Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

HEOZZZZZZZZZZZZ ne durumdasın ????????????????????

burdayım cnm
elif çok sevindim mutlu haberine Rabbim tamamına erdirsin inş. darısı başımıza.
benim bugün regl günüm sabahtan beri 3 kere gidip baktım olmuşmu diye. baya bi akıntı var. ablamla konuştum dün yükselmez değerin adetin düzensiz olsaydı geç döllenme olabilrdi dedi. olmamış bu ay dedi. Anlayacağınız umudum bir kez daha bitti. sinirden dün eşimlede tartıştım. sen ne yaptın erenhava? test yapmayı düşünüyormusun?. bu arada dün beni soran merak eden tüm arkadaşlarıma sevgilerimi iletiyoruma.s.

çok teşekkür ederim..ben artıl ümidimi yitirmişken aldım haberi.............darısı sana inşallah....

hayırlısı olsun dıcez napalım yaa sıkılma sende canım.salı akşm test yaptım negatıf bugun 2.gunm hala olamdım ama hıç umudum yok canm kırmızıları beklıyorum bende

yeni giren kızlar hepiniz hoşgeldiniz, opuyorumnanaktan
eftalya çok merak ediyorum sonucunu hadi güzel bi haber ver bize,
heozcum umudunu kaybetme inş. gelmez kırmızılar, kızın nasıl oldu iyileştimi canım?
kızlar yeni laptopa geçiyorum, ondan dolayı netim gidiyo arada, programları falan kuruyorum, ondan arada çıkıyorum, yetişemediğim soru yada olay varsa, affınıza sığınıyorum

kızım hala aynı çok öksürüyor ateşi çıkmaz oldu dün dr a götürdüm ilaç başlamıştım ben zaten dr aynılarını verdi. ben yarın zonguldağa gidebilirim gidersem haftasonu giremeyeceğim. Artık kaç günde okurum yazdıklarınızı bilmem:roflol:

sagol canım... darısı sana.... kan sonucunu hemen yaz....

Elif tebrikler, ben arada giriyorum. İlk başlarda sık giriyordum da şu aralar pek giremiyorum. Kaç ay sonra oldu senin. Benim de bu 6. ayım. Kür felan uyguladın mı. Ay moral oluyor biliyo musun. Şu kadar ay sonra oldu felan diye duyunca.

elif ciğim hayırlı olsun canım çok sevindiiimmmma.s.:teytey:
nihayet şeytanın bacağını kırdık:))))ay süper yaaa çooook sevindim gerçektennnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bebikim sen istersen benim yeni regl tarihimi yaz cnm sat 22 nisan regl tarihi 20 mayıssenağlama

yada regl olmadı kan testi negatifte yazabilirsin nasıl istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…