseye
Ya ben hamile kalmak istiyorum ama şimdi yasmin kullanıyordum bırakdım yaklaşık 7 ay oldu ama hala hamile kalmadım neden acaba bana yardım edermisiniz
öglen vardıı amasimdi yokk sabah gidicem canımm geldikten sonra size haber veririm eşime telefon actım gelirken test al diee sabah yapıp öle gidicem ki orda hayal kırıklına ugramim hazırlıklı olim diee herseye
kızlar yorgunluktan ölüyorum
başım kazan gibi oldu
sabah enerjik uyandım ama akşama doğru söndürdüler benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkese iyi akşamlar
yarın görüşmek üzere
güzel haberler verirsiniz inş.
öpüyorum hepiciğinizi
stressiz akşamlara.s.a.s.
bebıkım yumurtluyosn sen
çalış çalışşşşşşş ne bıraktın hemnnn ayrıca ole heaplam 23 gunum felan dıye kaç gun kaldı reğll herzamn aynı zamnda olmuyruzkı 28 yada 30 gunde bır oldugumuz bellı olmuo kanımca
aşırı incir yedim, özellikle aydın'dan incir getirttim. Ondan olabilir mi acaba, tekrar mı yumurtluyorum nedir?
herkese selamlaraşırı incir yedim, özellikle aydın'dan incir getirttim. Ondan olabilir mi acaba, tekrar mı yumurtluyorum nedir?
Yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?