Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım tekrar geçmiş olsun, sakın sıkma canını, kırmızılar gelmeden moralimizi bozmayalım! bende olmuycam şehir dışına çıkıyorum yarında yokum pazartesiye kadar yokum yani! beraber koşarız sayfanın sonun kadar hehe!

sağol cnm kızıma zencefil aldım öksürüğe iyi gwliyormuş yakında kendime bir aktar açacağımkaydirigubbakcemile3 kırmızıııııdelikafadulden korkulu rüya:1ninca:

canım senin için yazdıklarımı okudunmu?

valla gamsız olmayı öyle çok isterdim ki
işte ozaman kesin tek denemede hamile kalırdım:)))
stres hormonel dengemi bozuyor yahuuu:bbo:

yok gamsız değilimdir aslında hata gereksiz yere sabahlara kadar uyuyamadığım olur ama özel hayatım için, iş için stress yaptığım çok azdır. sonuçta yap yap kimse bilmez zaten değerini

yok gamsız değilimdir aslında hata gereksiz yere sabahlara kadar uyuyamadığım olur ama özel hayatım için, iş için stress yaptığım çok azdır. sonuçta yap yap kimse bilmez zaten değerini

aynen canım.
bişey sorcam profilinde BENİM TATLI KOCAM yazmışsın ya o nerden oluyor:kedi:

sağol cnm kızıma zencefil aldım öksürüğe iyi gwliyormuş yakında kendime bir aktar açacağımkaydirigubbakcemile3 kırmızıııııdelikafadulden korkulu rüya:1ninca:

canım kaynar suya ıhlamır at, bi kaç dakika kaynadıktan sonra içir müthiş iyi geliyor oda!

ay kızlar geçmişi okuyodum...size selam bile veremedim elifin haberini duyunca...
hepinize merhabalar...
süper yaaa...yaşasın bi hamilemiz daha var çok şükür..bu da bize yeni heyecan yeni umutlar demek...hadi bakalım sıradakilerden de alırız inşallah güzel haberler...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…