- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.701
elif gelmişsinnn!! görüyorum seni, ne dedi doktor?
elif gelmişsinnn!! görüyorum seni, ne dedi doktor?
canlarım geldım şimdi doktordan...yazıları okuyodum...hepinize çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim....mutlulugumun tarıfı yok......
kan tahlılı verdım..pazartesi alcam..malum yarın bayram resmi tatıl... daha 4 gun geçmiş 1 hafta olmadan eczaneden alınan testlerde çıkaz.çıktıysa tamam vardır bebek dedi...bayılıyodum o an......................
bana topik uğurlu geldi.......dilerim arkamdaki sıra hemen dolar.........
canlarım geldım şimdi doktordan...yazıları okuyodum...hepinize çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim....mutlulugumun tarıfı yok......
kan tahlılı verdım..pazartesi alcam..malum yarın bayram resmi tatıl... daha 4 gun geçmiş 1 hafta olmadan eczaneden alınan testlerde çıkaz.çıktıysa tamam vardır bebek dedi...bayılıyodum o an......................
kızlar sabahı anlatmam lazım....gecen test yaptığımda 2 test almıştım...malum alıştım ya tek çizgiye artık utanıyom test almaktan.....bugun genel bayram provası vardı.erken kalktım...gene dee yapayım dedım...ama teste bakamıyom....sonra baktım ki çizgi belirgınleşiyo....yataga bı koşuşum var sorma...eşim uyuyodu... çabuk bak diyorum sen de görüyon mu 2. çizgiyi yoksa tek ben mi görüyom:)
eşim hem gülüyo hem sarılıyo...çok değişikti...
bende çok şey planlamıştım söleme anınla ilgili ama böyle oldu...
bebıkım okdar okuduk ışe yaradı bak çorap sokugu gıbı gelır ınşş gerısı.bugun eftalyada bı bomba patlatsa ne gzl olurrhayırlı olsun canım, inşallah sende bize uğur getirirsin, laneti bozdun valla, artık sırayla geliriz arkandan...
hayırlı olsun canım, inşallah sende bize uğur getirirsin, laneti bozdun valla, artık sırayla geliriz arkandan...
kızlar bide bişey sölemek istiyom.. yani doktor dedi....
ben 7 ay dıktora gtmeden korundum.baktım olmuyo gttm.prolaktınım 49.dostınex içiyodum.2.ayda çok şükür pozitif.....
neyse... bugun dokto dedıkı bu mutluluğumu görünce..keşke ilk aydan gelseydın ..insanlar beklıye beklıye stres yapıyo psikolojıleri bozuluyo..ilk aydan anlardık sorununu hemen olurdu...
bende doktora gtmeyenlere aktarmak istedım..sizde benım kadar bekleyıp uzulmeyın diye....
bebıkım okdar okuduk ışe yaradı bak çorap sokugu gıbı gelır ınşş gerısı.bugun eftalyada bı bomba patlatsa ne gzl olurr
Allah mutluğuna mutluluklar katsın.hayırlısı olsun inan çok sevindim.inşallah herkes bu anı yaşarr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadı bakalım elıf şimdi belırtılerını yaz kafanı şışırcez ama
hadı bakalım elıf şimdi belırtılerını yaz kafanı şışırcez ama
evet canım ya, senden de umutluyum napcan test falan yapmıcanmı?
tam aynı soru aklımdan geçiyordu
aayy şaka gibi ya...dun durmadan soruyodum... bende şu var sizde oluyo mu diye...
aslında benım en belırgını sol kasıgım 10 gundur durmadan ağrıdıve bacagıma vurdu ağrısı ...bide gögüs ucumun etrafında mavı damarlar çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?