- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.721
amin inşallah ..bide şu pazartesi bi gelse....
evet dun soruyodun.benımde sa tarfımda vardı o ağğrı sağ bacagım arıyodu dunden berı yok.kırpıklerın karşmışmı
Kızlar merhaba, bir gelişme var mı?. Ben bugün sinüzüt için sonuçlarımı doktora göstericem. Ya size birşey sorucam. Duyan eden varsa bir söylesin. Eşim doktora gitti. Bir sorun çıkmadı. Her şey güzel. Ama yakın zamanda penisinde ağrı oluyor ara ara. Bir süredir geçmedi. Bununla ilgili birşey duydunuz mu.
elıf ne ılacı kullandın sen onu ben anlayamdım bek yumurtlama ıçn mı kullndın
herkese bol yumurtalı günlerrrrrrr :))))))
elifcim senide çok tebrik ediyorum allah eline ayağına kavuştursun işallah çok güzel geçer 9 ayın tadını çıkarman dileğimle.....mutluluğun hep daim olsun....
kızlar sabahı anlatmam lazım....gecen test yaptığımda 2 test almıştım...malum alıştım ya tek çizgiye artık utanıyom test almaktan.....bugun genel bayram provası vardı.erken kalktım...gene dee yapayım dedım...ama teste bakamıyom....sonra baktım ki çizgi belirgınleşiyo....yataga bı koşuşum var sorma...eşim uyuyodu... çabuk bak diyorum sen de görüyon mu 2. çizgiyi yoksa tek ben mi görüyom:)
eşim hem gülüyo hem sarılıyo...çok değişikti...
bende çok şey planlamıştım söleme anınla ilgili ama böyle oldu...
prolaktınım yüksekti.süt bezi hormonuymuş.normali 11 benım 49du.dostinex içtim.hatta bugun artık içme dedi doktor.
canım hayırlı olsun inş, Rabbim sağlıklı saıhhatli kucağına almayı nasip etsin, yarın sabah tekrar idrar testi yaparsan daha koyu ikinci çizgiyi yakalarsın, çok sevindim çok, hayırlı evlat olur inş!
çok sagollllllll...darısı tüm topiğe.....
slm kızlarrr ben geldimm kan testi verdimöglen alıcam sonucu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdi test yaptım 2. çizgiyi gördüm.............biraz silik am.a.doktora gıdıcem 10 da..bi aksilik olmaz inşallah...................
ultrasonla baktımı dr
bugun heycan dorukta artık herşey gzl olack
Geçmiş olsun canım! öğleye kalmadan sölüyolar banada öğleden sonra demişlerdi 11:00 de öğrendim bi arasana canım çıkmış olabilir! Hadi inş müjdeli haberi verirsin bize! sonrada erenhavanın rüyasındaki gibi erenhava verir sonrada hepimiiiiz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?