Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

evet dun soruyodun.benımde sa tarfımda vardı o ağğrı sağ bacagım arıyodu dunden berı yok.kırpıklerın karşmışmı

ya böle kesin konuşmak istemıyom .neticede daha kesin degıl ama..kırpiklerime sen deyince baktım:)karışmamış...gögüslerimde şişmedi...

canım eşin için,-Hiçbir neden yokken, cinsel arzu veya faaliyette bulunmadan ereksiyon oluyor. Buna genellikle penisi sertleştiren kanın ani ve çoğu kez bilinmeyen bir nedenle boşalmaması yol açabilir.
- Bazen bir hastalık ya da omurilik sinirlerinin yaralanması, bezlerdeki bir durum veya ilaçtan kaynaklanabilir. Gerektiği gibi tedavi edilmezse, ereksiyon bir daha mümkün olmaz.
- Penisinizin ucu iltihaplandı ve tahriş oldu. Buna mantar veya bakteri enfeksiyonu veya kimyasal tahriş (giysilerde kalan kuru temizleme maddeleri) neden olur. Çoğunlukla sünnet olmamış veya şeker hastası erkeklerde meydana gelir. Antibiyotik almanız, hayalarınızı temizlemeniz ve ağrı giderici merhem kullanmanız gerekebilir.

canım hayırlı olsun inş, Rabbim sağlıklı saıhhatli kucağına almayı nasip etsin, yarın sabah tekrar idrar testi yaparsan daha koyu ikinci çizgiyi yakalarsın, çok sevindim çok, hayırlı evlat olur inş!

çok sagollllllll...darısı tüm topiğe.....

amin canım aminnn....tüm isteyenlere...
ya sen şimdi anlatıyosunya belirtileri...benimde son 8-9 gündür sanki adet olcakmışım gibi ağrım var..daha öncede yazmıştım akıntım falanda var...işallah bendede bi tıkırıklar vardır...zaten bu ayda hastalanırsam 2.ye doktora gidicem olmucak bu böle bekle bekle belki aşılama falan yaparlar....

slm kızlarrr ben geldimm kan testi verdimöglen alıcam sonucu

Geçmiş olsun canım! öğleye kalmadan sölüyolar banada öğleden sonra demişlerdi 11:00 de öğrendim bi arasana canım çıkmış olabilir! Hadi inş müjdeli haberi verirsin bize! sonrada erenhavanın rüyasındaki gibi erenhava verir sonrada hepimiiiiz!

canım daha yeni verdimm kanı cıkmazz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…