- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.741
elif canımcok sevindimmm tebrik ederim darısı bizim basımıza artıkkhihoyyyt
HEOZZZZZZZZZZZZ ne durumdasın ????????????????????
burdayım cnm
elif çok sevindim mutlu haberine Rabbim tamamına erdirsin inş. darısı başımıza.
benim bugün regl günüm sabahtan beri 3 kere gidip baktım olmuşmu diye. baya bi akıntı var. ablamla konuştum dün yükselmez değerin adetin düzensiz olsaydı geç döllenme olabilrdi dedi. olmamış bu ay dedi. Anlayacağınız umudum bir kez daha bitti. sinirden dün eşimlede tartıştım. sen ne yaptın erenhava? test yapmayı düşünüyormusun?. bu arada dün beni soran merak eden tüm arkadaşlarıma sevgilerimi iletiyoruma.s.
burdayım cnm
elif çok sevindim mutlu haberine Rabbim tamamına erdirsin inş. darısı başımıza.
benim bugün regl günüm sabahtan beri 3 kere gidip baktım olmuşmu diye. baya bi akıntı var. ablamla konuştum dün yükselmez değerin adetin düzensiz olsaydı geç döllenme olabilrdi dedi. olmamış bu ay dedi. Anlayacağınız umudum bir kez daha bitti. sinirden dün eşimlede tartıştım. sen ne yaptın erenhava? test yapmayı düşünüyormusun?. bu arada dün beni soran merak eden tüm arkadaşlarıma sevgilerimi iletiyoruma.s.
yeni giren kızlar hepiniz hoşgeldiniz, opuyorumnanaktan
eftalya çok merak ediyorum sonucunu hadi güzel bi haber ver bize,
heozcum umudunu kaybetme inş. gelmez kırmızılar, kızın nasıl oldu iyileştimi canım?
kızlar yeni laptopa geçiyorum, ondan dolayı netim gidiyo arada, programları falan kuruyorum, ondan arada çıkıyorum, yetişemediğim soru yada olay varsa, affınıza sığınıyorum
sagol canım... darısı sana.... kan sonucunu hemen yaz....
bugun heycan dorukta artık herşey gzl olack
bayanssulusmile:hulya:kaydirigubbakcemile2
kızlar hamile degilmişim maalesef
kızlar hamile degilmişim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?