Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

inanamıyorum.................9 ay sonra ....ağlıyorum şimdi................inş doktorda da pozitif çıkar....................çok korkuyoum....................nerdesinizzzzzzzz.size ihtiyacım var......

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdi test yaptım 2. çizgiyi gördüm.............biraz silik am.a.doktora gıdıcem 10 da..bi aksilik olmaz inşallah...................

çok sevındım canım yaaa tebrık ederım opuyorumnanaktansabh ılk haber herkese ugur getırır umarımhihoyyythihoyyythihoyyyt

inanamıyorum.................9 ay sonra ....ağlıyorum şimdi................inş doktorda da pozitif çıkar....................çok korkuyoum....................nerdesinizzzzzzzz.size ihtiyacım var......

elifff çok duygulandım.doktordan güzel haberlerle dönmeni çok istiyorum

bu arada herkese günaydınnnnnnnn

çıkar tabı neden çıkmasın sen ıçını ferah tut sevıncını yaşa korkma

günaydın canım nasılsın

ıyıym cnm sen nslsn.sevındım elıfın haberını gorunce.gecdmıse baktım SAT19 muş 20sınde test yapmş akşm negatıfmış bugun 22 sabh pozıtfı grdu.bende bu sabah kendı kendıme dıodum bı kışı çıksa topıkten ılk yaptıgı test negatıf olsa sonrakınde pozıtfı gorse ornek olur bıze demıstımm içime doğmuş demmekkıkaydirigubbakcemile3

GEBELıK test tarihlerimiz-------------------------çck---------------------YAŞ------------SAT-------------AY----------------------------HAMıLELERıMıZ

BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARıHı.
ELıF159 19MART------------------------------------------------------------------------------------------------------- 24 ARALIK D.TARıHı

EFTALYA-------------9 NıSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NıSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
KATRE06-----------16 NıSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
ERENHAVA--------21 NıSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NıSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELıNSEE----------24NıSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NıSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBıKıM-------------30 NıSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NıSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NıSAN----------3
D_KUPCU---------17MAYIS-------------------------------1-----------------------27---------17NıSAN--------4
GAMZE_g---------19MAYIS-------------------------------------------------------28---------19NıSAN--------2
CALL CENTER---24MAYIS------------------------------------------------------27----------24MAYIS-----4

bebıkım sen yokken bunla ıdare edelım DUZENLEYELIMDE BUNU

Son düzenleme:

evet hepimize doping etkisi yaratacakk olumunekankayizsmile

darısı hepimizin başına
akşam düşünüyorumda hamile olduğumu öğrensem eşime nasıl söylesem
ne yapsam diye düşünüyorum
arkadaşım test sonucuna bir mektup yazarak zarfla eşine yollamıştı
ama ben o anki yüzünü görmeyi çok istiyorum
zaten ben heycandan pat diye söylerim kanımca plan işlemez banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

banda hıç plan işlemıyo çok sabırsızım bu konularda hemen solerımm.eşim akşmdan berı sorup duruyo regl oldummu dıye sabah gozlrını açr açmaz oldumu dıyo bende anlamazlıga verdm kendımı ne odumu analamdım dıyrmkaydirigubbakcemile3

iyimişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdi test yaptım 2. çizgiyi gördüm.............biraz silik am.a.doktora gıdıcem 10 da..bi aksilik olmaz inşallah...................

gözün aydın canım çok sevindim, topiğimiz sana uğur getirdi, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, bebiş geldi diye topiği terk etme opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…