- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.661
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdi test yaptım 2. çizgiyi gördüm.............biraz silik am.a.doktora gıdıcem 10 da..bi aksilik olmaz inşallah...................
inanamıyorum.................9 ay sonra ....ağlıyorum şimdi................inş doktorda da pozitif çıkar....................çok korkuyoum....................nerdesinizzzzzzzz.size ihtiyacım var......
inanamıyorum.................9 ay sonra ....ağlıyorum şimdi................inş doktorda da pozitif çıkar....................çok korkuyoum....................nerdesinizzzzzzzz.size ihtiyacım var......
günaydın canım nasılsın
ıyıym cnm sen nslsn.sevındım elıfın haberını gorunce.gecdmıse baktım SAT19 muş 20sınde test yapmş akşm negatıfmış bugun 22 sabh pozıtfı grdu.bende bu sabah kendı kendıme dıodum bı kışı çıksa topıkten ılk yaptıgı test negatıf olsa sonrakınde pozıtfı gorse ornek olur bıze demıstımm içime doğmuş demmekkıkaydirigubbakcemile3
evet hepimize doping etkisi yaratacakk olumunekankayizsmile
darısı hepimizin başına
akşam düşünüyorumda hamile olduğumu öğrensem eşime nasıl söylesem
ne yapsam diye düşünüyorum
arkadaşım test sonucuna bir mektup yazarak zarfla eşine yollamıştı
ama ben o anki yüzünü görmeyi çok istiyorum
zaten ben heycandan pat diye söylerim kanımca plan işlemez banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
banda hıç plan işlemıyo çok sabırsızım bu konularda hemen solerımm.eşim akşmdan berı sorup duruyo regl oldummu dıye sabah gozlrını açr açmaz oldumu dıyo bende anlamazlıga verdm kendımı ne odumu analamdım dıyrmkaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdi test yaptım 2. çizgiyi gördüm.............biraz silik am.a.doktora gıdıcem 10 da..bi aksilik olmaz inşallah...................
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
elifff çok duygulandım.doktordan güzel haberlerle dönmeni çok istiyorum
bu arada herkese günaydınnnnnnnn
günaydın canım nasılsın regl oldunmu ne oldu anlat?? napcan?
iyiym sen nslsn cnm yok daha regl olmadım.beklıycem bakım adet olcam gıbıme gelıo umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?