- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.761
kızlar utanarak söylüyorum :kedi: ama SAT nedir ya
ya herkes neden suskun bugün anlamadım:uhm:
benim canım sıkkın
patronuma kızgınım
moralimde bozuk
mafoldumben
kızım hala aynı çok öksürüyor ateşi çıkmaz oldu dün dr a götürdüm ilaç başlamıştım ben zaten dr aynılarını verdi. ben yarın zonguldağa gidebilirim gidersem haftasonu giremeyeceğim. Artık kaç günde okurum yazdıklarınızı bilmem:roflol:
benim canım sıkkın
patronuma kızgınım
moralimde bozuk
mafoldumben
canım tekrar geçmiş olsun, sakın sıkma canını, kırmızılar gelmeden moralimizi bozmayalım! bende olmuycam şehir dışına çıkıyorum yarında yokum pazartesiye kadar yokum yani! beraber koşarız sayfanın sonun kadar hehe!
kızlar hamile degilmişim maalesef
amaan patronuna niye kızıyorsun ki ben işi hiç tınmam:)
Elif tebrikler, ben arada giriyorum. İlk başlarda sık giriyordum da şu aralar pek giremiyorum. Kaç ay sonra oldu senin. Benim de bu 6. ayım. Kür felan uyguladın mı. Ay moral oluyor biliyo musun. Şu kadar ay sonra oldu felan diye duyunca.
benim canım sıkkın
patronuma kızgınım
moralimde bozuk
mafoldumben
bebikim sen istersen benim yeni regl tarihimi yaz cnm sat 22 nisan regl tarihi 20 mayıssenağlama
yada regl olmadı kan testi negatifte yazabilirsin nasıl istersen
valla gamsız olmayı öyle çok isterdim ki
işte ozaman kesin tek denemede hamile kalırdım:)))
stres hormonel dengemi bozuyor yahuuu:bbo:
hayırdır canım ya!
yok gamsız değilimdir aslında hata gereksiz yere sabahlara kadar uyuyamadığım olur ama özel hayatım için, iş için stress yaptığım çok azdır. sonuçta yap yap kimse bilmez zaten değerini
sağol cnm kızıma zencefil aldım öksürüğe iyi gwliyormuş yakında kendime bir aktar açacağımkaydirigubbakcemile3 kırmızıııııdelikafadulden korkulu rüya:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?